A+ A-

Erdészélet 4. rész

   Patrícia - mert ez lenne a Rút Kiskacsa becsületes neve - szép fogaival vidáman mosolygott, és fülemet - nyakamat végigsimítva nyomott két nagy puszit arcomra, mintha tudom is én, milyen régi és szívbéli barátok lennénk, mikor újra vártam a buszmegállóban.
   A kocsiban végigolvastam a cikket, néhány szakmai apróságot kijavítva, ítéletem szerint, nagyon olvasmányos, könnyed és szellemes cikket tartottam a kezemben, és nem fukarkodtam az őszinte elismeréssel. Patrícia sugárzott a boldogságtól, de tudtam, hogy ezt nem kizárólag a dicséret váltotta ki.
- Patrícia! Ha a jövőben bármiben segítségére lehetek, hívjon bátran, a mobilomon általában mindig elér.
- Most kidobsz? - mondta tegezve. - Úgy szeretném, ha elvinnél még egyszer az erdőbe, de ha lehet, most inkább gyalog menjünk! Látod, edzőben jöttem - mutatta Adidasba bújtatott pici lábát. Persze, csak ha te is akarod, nem szeretnék tolakodni.
- Szó sincs róla! Boldogan sétálok és szívesen beszélgetek veled, hiszen rendkívül rokonszenves vagy. Akkor, talán, induljunk is!
   Őszintén mondtam, hogy rokonszenvesnek találom Patríciát, vidám, mosolygós, okos, szellemes és érdeklődő. Különös, hogy gyakran mennyire nem a külsőleges, testi tulajdonságok izzítják fel a férfiember érzéki vágyait, merthogy - mi tagadás - máris nagy vonzódást érzek a lány iránt.
   Vidáman sétálunk a langymeleg, napfényes kora délelőtti, virágillatú erdőben. Patrícia kérésére, metszek számára egy sétapálcát, kiszemelek egy nyílegyenes, ujjnyi vastag somfa botot, ami akár még szalonnasütő nyársnak is megfelelne. Sokat beszélgetünk mindenféléről, most inkább én érdeklődöm, jószerével semmit sem tudok az újságíró pályáról. Szinte észre sem vesszük, hogy már egymás kezét fogjuk. Szóba kerülnek a közállapotok, hogy általánossá vált az erőszakos, durva nyomulás az élet minden területén. A közlekedésben az luxus - terepjárókon száguldozó, uborkafejű, bunkó, újgazdagoknak mennyire nem számít egy emberélet, akár el is gázolják, ha nem ugrik félre az ember időben, az számít, hogy öt perccel előbb érjen céljához. Teljesen szabályos és elfogadottá vált, hogy ha valaki kiitta az üdítős palackot, akkor azt ott és azonnal, menet közben kihajítsa a kocsiból. A saját és mások gyerekei szeme láttára, kizárólag a zsenge ifjúság lelki épülése céljából.
   Napsütötte, sziklás bércen ülve gyönyörködünk a kilátásban. Milyen jó volna repülni! Nem mindenféle motoros és nem motoros eszközök segítségével, hanem madarak módjára, szabadon. Patrícia a saját, nem túl sikeres partnerkapcsolataira tereli a szót, elmondja, hogy egy bizonyos pont után a szexben, legtöbb barátja megtorpant és az egésznek vége lett. Nem nagyon értem, de távol áll tőlem, hogy faggatózzam. Gyanítom, hogy arról lehet szó, hogy Rica (most már így becézem) nagyon nehezen oldódik fel és a türelmetlen fiúknak nincs kitartásuk a dolgok végére járni. Magamhoz vonom Ricát, hosszan, forrón csókolózunk. Cicikéit simogatom pólóján keresztül, melltartót nem visel, mellecskéje akkorka, mint egy hamvas, fél sárgabarack. Érthetetlen, hogy ez csenevész lányka mennyire képes felkorbácsolni érzékeimet. Nagyon megkívántam, és elhatároztam, hogy bármennyi ideig is tart, tűzbe hozom, magammal ragadom és a felhőkig repítem.
   Egy sűrű cserjéssel szegélyezett, napsütötte tisztáson, pléden heverünk hasonfekve. Rica fölé hajolok, puszilgatom szépívű nyakát, magamba szívom hajának érzéki illatát. Hátát, karjait, popóját simogatom, érzem, hogy lélegzése szaporábbá válik. Teste pici, vékonyka, mindazonáltal izmos a kitartó aerobicozástól. Hosszan, türelmesen babusgatom, combikáját, vádliját csókokkal borítom, leveszem cipőjét. Popsija fölé térdelek, finoman masszírozom vállait, amit csukott szemmel élvez, pólóját fején keresztül lehúzom. Lassan hátára fordítom, csókokkal árasztom el piciny melleinek apró, ám kőkeménnyé vált bimbóit. Végtelen türelemmel simogatom, cirógatom, puszilgatom hasát, cickóit, nyakát, fülét, száját. Érzem, hogy egyre inkább sikerül tűzbe hoznom, szíve sebesen ver, teste gyakran megremeg. Kigombolom sortját, lassan lehúzom, popóját megemelve segít. Ágyéka fölé hajolok, és csipkés bugyiján keresztül puszilgatom ölét, magamba szívom érett nőiességének illatát, magasra csap bennem a vágy! Rici most föl ül, kigombolja nadrágom, kiszabadítja vörösen feszülő férfiasságomat és lassan simogatni kezdi. Lehúzom csipkés, fehér bugyiját, feltárul előttem ez a filigrán, ám izmos jelenség teljes meztelenségében, akit e pillanatban esztelenül kívánok. Szeméremdombját vékony csíkra igazított szőrzet borítja, szeméremajka borotvált. Fejemet óvatosan ölébe fúrom, nyelvemmel meggymagocskáját csuklyájából kifordítva sebesen nyalogatom, majd szemérem ajkait kényeztetem sokáig. Nem érzem, hogy Rica eszeveszetten száguldana a gyönyör felé, nem sikerül egy viszonylag alacsony izgalmi állapotnál feljebb emelni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 01. 31. kedd 12:05
Nekem tetszett.
#5 A57L 2015. 06. 25. csütörtök 04:35
Közepes írás.
#4 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:15
Egész jó smile
#3 GOD 2002. 04. 16. kedd 14:20
Nemelégjó
#2 Csilla 2002. 03. 22. péntek 13:21
Szeretnék én is egy ilyet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?