A+ A-

Amazonas

Most jött elő. hogy a feleségem nem prűd, mindig melltartó nélkül jár, ha teheti, mindig kissé átlátszó blúzban, élvezi, hogy a férfiak a szemükkel szinte levetkőztetik, nem is beszélve a tinédzser fiúkról. A strandokon, ahol csak lehetett, mindig felső nélkül járt! Eleinte kissé zavart, hogy más is gyönyörködik a testében, de aztán megszoktam! Nos, így vágtunk bele a kalandba, szinte ismeretlenül. Mikor kísérőnkkel megérkeztünk, egy cölöpökre épült, pálmalevelekkel fedett "kunyhóba" vezetett, ahol egy majdnem meztelen férfi fogadott bennünket. Látva rajtunk a meglepetésünket, mindjárt magyarázatba fogott.
- Nem, kell megbotránkozni! Amikor idekerültünk, mi sem tudtuk, hova cseppentünk! Eleinte furcsa volt, hogy mindenki szinte meztelenül jár, de pár nap elteltével, mi is igyekeztünk alkalmazkodni. Itt mindenki, öreg fiatallal, fiatal öreggel, dug. Amikor megkívánnak valakit, megdugják. Először kiakadtam, mikor úgymond, a feleségem vették "kezelésbe", de hát, újdonság volt nekik a fehér nő. De, nem kell megijedni! Téged is megfognak baszni - fordult a feleségem felé -, de ne izgulj! Fertőzést nem fogsz kapni, mert ezek valamiféle levelet rágcsálnak, ami állítólag véd a fertőzéstől. Különben, ahogy elnézlek, hamarosan sorra kerülsz! Bár még csak ruhában láttalak, de el kell ismerni, nagyon jó melleid vannak.
- Ezt, meg miből gondolod? Nem, zavar, hogy a férjem is itt van és előtte stírőlsz? Jó, hogy azt nem mondod, hogy feküdjek le veled!
- Nem is rossz ötlet! Miért ne baszhatnálak meg én először.
- Na, most már fejezzétek be - szóltam közbe -, elég volt a trágárságból, beszéljünk inkább a lényegről!
Alig, hogy belekezdtünk volna, belépett egy igazi "szex bomba" szinte teljesen meztelenül, vele egy 20 év körüli lány, aki szintén meztelen volt.
- Nos, hadd mutassam be a feleségemet, és a házi barátunkat, aki igyekezett mindkettőnket kielégíteni, és nagyjából, igencsak törve, de néhány szót megtanult. Látom, hogy megnyerték a csajok a tetszésedet!
- Tudod mit? Cseréljünk feleséget, látom, hogy te is rágerjedtél az enyémre, én sem utasítanám vissza a tiédet!
- Nem zavar, hogy én is itt vagyok?! Nem vagyok holmi kis "lotyó" akit mindenki megdug.
- Tudod, ezeknél a törzseknél az a szokás, hogy a fehérnép szétrakja a lábát, és befogja a pampuláját. Vagyis, inkább vetkőzz, és tedd szét a lábad!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen belemegy. Pár pillanat múlva ott állt teljesen meztelen. Hozzálépett a bennszülött lány, nekiállt a melleit simogatni, majd a keze a feleségem lábaközé"tévedt". Gyengéden lefektette, még egy kicsit ujjazta, majd átadta a "terepet" a férfinak!
Az már is ráfeküdt, berakta a szerszámját, és baszni kezdte a feleségemet, aki halk kellemes nyögéseket hallatott. Ezt látva a felesége hozzám lépett, megfogta a már úgy is álló "dákómat", és a pamlagra fektetett. Nem sok kellett, és máris benne voltam. De félszemmel, őket néztem! A hapsi kivette a farkát a feleségemből, és igyekezett azt a szájába rakni! Ami nem volt nehéz, mert az szinte már várta. Tövig nyelte, úgy szopott. A néger lány, - aki meg kell hagyni állatira jól nézett ki -, a férfi golyóit morzsolta, akinek láthatólag már nem sok kellett.
Csak azt láttam, hogy a feleségem szája szélén folyik a geci, vagyis a hapsi, jól tele vágta a száját.
Nekem sem kellett sok, én is szopatásra vettem a feleségét, akinek szintén nem volt ellene. Sőt, mikor beleélveztem a szájába, vigyázott, hogy egy csepp se menjen"kárba"!
Oldalra fordultam, és azt láttam, hogy a néger csajszi a feleségem lábaközött fekszik, a pináját nyalja, akinek láthatólag egyáltalán nem volt ellenére, addig lefetyelte, még el nem élvezett!
- Nos, látjátok? Ilyenek várnak rátok! Ezeket nem érdekli, hogy miért jöttetek, csak baszni lehessen!
Jó pár nap elteltével, be kellett látnom, hogy igaza volt. Az erdőbe mentünk vadászni - persze a feleségem majdnem meztelen-, amikor is az egyikük elém állt, és nem engedett tovább! A feleségem 3 hapsival már az erdő sűrűjében járt, én előttem meg ott állt ez a "lándzsás" hapsi. A távolról nyögéseket hallottam, amik inkább kéjesek voltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 11. 1. szerda 09:27
Egyetértek a többi hozzászólóval!
#8 listike 2014. 05. 20. kedd 05:41
Túl rövid.
#7 A57L 2013. 09. 27. péntek 04:27
Egész jó.
#6 Kerpeten 2013. 08. 23. péntek 22:21
Nem rossz csak rövid smile
#5 genius33 2013. 04. 10. szerda 06:42
Jó ez smile csak pöppet rövidke lett.
#4 sipospista 2013. 04. 5. péntek 15:01
nem rossz csak kicsit rövid nem???
#3 rockycellar 2013. 03. 27. szerda 09:40
Ebben aztán van szex
#2 Rinaldo 2013. 03. 27. szerda 08:12
Jó kis baszás.
#1 Törté-Net 2013. 03. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?