A+ A-

Zsarnok? 3. rész

Itt volt az ideje, hogy foglalkozzam a házaimmal is. Tudtam, hogy Pesten van egy irodája apának, és ott van egy titkárnő Judit, aki viszi a dolgokat. Szerettem volna betekintést nyerni az itteni üzlet menetébe is, ezért felkerestem az irodát.
- Jó napot főnök úr - fogadott a titkárnő. - A temetésen találkoztunk - tette hozzá.
Judit a harmincas évei elején járhatott, úgy tudtam nincs férje. Csinosan volt felöltözve, jó alakja volt, már ahogy így első ránézésre meg tudtam állapítani. Félhosszú fekete haja, és hófehér bőre volt.
Bemutatkoztunk egymásnak, megkértem vezessen körbe. Az első helyiség, ahova az utcáról belépünk egy tipikus iroda volt, iratszekrényekkel, dossziékkal, és a sarokban Judit asztalával. Ebből nyílt egy másik helyiség, apa irodája. Nagyon elegánsan volt berendezve, hatalmas faragott íróasztal uralta a teret, az intarziás dohányzó asztalt bőr kanapé és fotel vette körül. A sarokban bárpult, rengeteg számomra is ismeretlen itallal. Egy kis ajtó nyílt a pazarul berendezett irodából, itt volt apa pihenőszobája. Az egész helyiséget egy nagy ágy foglalta el, a fal mellett egy kis asztal állt két székkel.
- Itt szokott az édesapja lepihenni, ha fáradt volt. De akkor is itt aludt, ha éjjel már nem akart haza menni Budára. - válaszolt a fel nem tett kérdésre.
Ebből a helyiségből nyílt még egy ajtó, ami mögött fürdőszoba volt.
Lenyűgöztek a látottak, nagyon tetszett a hely. Leültettem Juditot a főnöki irodába, és megkértem számoljon be a dolgokról, közben szorgosan jegyzeteltem. Nem nagyon tetszettek a hallottak, kiderült ugyanis, hogy rengetegen tartoznak a lakbérrel. Igaz, hogy válság volt, de én úgy éreztem sokan visszaéltek apám jóhiszeműségével. Ami azt jelentette, hogy bár tudtak volna fizetni, mégsem tették meg, gondolván úgysem lesz következménye a dolognak. Ezért Judittal új szerződéseket dolgoztunk ki, amik már nekünk kedveztek, és reméltem sikerül megszüntetni a sumákolást. Persze ez nem volt egy demokratikus dolog, mert aki nem írta alá az máris költözhetett. Észre kellett vennem, hogy a titkárnőm, milyen rátermett, és mennyire érti a dolgát. Minél több időt töltöttem vele, annál jobban kívántam. Nem mertem letámadni, nehogy elveszítsem, szerencsére ő maga oldotta meg a helyzetet.
- Főnök engem is lecserél? - szegezte nekem a kérdést egyik nap.
- Miből gondolja ezt?
- Azt beszélik, hogy a villában igen megszanálta a személyzetet.
- Igen ez igaz, mert vannak bizonyos elvárásaim az embereimmel szemben, aki ennek nem felel, attól sajnos el kell válnom.
- És milyen elvárásai vannak velem szemben?
- Megmondom, nekem az ideális titkárnő nagyon értsen a dolgához, legyen a bizalmasom, legyen a céggel lojális, és ha szükséges szeretőként is állja meg a helyét.
Kimondtam, már mindegy, de hát valóban így gondoltam, hosszú néma csend következett.
- Holnapig gondolkodhatom a dolgon? - kérdezte halkan.
- Természetesen, bárhogy dönt, elfogadom. Persze jobban szeretném, ha maradna.
Másnap izgatottan érkeztem az irodámba, kíváncsi voltam Judit döntésére. Mosolyogva fogadott, mint máskor, de láttam izgatott egy kicsit. Behívtam a belső irodába, leültettem a fotelba, és én is helyet foglaltam vele szemben,
- Gondolkodtam a tegnapi dolgokon, és arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék továbbra is a titkárnője maradni. Úgy érzem az első három feltételnek eddig is megfeleltem, és ha elfogad, akkor nagyon szívesen leszek a szeretője is.
- Nagyon örülök a döntésének, ezt meg kell ünnepelnünk.
A bárpulthoz mentem, és felbontottam egy üveg pezsgőt.
- A megegyezésünkre - adtam a kezébe az egyik poharat.
Hamar elfogyott a pezsgő, itt volt az ideje tovább lépni.
- Most pedig kedves Judit kíváncsi vagyok, mennyire felel meg a negyedik kritériumnak.
- Már is? - lepődött meg.
De aztán beletörődött.
- Rögtön jövök, csak bezárom az ajtót. - szaladt ki.
Bementem a pihenő szobába, alig ültem le, Judit is megérkezett. Magam mellé ültettem, átöleltem, és szájon csókoltam. Félénken csókolt vissza, kigomboltam a blúzát, kezem a melltartó alá csúsztattam, és megfogtam a mellét. Formás kemény cicik simultak a markomba. Lefejtettem róla a blúzt, és a melltartót is. Hanyatt döntöttem, és lehúztam róla a szoknyát is. Itt feküdt előttem egy száll bugyiban, csodálatos alakja volt, hibátlan hófehér bőrével olyan volt, mint egy porcelán baba.
Ledobáltam magamról a ruháimat, mellé feküdtem, és levettem a bugyiját is. Megbabonázva bámultam az ölét, a fekete fanszőr fazonra volt vágva, megsimogattam a rövidre nyírt bundát, sercegett az ujjaim alatt.
Iszonyú vágyat éreztem, hogy megcsókoljam a punciját, és belenyaljak a rózsaszín résbe. A lábai közé hasaltam, széttártam a combjait, és megnyaltam a forró szeméremajkakat. Pinájának íze, és illata még jobban felkorbácsolta a vágyaimat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 09. 8. csütörtök 09:45
tetszett jó lett folytasd
#13 zsuzsika 2016. 09. 8. csütörtök 07:43
Egyszer el lehet olvasni.
#12 feherfabia 2015. 08. 11. kedd 06:34
Nagyon jó!
#11 listike 2014. 08. 9. szombat 10:59
Nagyon jó.
#10 papi 2014. 01. 22. szerda 05:38
Folytasd
#9 A57L 2013. 07. 29. hétfő 05:04
Elmegy.
#8 hairy_pussy 2013. 02. 2. szombat 07:31
smile
#7 tenzin 2012. 11. 26. hétfő 01:47
.
#6 tiborg 2012. 11. 10. szombat 23:29
A Hanyadik reszben tudatod,hogy osszes no alkalmazott terhes???!!!
Kulonben elmegy.
#5 x124 2012. 09. 24. hétfő 18:39
Jó!
#4 atti78 2012. 09. 18. kedd 15:39
Egész jó volt smile
#3 Rinaldo 2012. 09. 17. hétfő 14:03
Jól meg dugta a titkárnőt,utána jól megbaszta Borbálát is.
#2 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:51
Annyira nem tetszett smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?