A+ A-

Egy átlagos szombat estének indult

Egy átlagos szombat estének indult. Én és a párom Edina már közel négy éve vagyunk együtt. Párom csinos, vékony, lány, hosszú fekete hajjal, gyönyörű mellekkel. Régóta terveztük már egy ismerős párral, hogy egy szombat este elmegyünk kicsit lazítani, bulizni. Sikerült végre időpontot egyeztetnünk, mikor mindenki ráért, nem volt se munka, se egyéb más. Azonban sajnos az utolsó pillanatban a másik pár lány tagja nem érezte jól magát aznap, de, hogy a tervezett bulit ne mondjuk le, és a másik lány unszolására, hogy miatta most ne boruljon minden, hármasban indultunk el a debreceni éjszakába, én, a párom Edina és a pár másik tagja Pisti. Otthon már igencsak iszogattunk, így a szórakozóhelyre már "jókedvűen" érkeztünk, ahol tánc helyett egyből természetesen egy itallal kezdtünk.
Ez megtette hatását, gyorsan leültünk egy asztalhoz, beszélgettünk, és bizony a gátlások is egyre oldódtak, viccelődtünk is a párommal, hogy két sráccal jött bulizni. Eközben persze néha-néha egy csókot váltottunk, simogattuk egymást, és párom keze is néha Pistihez is hozzáért. Eközben azt vettem észre, hogy Pisti a párom melléről nem tudja levenni a tekintetét, ami hát bizony nem is volt egyszerű. Egy feszes top volt rajta amiből igencsak kilátszott aminek ki kell, éppencsak a bimbói nem mutatkoztak elő a felső alól. Ezt viccesen meg is jegyeztem, amire zavarba jött kicsit, és elkapta a tekintetét.
- Nézheted nyugodtan ha a gazdáját nem zavarja?
- Engem nem zavar, ha téged sem - válaszolta Edina mosolyogva - Persze csak nézni - tette hozzá.
- De gondolom nem csak nézni szeretné... - jegyeztem meg semmi komolyat nem gondolva, csak poénból
- Ház itt azért csak ne - jött Edina felől a válasz meglepetésemre
Néhány másodperces kínos csend lett, majd Edina kezét éreztem a farkamon ahogy a nadrágon keresztül elkezdi simogatni ott az asztalnál. Hát pár pillanat alatt kemény lettem, és felbátorodva énis a puncijához nyúltam. Farmer volt rajta, de éreztem, hogy már nedves ott lent. Mikor odapilantottam, akkor vettem észre, hogy bizony a másik keze sem az asztalon van, hanem haverom farkát simogatta úgy, mint az enyémet. Ott ültünk az asztalnál és a párom mindkettőnk farkát simogatta a diszkóban. Hát erre nem gondoltam aznap reggel még: Pisti Zavarban is volt kicsit, így jól jött az az ötlet, hogy menjünk táncolni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 19. szombat 17:07
A barátnődet sózni és paprikáznikellene a Pistivel ésveledeggyütt.
#3 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:12
Elég jó.
#2 v-ir-a 2013. 06. 9. vasárnap 22:17
szegény "beteg" csaj,bánhatta , hogy kimaradt a jóból smile
#1 Törté-Net 2010. 09. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?