A+ A-

Spanyolországi nyaralás

A munkahelyem szervezésében egy nagyon jó lehetőség kínálkozott még az előző év tavaszán, mivel az egyik jó nevű utazási iroda nagyon jutányos áron kínált spanyolországi utakat. Ehhez csak annyit kellet tenni, hogy a költségek felét jelentkezéskor már előre be kellett fizetni. A feleségemmel Andival azonnal éltünk a lehetőséggel. Vidékről is több kollégánk jelentkezett, így egy héten belül elkeltek a helyek. Spanyolországban még nem jártunk, így még fokozottabb várakozással teltek a napok.
Az utazás napján késő délutánra volt kitűzve a találkozó az utazási iroda helyi képviselete elé. A gyors adategyeztetés és egyéb formaságok után a buszon mindenki elfoglalta a számára kijelölt helyet és már indultunk is. Magyar területen csak egy megálló volt tervezve egy határközeli városban, ahol csatlakozott hozzánk a többi utastársunk is. Egy igazán vidám társaság jött össze, ráadásul sok fiatallal.
A délutáni órákban ékeztünk le a tengerpartra. A bejelentkezéssel kapcsolatos formaságok és egy rövid tájékoztató után mindenki elindult a szobája felé. Már a buszon feltűnt nekünk az a két nagyon csinos Győrben felszálló fiatal lány, akik a közvetlenül mellettünk lévő szobát kapták meg. Az egyik lány egy kicsit alacsonyabb volt, mint a másik, szemüveget viselt és igazán bájos kis teremtés volt, szinte mindig mosolygott. Gyors bemutatkozást követően kiderült Boginak hívták a kis mosolygóst, a barátnőjét pedig Edinának. Kipakoltuk a ruháinkat, gyorsan átöltöztünk és már indultunk is a partra.
A nap nagyon melegen tűzött, igazán jól esett a hűs tengerbe elmerülni. Egy jó darabig élveztük a vizet, majd kisétáltunk a partra. Addig nem is nagyon néztünk körül teljesen lefoglalt minket a tenger. Észre sem vettük, hogy a szálloda strandját egy szikla nyúlvány szelte ketté. Kíváncsiságból átsétáltunk a másik oldalra, és ahogy azt egy táblával már előre jelezték - legnagyobb örömünkre - ezen a részen leginkább nudisták tartózkodtak. Andival azonnal kinéztünk magunknak egy jó helyet, ledobtuk a fürdőruhánkat és átadtuk magunkat az édes pihenésnek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 5. hétfő 14:17
Nagyon tetszett.
#4 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:36
Nem rossz.
#3 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:56
Nem nagy durranás
#2 Bikmakkocska 2013. 05. 27. hétfő 20:00
Közepes, nincs benne egyediség.
#1 Törté-Net 2007. 01. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?