A+ A-

Az igazgató úr farka

Aznap is késtem a suliból, nem is tudom, hogy lehetek ilyen trehány. Apró, fehér topot viseltem, neccharisnyát, farmerből készült miniszoknyát, balerinacipővel. A hajamat lazán összefogtam, göndör, barna tincseim néhol kilógtak. A portás szánakozva nézett rám, ráncos kezével, csak befelé intett.
Toporogtam az osztályterem előtt, de semmi kedvem nem volt bemenni. Inkább fogtam magam, kiültem az ebédlő elé, elővettem egy vámpíros könyvet - pont a felénél tartottam - és elkezdtem olvasni. Egészen belemerültem a vámpír bosszújába, közben előhalásztam a táskámból a tonhalas szendvicset. Hosszú bagett, benne halkrémen kívül, franciasaláta. Mennyi ízek áramlottak a számban, amikor elfogyott a szendvics, kezem az almámat kutatta. Annyira elmerültem az olvasásban, hogy az almacsutkát öntudatlanul átdobtam a fejem felett. Amikor már meglendült a kezem akkor kaptam észhez, és legnagyobb döbbentemre, az iskola igazgatója állt velem szemben 3 méterre, szemüvege almamaszatos, hosszú lábai előtt a csutka.
Mondhatom megijedtem, majdnem felsikoltottam.
Azonnal felpattantam a helyemről, a könyv kiesett a kezemből, a táskámból szanaszét gurultak a tollaim.
- Kedves Emma, látom, jól szórakozik. - Az igazgató közelebb lépett, fölém emelkedett, legalább 180 centi, kisportolt test, hatalmasan széles váll, megnyerő arc. De olyan szigorú tekintet a koszossá tett lencse mögött, hogy minden porcikám remegni kezdett...
- Jaj, Istenem, nem akartam, bo...bocsánat, igazgató úr, többet nem fordul elő.
A férfi komótosan levette a szemüvegét, elegánsan előhúzott egy zsebkendőt öltönynadrágja zsebéből, majd megtörölte a lencsét.
- Hány éves is, mondja csak?
- 19 leszek tanár úr.
Ekkor az igazgató megfogta az államat, megszorította, és felemelte a fejemet, a kék szemébe kellett néznem.
- C, C, c, Emma, ezért muszáj lesz megbüntetnem. Nézzük csak - nyalta meg a száját. Először is, késet, másodszor, többedszerre, harmadszor, nem ment órára, negyedszer az alma.
- Kérem, ne adjon igazgatói intőt, én ígérem, mindent megteszek, hogy valahogy, …hogy…én… - elakadta hangom, de mindre elszántan néztem rá.
- Jól van Emma - engedte el az államat - akkor jöjjön utánam. De előbb szedje össze a holmiját! - rivallt rám, én pedig egy perc alatt összekapkodtam mindent a földről.
- Most pedig irány az irodám!
Remegtek a lábaim, alig kaptam levegőt, a hasamba görcs költözött. A negyvenes férfi bezárta az irodát mögöttem, elkezdte kioldani a nyakkendőjét, levetett a zakóját a támlás székére tette, a nyitott ablakon pedig megigazította a függönyt, a kora reggeli májusi meleg átszűrve lebbent be.
Egyenes rám nézett.
- Ismeri azt a szót, hogy O R A L?
- Igen - dadogtam vörös arccal.
Akkor jöjjön ide - közelebb mentem. - Még közelebb. - Ott álltam előtte, lefegyverzett a férfiasság.
- Vegye elő a farkamat.
Tétován nyúltam a gombokhoz, a szám kiszáradt, már kívülről is látszott az igazgató nagyjából 20 centis, vastag farka. Ahogy megláttam, elkezdtem nedvesedni, nagyon megkívántam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 05. 23. hétfő 04:44
Nem hozott lázba,közepes.
#7 sunyilo 2016. 04. 16. szombat 16:31
Nagyon jó kezdés, folytasd!
#6 cscsu50 2016. 04. 16. szombat 09:21
Jó kezdés, folytasd!!!
#5 Pavlov 2016. 04. 15. péntek 21:52
Nem is jó!
#4 genius33 2016. 04. 15. péntek 18:21
Nemrossz ez .
#3 veteran 2016. 04. 14. csütörtök 08:56
Tűrhető.
#2 feherfabia 2016. 04. 14. csütörtök 06:09
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 04. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?