A+ A-

Egy szép tavaszi nap 3. rész

A következő időszakban ismét szép napokat éltünk át együtt. Az ágyban nagyon jól megértettük egymást Rickyvel. Wendyvel is tartottuk a kapcsolatot, de szex nem volt köztünk. Nagyon jó barátnők lettünk, szinte mindent megbeszéltünk egymással.
Georg is egyre sűrűbben látogatott meg minket, főként mikor Wendy is nálunk volt. Tudtam, bejönnek egymásnak, ezért egy közös programon gondolkodtam. Wendyvel megbeszéltem, hogy, munka után a fiúkkal beugranánk egy kis fürdőzésre. Jónak találta az ötletet, és elkezdtem szervezkedni.
A fiúk épp ma este ráértek. Itt az alkalom gondoltam.
Este, ahogy megbeszéltük ott álltunk az usziban mind a hárman. Az uszoda üres volt. Záróra után mentünk.
Wendy mosolyogva jött elénk: szabad a jakuzzi. Gyertek!
Beültünk a meleg vízbe. Elhelyezkedtem Ricky előtt és hátammal mellkasának dőltem. Ő átölelt izmos karjaival, én a víz alatt a combjait simogattam. A hatás nem maradt el.
Georg és Wendy kissé távolabb ültek egymástól, de láttam, ahogy pillantásuk rabul ejti a másikat. Csak nézték egymást, és közeledtek egymás felé. Georg egy hajtincset simított ki Wendy arcából, és ahogy a füle mögé tűrte Wendy megfogta Georg kezét.
Ekkor mélyen egymás szemébe néztek, majd megcsókolták egymást. Lehunytam a szemem és élveztem Ricky simogató kezeit a testemen. Éreztem, hogy Rickyben feltámadt a vágy. Kezeit már a bikini alá csúsztatta, úgy simogatott. Az ajkát éreztem a nyakamon, egyre hangosabban adtam tudtára, mennyire élvezem. Az egyik kezét a puncimnál éreztem, ahogy a csiklómat izgatja. Nagyon jóóóó, ne hagyd abba, kérleltem. Ajka a nyakamat csókolta. Csak magadra figyelj! Hallottam hangját. Élvezd!
Igen! - lihegtem.
Pár perc múlva végigsöpört rajtam az orgazmus, remegtek a lábaim. Megfordultam a vízben és átöleltem Rickyt. Szájon csókoltam, egyre hevesebben csókoltuk egymást. Közben éreztem, ahogy félrehúzza a bikinialsót. Elmosolyodtam, és én is lehúztam az úszónadrágját.
Lassan belecsúsztam. Mennyei volt. Elkezdtem mozogni rajta. Ricky a fenekemet markolászta, az arcán láttam azt, amit egy nő ilyenkor látni szeretne. Gyorsult a ritmus, már nem volt kontroll. Elélveztem, de Ricky még tovább mozgott és pár lökés után belém élvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:22
Nagyon jó.
#7 papi 2013. 06. 7. péntek 05:11
Nagyon tetszik a stílusod.
#6 v-ir-a 2013. 04. 23. kedd 21:07
köszönöm szépen a kritikát smile
ez volt az első írásom smile
#5 gaborthefirst 2013. 04. 13. szombat 15:34
Szeretem ahogy írsz, de ez a történeted lassan indult be, aztán hirtelen lett vége. Az első rész volt a legjobb szerintem. smile
#4 tiborg 2011. 03. 19. szombat 02:41
Jo sztori, de a parbeszedek,megjegyzesek nem tagoljak a tortenet menetet.
Ez nem levagas, epito szoc. kritika.Kis figyelem es A O.K. Biztato 9.
#3 v-ir-a 2009. 08. 15. szombat 21:08
köszönöm a hozzászólást:-)
#2 fiesta14 2009. 08. 10. hétfő 17:16
tetszik... kicsit kapkodósnak érzem
#1 Törté-Net 2009. 08. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?