A+ A-

Andi, a sógornőm

Andi a sógornőm, 4 évvel fiatalabb nálam és isteni jó bőr. 174 cm magas, fantasztikus, formás hosszú húsos combjai és huncut zöld macskaszemei vannak, a haja fekete, a dereka pedig ingerlően karcsú. Az a típusú nő, aki tudja, hogy a legtöbb hímnemű egyed meg akarja baszni és hihetetlenül ért ahhoz, hogy ezt a vágyat a végletekig fokozza a férfiakban. Nyaranta szinte csak farmer miniszoknyában meg farmersortban látható, hogy közszemlére tegye azokat az ennivaló, hosszú sonkáit. Nem csoda hát, hogy amióta megismertem, meg akarom kefélni. Csak éppen soha nem tudtam, hogy álljak neki. Bár ő nem átallott néha igencsak kacérkodni velem és mutogatta is magát rendesen, azonban én mindig féltem attól, hogy visszautasít, s esetleg kitudódik valahogy a dolog.
Aztán egyszer csak eljött az én napom: Andi nem várt édes gyümölcsként hullott az ölembe anélkül, hogy bármi különösebbet tennem kellett volna érte!
Történt egyszer, hogy hazafelé jövet nagyon rám jött a szükség, iszonyúan feszített már a hólyagom. Tudtam, hogy van útközben egy bokrosabb rész, gondoltam ott majd megállok és elvégzem a dolgom, az esti szürkületben úgysem kell attól tartanom, hogy valaki meglát.
Így is tettem. Megálltam, kiszálltam az autóból és elindultam a bokrok felé. Ahogy közeledtem, egy csókolózó párra lettem figyelmes, akik az egyik fánál teljes erőből falták egymást. Magamban mérges voltam, mert én is pont azt a fát néztem ki magamnak, de sebaj, gondoltam, majd távolabb megyek, hogy ne zavarjuk egymást. Ők is végzik a dolgukat, én is...
A lányon fekete blúz és farmer miniszoknya volt. Szép, sudár, fekete hajú lány volt, hihetetlen hosszú lábakkal. A fiú két keze a lány szoknyája alatt "matatott", vagy hogy egész pontosan fejezzem ki magam: éppen teljes erőbedobással gyúrta, markolta a csaj formás seggét miközben szorosan magához szorítva smárolt vele. Az is lehet, hogy már farkalta is.
"Isteni kis ribanc!" - gondoltam magamban - "irigylem a fickót, szó, ami szó én is szívesen megbasznám!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 13:39
nagyon, nagyon jó!

10 Pont!
#6 feherfabia 2014. 09. 24. szerda 06:00
8P
#5 listike 2014. 02. 18. kedd 07:25
Ez szuper volt.
#4 papi 2013. 05. 29. szerda 05:15
Nagyon jó
#3 x124 2011. 12. 27. kedd 16:25
nagyon jó, hol a folytatás?
#2 v-ir-a 2010. 11. 25. csütörtök 20:04
nagyon, nagyon jó
#1 Törté-Net 2010. 08. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?