A+ A-

Munka - Sex - Szerelem 2. rész

Be kell vallanom, életem egyik leghosszabb hétvégéjét éltem meg. Na de ez is elmúlt és jött a hétfő délután.
Itt el kell mondanom mielőtt folytatnám a történetet, hogy ahol dolgozom amint mondtam egy multi vállalat. Nagy egy légterű irodahelyiségekkel, ezen belül pedig a különböző területeket paravánokkal választották el egymástól. A mi részlegünk is úgy van körbe paravánozva, hogy öt asztal elfér a körbezárt területen. Ez a mi kis birodalmunk. Mellettünk újabb kisseb terület lerekesztve az mellett egy másik és így tovább, de az egész egy nagy irodában van. Az amerikai filmekben látni ilyeneket.
Aki látta pl. A Hálózat Csapdájában-t és emlékszik arra a jelenetre mikor a főhősnő egy irodaépületben titokban kalózkodott egy gépen, majd úgy lépett le, hogy tűzriadót csinált, na az könnyen el tudja képzelni, hogy milyen hely is a miénk.
Ezt azért kellet elmondanom, hogy megtudja érteni az olvasó, hogy ez az iroda olyan, hogy mindenki egy helyen, mégis elszeparálva dolgozik egymástól. Ha valaki mégis elfinganá magát az három sorral arrébb is halható. Így az ember akarva vagy akaratlanul is ismeri minden közvetlen közelében ülő magánéletének minden pillanatát. Halja minden céges, illetve magán telefonját, ismeri a gondolatait, politikai nézetét stb.
Legalább is azokat, amit megoszt valakivel, mert akkor a másik már halja is.
Nos amennyire ez az iroda délelőtt és kora délután zsúfolt, nyüzsgő csatatér, késő délutánra, estére már a nyugalom szigetévé szelídül. Ugyan is senki más nincs két szakban a többi irodai alkalmazottak közül, csak mi. Ennek köszönhetően délután négykor szinte kiürül az iroda, majd egy-másfél órával később a továbbmaradók és túlórázók is elmennek.
Ennek az a vége, hogy este hétóra felé már csak ketten maradtunk Rékával az irodában.
Tudtam, elérkezett az idő, ha valami történni fog, akkor az most lesz. Csak hogy elképzelésem sem volt, hogy hol, hogyan és mikor.
Alig, hogy magunkra maradtunk és a takarítók is elmentek, jött a levél:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:39
Ejnye, ejnye kedves író!
#4 listike 2014. 06. 11. szerda 15:06
A fenének ismételted meg az elsőt.
#3 zsuzsika 2010. 04. 1. csütörtök 14:46
Hát igen ez az első rész.
Ettől függetlenül jó, csak nem kellene ismételni!!!!
#2 Tüse 2010. 04. 1. csütörtök 10:29
Nem tudom miért kell hülyének nézni az embereket. Kétszer feltenni ugyanazt. Nincs új anyag? Vagy csak figyelmetlenség? Az utóbbi időben havonta egyszer biztos előfordul. Lehet hogy oda kellene figyelni???????????
#1 Törté-Net 2010. 04. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?