A+ A-

Hétfő éjszaka

Rettentően egyedül érzem magam, senki sincs velem, aki megölelne, akihez odabújhatnék, aki letörölné könnyeimet. Mellettem vagy, de nem érinthetlek meg, csendben nézem, mit írsz nekem, vigasztalsz hasztalanul, végtelenül kedvesen, de ez csak olaj a tűzre. Távol vagy, annyira, de annyira távol. A percek rohannak, a nagy, kerek Hold feljön, követik a vidám csillagok, hogy bevilágítsák a sötét, szörnyekkel teli éjszakát, megmutassák az utat a bolyongó vándorlelkeknek és meglessék a Balaton partján andalgó fiatal pár első szerelmes, félénk csókját. Fényük átszalad az ablakon, huncutul az ágyamra lopakodik, hogy ezüsttakaróval borítsa be. Fáradt vagy már, fájó szívvel aludni küldelek, hogy holnap frissen ébredj, remélve, hogy mikor kinyitod a szemed, az első gondolatod én leszek, és talán még írsz is nekem a nap folyamán. Boldogan fogod mesélni, hogy velem álmodtál, ott voltam a karjaid között, és szomorúan folytatod, bizony eltűntem a nap első sugarával együtt, szertefoszlott az édes látomás.
Kikapcsolom a gépet. Felkapom a kék nyuszis törölközőmet, átvánszorgok a fürdőbe, lomha csoszogásom ezernyi darabra töri a csendet. A tükörbe pillantva nézem a lányt, úgy nézem, mint akit még sosem láttam. Bámulom a két vörösre sírt szemét, a könnycsepp útját, ami fényes csíkot hagyva maga után lecsorog a kedves arcon. Hogy történhetett mindez? Ez nem én vagyok, de akkor én hol vagyok? Meg akarom találni magam, az őszinte mosolyomat, az életörömömet és azt a rengeteg szeretetet, ami a szívemben rejtőzik.
Lassan vetkőzni kezdek, a ruháim halk suhanással érnek földet, megbabonázva figyelem a tükröt. Kritikusan szemmel figyelem a testem minden porcikáját, majd beletörődött sóhajjal állapítom meg, bizony az 54 kg-m ellenére még mindig van mit fogni rajtam. Össze fogom vállamra omló sötétbarna hajam egy apró zöld hajgumival, de nem veszem el a kezem, a nyakamra csúsztatom, élvezem hűvös érintését, engedem, hogy onnan a vállamra vándoroljon, végigsimítsa a mellem kellemesen gömbölyded ívét, hogy végül a hasamon át megkeresse a sötét, szépen kidolgozott csíkot, ami mutatja az utat a gyönyörök kertjébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (3 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:44
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2008. 05. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?