A+ A-

Krisztivel... 1. rész

Körülbelül a harmadik találkánk volt a lánykával egy forró júliusi napon. Fiatalság, bolondság, szokták mondani, igaz is volt ez ránk. Hihetetlen gyerekesek voltunk, Ő tizenhat, én tizennyolc évesen. Mind három alkalommal egész napot töltöttünk együtt; sokat beszélgettünk, nevettünk, és bizony gyakran nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ám igazán csak harmadik alkalommal, mikor hazakísértem, és ajtajában állva búcsú helyett behúzott a lakásuk melegébe.
Fontos, hogy az első pillanatban mikor megláttam egyik barátom házibuliján ráeszméltem, Ő az a lány, aki megtestesíti a Nőt, aki fejemben jár, testemet érinti, mikor ábrándozok. Meghökkentő volt a felismerés, hogy létezik ez a lány, és hatalmas a kíváncsiság, mely arra buzdított, megismerjem. Ott kezdtünk el beszélgetni, elérhetőségeket cseréltünk, majd találkoztunk először társaságban, majd mikor összeszedtem bátorságom, már kettesben is. Nehezen ment, hiszen borzalmasan féltem a csalódástól. Feleslegesen: Ő is tudta mit akar: ugyan azt amit én. Csókkal köszöntöttük egymást, égtünk a vágytól, hogy egymás társaságában lehessünk. Pici ajkai kényeztették számat, nyelve valóságos mámort varázsolt minden egyes csókjával...
Ilyen mámorban ölelt magához aznap, mikor behúzott a lakásába. Nem kellett megerőltetnie magát, bementem magamtól. Korábban elmondta, szülei nyaralnak Horvátországban, reggel utaztak el, egy hétig egyedül van otthon. Hihetetlen csábító volt a felhívás. Nem vezetett körbe a lakásban, azonnal szobájában kötöttünk ki. Ágya, egy franciaággyá varázsolható kanapé, kinyitva várt minket; azt hiszem készült rám. Megállt az ágya előtt remegő lábakkal, megfogta kezem, s magához húzott. Átölelve csókolóztunk.
Kicsit féltem, mert korábban nem beszéltünk egymás nemi életéről, tapasztalatairól. Hevesen csókolóztunk, majd lassan lefektettem hátára, közben nyakát kényeztettem ajkaimmal, kicsit harapdáltam is. Ő ösztönösen szétnyitotta lábait, föléfeküdtem. Csókjaim nyakáról vékony pántos topja mellett haladtak lefele, vállát érték puszijaim, majd a felsőn keresztül hozzáértem mellbimbójához is. Kezeim lassan bekúsztak a top alá, óvatosan ölelték át kicsiny kebleit, simogattam, picit meg is markoltam, morzsoltam mellbimbóit. Fogait összeszorítva szuszogott, remegett, egész testét elborította a libabőr. Lehúztam róla a topot, s elém tárult meztelen felsőtestének látványa.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:58
Elég jól megírtad.
#5 feherfabia 2014. 08. 15. péntek 06:05
7P
#4 zsuzsika 2014. 04. 6. vasárnap 10:07
Nem rossz.
#3 listike 2014. 04. 6. vasárnap 10:04
Egész jó.
#2 Dré 2008. 08. 14. csütörtök 15:23
dugd meg haver
#1 Törté-Net 2008. 08. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?