A+ A-

Zsófi és nevelőapja 2. rész - Első fenekelés

Másnap szombat lévén mindketten otthon voltak. Délelőtt elvégezték a szokásos otthoni teendőket, bevásároltak, mostak, főztek, megebédeltek majd kora délután Árpi úgy döntött hogy itt az ideje a fenekelésnek.
- Zsófikám, gyere ide, most meg kell hogy beszéljük azt hogy mióta nem vagy szűz. - hívta be a hálószobába a lányát.
- Ne haragudj papuskám, de Ákos teljesen levett a lábamról, így hagytam magam. Már körülbelül fél éve nem vagyok szűz. - válaszolta szemlesütve Zsófi.
- Tudod, nem azért haragszom mert lefeküdtél vele, hanem mert eltitkoltad előlem. - rótta meg őt az apja. - És ha teherbe estél volna?
- Sajnálom. - motyogta Zsófi.
- Most meg kell hogy büntesselek. - közölte szigorúságot színlelve Richárd.
- Nem mehetek el itthonról egy hétig? Szobafogságot kapok? - kérdezte Zsófi.
- Nem, nem. - ingatta fejét Richárd. - El foglak fenekelni.
- Hogy mit???? - kerekedett el Zsófi szeme.
- Bizony és most rögtön kezdjük. Kapsz tíz ütést a fenekedre és innentől kezdve ha bármi rosszat cselekszel, én el foglak fenekelni. Húzd fel a szoknyádat és vedd le a bugyidat, most rögtön megkapod az ütéseket. Semmit nem kell csinálnod, csak eltűrnöd őket.
- Úristen! - nyögött fel Zsófi aki ijedtnek tűnt, de ugyanakkor izgatta is őt a gondolat. Hirtelen beugrott neki hogy egészen kiskorában többször látta amint a nevelőapja elfenekeli édesanyját és utána az anyja leszopja apja farkát.
Zsófi benyúlt a szoknyája alá, lehúzta a bugyiját, a földre dobta, felhúzta a miniszoknyáját és felfeküdt apja franciaágyára, fejét a kezei közé temette.
- Nagyon jó kislány vagy, ez az. - dicsérte meg őt Richárd. - És mivel ilyen engedelmes kislány vagy, első alkalommal nem fogok túl nagyokat ütni, de azért kicsik sem lesznek.
Richárd odatérdelt Zsófi mellé az ágyra és kezeivel megsimogatta a lányának farpofáit amire Zsófi halk sóhajjal reagált.
- Akkor most megkapod az ütéseket, lazulj el, Drágám. - biztatta őt apja és rögtön lecsapott a kezével. Az ütés nem volt túl nagy, épphogy csak jelzés értékű volt, de Zsófi megugrott tőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:24
Nagyon jó.
#3 delgadoo 2013. 06. 11. kedd 00:28
jó történet
#2 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:12
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?