A+ A-

Boldog nyár

Regény - részlet
...
Harminc perccel később Judit és Krisztián már a szigeten voltak, s miután megmászták a sziget déli csücskénél lévő kis kikötő és a fennsík közötti lépcsősort, csendben egymás mellett lépkedve, és a parkon átvágva a vendégház felé vették az útjukat, ahol Krisztián lakott.
- Alaposan beleszerettem ebbe a nőbe - mormolta magában gyaloglás közben a férfi, de egyáltalán nem bánta ezt a megállapítást. - Szeretném, ha ezután vele tölthetném minden időmet, együtt néznénk a tengert, együtt járnánk a városokat, együtt mennénk vásárolni, szeretnék ott lenni, amikor fürdik, szeretném látni azt, hogy hogyan ébred, hogyan veszi fel a bugyiját, és hogyan keni meg vajjal a pirítós kenyerét. Szeretném, ha tőlem kérdezné meg, hogy illik-e a narancsszínű rúzs az arcához, hogy melyik sálat vegye fel a hűvösebb napokon, vagy hogy vegyen-e nekem borotvapengét, amikor hazafelé jön...
A férfi egy darabig azon tűnődött, lesz-e valaha is bátorsága mindezt elmondani a másiknak, s amikor Judit belépett a kisházba és a lámpát felkapcsolva elindult nappali felé, Krisztián kínosan feszengve, egyik lábáról a másikra állt, mert bár a ház az ő használatában volt, és nagyon szeretett volna a nővel tartani, de közben a hívására várt, ugyanis nem szeretett volna tolakodó lenni, nem akart felszólítás nélkül hozzá csatlakozni.
- Nem kérsz egy italt? - kérdezte az asszony a férfi felé fordulva. - Gyere be nyugodtan, hiszen te laksz itt... én meg úgyis egyedül vagyok... legalább beszélgetünk egyet!
A férfi csendesen követte az előtte haladó nőt, így nem sokkal a másik mögött lépett a kisház nappalijába; az udvarról a nappaliba érve Judit ledobta az egyik fotelba a táskáját, kibújt a cipőjéből, majd a meglepetten bámuló Krisztián szeme láttára egy önfeledt mozdulattal kioldotta és lehúzta a ruháját, ami a táskát követve szintén a fotelban ért célba. Az asszony testét azokban a pillanatokban már csupán egyetlen zöld tanga fedte, s bár Krisztián biztos volt abban, hogy vendéglátója nem fog tovább vetkőzni előtte, ennek ellenére a nő már a bugyi vékony pántja alá is csúsztatta ujját, és előrehajolva, valamint a lábait felváltva felemelve kibújt utolsó ruhadarabjából, ami a pillanat tört részéig kiemelte a nő szeméremdombjának kacéran göndörödő szőke fürtjeit. Ah, igen...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:54
Nem rossz
#3 listike 2014. 10. 2. csütörtök 08:24
Nem is tudom, szerintem nem jó.
#2 papi 2013. 11. 19. kedd 07:43
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 03. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?