A+ A-

Györgyi tornaórája

A történet csupán a képzelet szüleménye. Ha bármiféle hasonlóság fellelhető fizakia személyekkel vagy eseményekkel kapcsolatban, akkor az csupán a véletlen műve.
Mindenki életében eljön az a pillanat, mikor valami olyas valami történik vele, melyre nem igazán számít, mégis annyira be tud tőle pörögni, hogy megszűnik létezni számára idő és érzékelés.
Így esett ez a kis Györgyivel is, ki nem sejtve mi fog rá várni az iskolában, napi rutinszerűséggel elindult hét óra 30 perckor.
Ahogy kilépett az ajtón, máris barátnője Betti várta őt, ki egyben az osztálytársa. Györgyinek mindig is volt kivel mennie suliba, hisz Betti a legjobb barátnője a szomszéd lakásban lakott, ugyanazon az emeleten.
Na de térjünk vissza a történetre, mely nem útközben játszódik. Györgyi és Betti megérkeztek az iskolába. Két óra lejárt és készülődött mindenki a testnevelés órára. A lányok a lány öltözőben, míg a fiúk a férfi öltözőben cserélték le iskolai ruhájukat a tesi órán használatos göncökre.
Elkészült végre az egész csoport így hát bevonult az osztályba az egész osztály. A tanár még nem volt bent, így hát szórakoztak a bent lévő tárgyakkal, melyeket az előttük bent lévő osztály hagyott hátra. Talán 5 perc telhetett így el, mikor a tanári pihenő ajtaja megnyílt és a 30 év körüli tanár lépett ki rajta. Az osztály rögtön abbahagyta tevékenységét és tornasorba állt.
Névsorolvasást követően elkezdték a bevezető gyakorlatok elvégzését, mely futásból és néhány alapgyakorlatból állt. Ide tartozott a törzsdöntés is, mely alatt a tanár igencsak kerek szemekkel figyelte az akkor 11-ikes lányok fenekét. Hamarosan az alapgyakorlatok végére ért az osztály, így hát előkerültek a szivacsok, melyek a talajtorna kelléke volt. A fiuk focizni kezdtek a terem másik felében, miközben a lányok talajtorna gyakorlatokat végeztek. Bukfenc előre, hátra, cigánykerék, felsőhíd stb. Szóval ami igaz az igaz. Györgyi igencsak szemrevaló és fejlett lány volt, kinek nem csak az arca, hanem a teste is igen tökéletesnek mondható. Ám amennyire szép volt, annyira ügyetlen és tehetségtelen volt a talajgyakorlatokban. Ezen oknál fogva a tanárnak muszáj segítenie, így hát a hátsóhíd gyakorlatánál Györgyi derekát tartva próbálta a lányt rávenni a megfelelő és tökéletes gyakorlat elvégzéséhez. Miközben az igencsak szemrevaló "csaj" a gyakorlat végrehajtásába kezdett, Zsolt a tanár, másik kezét is odarakta, hátha jobban megtarthatja a lányt. Bár ő igazság szerint nem azt tervezte, így a keze a gyakorlat végzése közben a lány fenekére csúszott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 16:06
Patkány az ijentanár aki ijetcsinál a tanítványával.
#4 feherfabia 2015. 10. 21. szerda 06:30
Egész jó!
#3 papi 2013. 06. 5. szerda 05:09
Nem rossz
#2 Marci 2008. 07. 8. kedd 02:50
Talán egy kicsit hosszúra sikeredett a bevezetés. Amúgy hatost ért nálam.
#1 Törté-Net 2007. 09. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?