A+ A-

Jó a buli - le a bugyit! 1. rész.

20 éves, szőke lány ma estére társat keres!
A második mondat után tisztában voltam vele, hogy nem fogok unatkozni. Akár többes számban is érvényes lehet ez az első benyomás alapján kialakított megállapítás, hiszen erősen nyitott személyiségével, szemmel láthatóan örömmel vesz pártfogásába. Nem fogunk unatkozni!
Amikor mondták a recepción, hogy 2 ágyas szobák vannak, s a „kolléga” már elvitte a kulcsot, kicsit tartottam tőle, milyen szobatársat kapok. Majdcsak kibírom ezt a hetet! Ki találta el, hogy egy továbbképzésnek 5 naposnak - 4 éjszakásnak - kell lennie? Ráadásul jó messze otthonról, még esténként meg sem lehet szökni. Vagy nem érdemes...
Kopogtam az ismeretlennel közös szobánk ajtaján, majd beléptem. Letette a kezéből az ingeket, és kedélyesen üdvözölt:
- Remélem, nem vagy a jó hangulat ellensége, jól elleszünk itt pár napot, üdvözöllek! Karcsi vagyok - Kezében, ahol az előbb még a bőröndből kihalászott ingköteget láttam, egy pálinkásüveg bukkant elő, címkéjével felém. - Húzd csak meg, Imi, jobban bírod a gyűrődést!
Végigheveredett az ágyon.
- Nem ittam még bele, söröztem - mondta, tanakodásomat látva.
- Én is inkább sört innék! - böktem ki.
- Találsz a minibárban, a vendégem vagy. Ne igyál azért sokat, mert drága, majd inkább lemegyünk, van itt pár jó presszó! Csapolt sör, zenegép! Mi kell még a boldogsághoz? Na mi? Ne találgass! Valami, amit hoznak a nők magukkal, azon ülnek! Hihihihi!
Úgy tűnt, beszélgetni nem nagyon kell, már ami az én felemet illeti, beszél ő kettőnk helyett is. Olyan egykorúak lehettünk, ám kortalan, sportos külsejével +- 10 év eltérés is belefért.
- Mikor kezdődik? - érdeklődtem a programról mégis, beszélgetésképpen, bár jól emlékeztem a napirendre: többször is elolvastam bosszankodva. Méghogy öt nap?!
- Kit érdekel? - fordította felém a fejét. - Nem azért jöttünk ám... Hallgass a tapasztaltabbra! Engem mindig elküldenek mindenhová, már diplomám lehetne a sok képzésből. Tudod te, miért vagyunk itt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ulysses 2015. 04. 4. szombat 21:23
Nem rossz, nem jó, hanem kiváló! Eleven szereplők, jól felépített cselekmény, ügyes hasonlatok, humoros megjegyzések, ábrázolások és fordulatok. Minden van itt, ami egy igazán szórakoztató íráshoz kellenek. Jah, még egy csipetnyi szex is! Marokfegyvertől ez el is várható.
#5 deajk2008 2015. 04. 4. szombat 16:11
nem rossz, elment, nekem ez 7p lett... folytasd
#4 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:34
nem rossz megy a pont
#3 A57L 2013. 07. 15. hétfő 06:05
Jó írás.
#2 tiborg 2011. 01. 4. kedd 05:23
Nem porno,Kituno Erotika!Jo helyesirassal,szepen megirt, nyalcsorgato story.Gratula!!!
#1 Törté-Net 2010. 12. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?