A+ A-

A Klub

A most következő történet nemrég esett meg velem, de még mindig kiráz a hideg ha rá gondolok. Ez a pár nap elemeiben forgatta fel az életemet, és a szexuális gondolkodásomat. Én egy sokak szerint szép nő vagyok, rendszeresen sportolok és a természet is igen kegyes volt hozzám. Telt keblekkel ajándékozott meg, melyeket imádnak a férfiak, feszítik a ruha dekoltázsát, nem lógnak és pont bele illenek egy ember tenyerébe. Hosszú szőke hajam van és kék szemem. Gondolom most sokaknak beindult a fantáziája, de nem vagyok eladósorban. Már lassan egy évtizede barátommal Márkkal élek együtt. Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, Márk mindent megad nekem amit csak lehet és a tenyerén hordoz.
Nemrég kezdtem el dolgozni egy jó nevű budai ügyvédirodában, mint frissen diplomázott jogász. Rajtam kívül 3 - an dolgoztak itt, a főnököm Péter és a felesége Zsófi, valamint a szintén kezdő, de már azért jóval rutinosabb Gizi. Hamar összeszoktunk, a munkaidő gyorsan telt és az együtt töltött percek is kellemes hangulatban múltak egyre gyorsabban. Nehezen oldódok fel társagásban, azonban ez az oldott légkör hamar magával ragadott és szépen én is ellazultam. Gizivel nagyon jó barátnők lettünk, a munka mellett is összejártunk. Sokszor került sor csajos bulikra, ruhatárfejlesztésre, vagy csak egy jót fecsegtünk. Sokat meséltem neki Márkkal való kapcsolatomról, mennyire kedves aranyos, valószínű nemsokára összeházasodunk, és még mindig lángol a szerelem, szenvedélyesen szeretkezünk, de szívesen megyünk el együtt bárhová és persze nyoma sincs féltékenykedésnek. Mint kiderült Gizi nálam sokkal szabadan értelmezi a szerelmet, ez leginkább az által valósult meg, hogy nem volt barátja, pedig lassan már egy éve ismertem. Elsőre furcsa is volt, de hamar megszoktam.
Nemsoká Márk feleségül vett. Az életünk azonban nem ugyanúgy folyt tovább. Kedvesem egyre gyakrabban járt el iszogatni a barátaival és valahogy mintha az érzelmek is kezdtek volna kihűlni. És bár a hűségében biztos voltam már én se vártam azzal a régi hévvel haza. Sose veszekedtünk és az előbb említett apróságoktól eltekintve éltük eddigi életünket. Talán ő észre sem vette ezeket a változásokat. Én viszont egyre gyakrabban emlegettem fel Gizinek, hogy már nem vagyok annyira biztos benne mit akarok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 05. 13. kedd 07:40
Egész jó lett.
#4 papi 2014. 05. 3. szombat 06:46
Nem rossz
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:03
Az ismerős leltár az első bekezdésben. Kár a gőzért, mindenki tudja, hogy az író baromi szexi, formás és feszes mellei vannak, stb… Igazán felesleges erre az időt vesztegetni. A bevezetőben azt írod, frissen diplomázott jogász a csajszi, aztán meg azzal vádolod, kapuzárási pánik vett erőt rajta. Tini koromban én is aggastyánoknak tartottam a huszonnyolc éveseket, de azért a biológiai óra nem a kedved szerint jár. Azt elárulnád, a párbeszédet miért kezded megrögzötten kisbetűvel?
A pontokba szedett felsorolás csak jegyzőkönyvekbe és termelési beszámolókba illik. Elbeszélésbe még itt sem való.
Az élbolyhoz közeli pontszám kicsit idegesít. Ennél jobbak kaptak kevesebbet.
#2 tiborg 2010. 11. 21. vasárnap 03:26
Jo osszeallitas,keves hatter!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?