A+ A-

Zsuzsi a szeretőjével

Zsuzsi odaért a szeretőjéhez, annak munkahelyére, meglepetés látogatásra érkezett, mert mára nem volt találka megbeszélve.
Eljött Lacihoz, mert szerette Őt, szeretett vele beszélgetni, mert a férjével nem tudott sajnos. Az irodába érve könnyed csókot lehelt a férfi ajkaira, majd leült az asztallal szemközti székre egy huncut kis mosollyal, hogy megvárja, amíg végez a munkájával. Laci elégedetten szemlélte a piros miniszoknyában, fekete strasszokkal díszített magas sarkú papucsban, és kivágott fekete blúzban belépő nőt, és elégedetten állapította meg, hogy álmai nője gyönyörű.
Miközben dolgozik a számítógépen, néha rápillant a szép és csinos nőre, nézi középhosszú szőke haját, szép szemét, gyönyörű hosszú szempilláját.
Zsuzsi gondolkodik, ábrándozva maga elé vesz egy autós újságot maga mellől a széken, és formás lábait keresztbe téve olvasgatni kezd. Türelmesen várja, hogy Laci végre ráérjen vele foglalkozni.
Nem veszi észre, hogy Laci a számítógép képernyője mellett egyre többet Őt nézi vágyakozva.
Zsuzsi azon gondolkodik, miközben látszólag olvasgat, mi is hozta pont ma Őt ide váratlanul, milyen okból ment haza és tusolt le, gondosan megmosva minden porcikáját.
Eszébe jut, hogy már délelőtt is nagyon hiányzott neki Laci, jól össze is veszve férjével, mert nem volt hozzá türelme, Ő Laci ölelésére, csókjára vágyott. Az érzés, a vágy nem hirtelen tört rá, lassan alakult ki benne, de mára megfogalmazódott a vágy Laci után.
Nézi közben az autókat, de nem látja az újságban, gondolatai cikáznak, mit is tesz, mire készül, készült otthon nemrég, ahonnan villámgyorsan rohant Lacihoz, amikor elkészült.
-A kádban, amiben a randira készülve fürdött a kellemesen forró vízben, és élvezettel siklatta kezét finom bőrén, Laciról, az Ő kezéről ábrándozott. Jólesett, ahogy a cicijére siklottak tusfürdős kezei, amikor szeméremajkait mosta, élvezte a sikamlós érzést. Már nem is tudott gondolkodni, egyszerűen akarta Lacit és kész. Amikor férjére gondolt, hiszen körülötte minden rá emlékeztette, volt egy kicsi rossz érzése, de már nem számított, akarta Lacit és kész. A férjével már régen nem volt semmi közös a háztartáson, a gyereken és a mindennapos veszekedésen kívül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 09. 2. szombat 06:17
Nem rossz, magasan az itteni átlag fölött van.
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 12:52
Nagyon tetszik.
#5 zsuzsika 2015. 01. 24. szombat 09:48
Ez tényleg nagyon jól megírt történet.
#4 feherfabia 2015. 01. 24. szombat 07:35
Nagyon jó!
#3 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:38
Nagyon tetszik.
#2 listike 2013. 12. 6. péntek 11:06
Egész jó.
#1 Törté-Net 2007. 01. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?