A+ A-

Jacqueline

A lány úgy 18-19 éves lehetett. Félhosszú haja sötétvörös, karcsú, nőies alakja abszolút tökéletes. Legszebbek gyönyörű gömbölyű mellei voltak: kar-csú testéhez képest hatalmas, formás emlők elöl nagy, bézs színű bimbóud-varral és vörösbe hajló kemény mellbimbókkal. Combjai hosszúak, húsosak, de nem kövérek, fanszőrzete felül egyenes vonalú kis, fekete háromszög asz-szonyos ágyékán, fenekének félgömbjei simák és gömbölyűek. Széttárt com-bokkal, hátratámaszkodva ült az ágy szélén.
Végigsimította enyhén asszonyos testét s kezét a domború, sima szemé-remdombon hagyta. Mutató- és középső ujját végighúzta a nagyajkak között, majd finoman dörzsölni kezdte felül előtüremkedő csiklóját. Kéjesen simogatta a simára borotvált, lányosan dús ajkakat. Másik kezével szederszerűen álló mellbimbóját vette kezelésbe.
Hátradöntöttem, tenyeremmel simogatni kezdtem a nagy bimbóudvart és a bimbót, majd az ágy mellett fekvő villanyborotvaszerű hajvágógépért nyúl-tam, hogy ingerlésül lenyírjam combjai tövéről és buja szeméremajkairól a sűrű, fekete szőrzetet. Ahogy azonban a gépet bekapcsoltam, Jacqueline na-gyot nyelve kivette kezemből. Először én a tiédet - mondta. Hanyatt döntött és szeméremdombomról vágni kezdte a szőrt. Amikor már annyira megritkí-totta, hogy csak borostás fekete háromszög maradt a hasam alatt, megmar-kolta keményen álló farkam és gondosan csupaszra borotválta gömbölyű he-rezacskóm. Ezután a combjai közé térdeltem és én láttam munkához. Elő-ször a combjai tövénél lévő fürtöket és a szeméremdomb háromszög alakú szőrzetét vágtam le, majd a villanyborotvát húsos szeméremajkain végighúz-va teljesen lecsupaszítottam azokat. Jacqueline élvezettel fogadta, amikor befejezésül nyelvemet kinyújtva simára nyaltam a lányosan csupasz szemé-remajkakat
Ezután fölébe hajoltam, két oldalról tenyerembe fektettem enyhén széttáruló gömbölyű melleit, körbecsókoltam mindkét bimbóudvart, majd számba vettem és szopni, szívni kezdtem az egyik duzzadó szederként fölmeredő mellbimbót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 06. 27. szombat 06:40
Egy kicsit egyszerű!
#5 listike 2014. 08. 17. vasárnap 05:53
Közepes.
#4 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:32
Elég jó.
#3 papi 2013. 07. 26. péntek 05:18
Nem rossz
#2 Pavlov 2007. 10. 12. péntek 17:54
Túl száraz.
#1 Törté-Net 2007. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?