A+ A-

Az E-pont

A napilapokból értesültem arról az örömteli tényről, hogy amerikai tudósok egy újabb pontot fedeztek fel a nőn. A pontot E-pontnak keresztelték, amin egy picit bosszankodtam, mert legalább az ábécé rendjét komolyan vehetnék egy kicsit a tudomány mellett. Először a G, aztán az U, most meg az E. A vitaminokkal legalább egy picikét precízebben bánnak, mint a nőkkel. De nem baj, a lényeg, hogy újabb pontot találtak a nőn. Az első kettővel amúgy is remek sikereket értem el, persze nem kis gyakorlás árán. Kisebb könyvtárat is át kellett lapoznom, de nem sajnáltam a fáradságot, elvégre a nő megér ennyit. Még akkor is, ha pontokból van összerakva, ami első pillantásra persze egy picit furcsa. Már úgy értem, ha a férfival veti össze a nőt az ember, ami meg amúgy is abszurd dolog. De ha közelebb hajol az ember a nőhöz, akkor láthatja, hogy a nő tényleg pontokból készült, és azért kenegeti az arcát mindenféle pórustisztító kencékkel.
No nem mintha kéjenc volnék, aki alig várja az újabb és újabb pontok fölfedezését. Sőt. Sokkalta inkább a tudományos érdeklődés hajt, mert végtére is a végtelen kétféle iránya, a végtelenül picike pont, és a végtelenbe szétsugárzó élet az, ami ezekben a pontokban szinte kiabál. Tetszik érteni, hogy is van ez. Persze eléggé bonyolult. De tény, hogy a nő meglehetősen modern, ha már pontokból áll. Vettem ugyanis egy régi könyvet, és megnéztem nagyítóüveggel. Az volt a címe, hogy Ószövetség, és egyáltalán nem állt pontocskákból. Viszont egy másik könyv címe, a "Hogyan legyünk gazdagok tizenkét nap alatt?", az nagyítóval jól látható, apró kis pontocskákból állt. Mert nyilván valami modern készülékkel nyomtatták. No és ott vannak az állatok. Például a cica. A cica nem áll pontokból, ezt tapasztalatból tudom, mert egyszer egészen közel hajoltam hozzá. Sőt, még a halak sem állnak pontokból, mert a pikkelyük olyan, de olyan egyenletes, mint egy igazi kristály. Őket régebben találhatták fel, mint a nőt.
A tudományos érdeklődés annyira föllelkesített, hogy végig sem olvastam a cikket, csak úgy háromnegyed részt. Tudtam, hogy most következik a kísérlet. A sejtjeim bizseregtek. Kapkodva felöltöztem, hogy keressek egy nőt, mert már a G-ponthoz, és az U-ponthoz is nőre volt szükség, és akkor sikerült is találnom, jól emlékszem rá. Nem is kerültek túl sokba. Nyilván most is ráakadok majd egy nőre az utcán, gondoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.63 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:39
Nagyon gyenge.
#3 genius33 2013. 02. 17. vasárnap 10:55
Ez miez? :S
#2 v-ir-a 2010. 12. 23. csütörtök 22:13
elmebeteg vagy,hogy ilyen témával viccelődsz...végülis simán kinyírtad, de mit számít, hisz "csak" egy nő volt...szánalmas
#1 Törté-Net 2010. 12. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?