Régi szerelem

Szavazás átlaga: 7.05 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 17.
Hossz: 10 805 karakter
Elolvasva: 13 599 alkalommal
Az eset hat évvel ezelőtt történt, mikoris egyik volt osztálytársam, majd később néhány évig munkatársam férjhez ment.

Forró júniusi délután volt, mikor Anti megérkezett. Ő egy messzire költözött osztálytársunk, aki iskola után 400km – re költözött innen. Pénteken délután érkezett, mert szombaton is csak úgy lett volna vonata, hogy csak a vacsorára ért volna ide, lekésve a ceremóniát. Gabival / ő a menyasszony /, már előzőleg megbeszéltük hogy segítünk amiben csak lehet, így Anti nálunk alszik a hétvégén. Talán nem mellékes, hogy Antival még a suli idején jártam néhány hónapig, nagyon szerelmes voltam belé, szuper pasi volt, és még ma is az. Minden csajnak tetszett, minden csaj futott utána a suliban, kedves közvetlen, barátságos, vidám srác volt, és nagyon helyes. Talán rá igaz az hogy macsó típus, a nők bálványa. Szakításunkról csak annyit hogy tudta hogy bolondulnak érte a csajok, és sajnos ezzel jó néhányszor vissza is élt. Elég jó barátságban maradtunk, hiszen egy baráti körbe is jártunk, rengeteget sírtam utána, de ez már a múlté.
Megérkezett és egész este jókat nevettünk, beszélgettünk miközben férjemmel Lacival
s
alf
ör
alf
öz
alf
ge
alf
tte
. 11 körül lefeküdtünk, mondván jobban bírjuk holnap este a lakodalmat ha ma kicsit többet pihenünk. Megmutattuk a vendégszobát, hol fog aludni, és megbeszéltük hogy reggel sokáig hagyjuk aludni, hiszen 11 órát utazott, holnap pedig egész éjjel talpon kell lennünk. Egész éjjel nyugtalanul aludtam, 5 – 10 percenként felébredtem, és nem fért a fejembe hogy itt alszik a másik szobába életem nagy szerelme. Mindig végigfutott gondolataimban a vele töltött néhány hónap, hiszen nagyon szuper volt vele, minden téren igazi lovag volt. Persze kicsit izgatott is, hiszen elég sok szexuális élményem volt vele, amik szinte feledhetetlenül őrzök emlékeimben. Eszembe jutott az este is mikor Laci fürdött, felemlegetett néhány nagyon szép emléket, és hozzátette hogy nagyon sokszor eszébe jutok, már nagyon megbánta hogy akkoriban így viselkedett. Valószínű hogy a nőcsábász életének köszönheti hogy nem nősült meg. Megbeszéltük hogy ez már a múlté, ne rágódjunk azon ami már sok éve történt.
Reggel mire felébredtem, Laci már öltözött, hogy lemegy a boltba nyitásra /van egy kis műszaki boltunk/, siet vissza és készülődhetünk. Majd én néhány percig még ábrándoztam / mondanom sem kell kiről /, aztán mentem a konyhába hogy tegyek fel kávét, mire Anti felkel, legyen kávé ne akkor kelljen kapkodni. Tettem vettem, persze lábujjhegyen jártam, nehogy felébredjen, biztosan nagyon elfárasztotta a tegnapi hosszú utazás. Ahányszor a folyosón haladtam, midig fürkésztem a szoba résnyire nyitvahagyott ajtaját ahol Anti aludt, nem-e kel még fel vajon? Persze gondolataimból egy pillanatra sem ment ki hogy ott fekszik egy állatira jó pasi, aki ráadásul egykoron az "enyém volt". Annyira felhúztak a gondolataim, legszívesebben berontottam volna a szobába, de erős maradtam és nem tettem. Viszont ahogy teltek a percek, egyre türelmetlenebb lettem, borzongtam, mire a fürdő irányába indultam, szemem ismét a szobaajtóra tévedt, mikor láttam hogy halvány fény szűrődik ki a vendégszobából. "Végre felkel" – gondoltam néhány pillanatig, mire feleszméltem, mintha néhány perccel ezelőtt is szűrődött volna ki fény. Rögtön rádöbbentem, hogy az este megbeszéltük hogy aludjunk sokáig, hogy jobban bírjuk a lakodalmat, biztosan nem akar zörögni, nehogy felébresszen minket.
Majd megölt a kíváncsiság, milyen lehet ruha nélkül, és már kicsit izgatott is voltam. Odalopóztam az ajtó elé, hátha látok valamit álmaim pasijából. Sajnos nem láttam semmit mert az ágy pont szemben van az ajtóval, viszont szerencsémre a zárban a kulcs oldalra volt fordítva, azon próbáltam bepillantani. Azthittem álmodom mikor bepillantottam, azonnal végigfutott rajtam valami nem mindennapi borzongató kéjes érzés. "Ez megőrült" – gondoltam, itt maszturbál az ágyunkban. Ölemen egyre kellemesebb bizsergés szaladgált, mellbimbóim lüktettek. Összeszorítottam a fogam, és csendben hátráltam az ajtótól, nehogy megzavarjam. A konyhába mentem, ahol kerestem papír zsebkendőt, hogy megtöröljem hevesen bizsergő puncimat. Azon tűnődtem hogy miért is nem mentem be hozzá, a szívem azt diktálja hogy menjek, de inkább hallgattam a józan észre. Néhány perc múlva kijött, kicsit megtorpant, majd mintha kissé zavarban lenne, megkérdezte: – "Te már ébren vagy"? – Igen – feleltem – lefőztem a kávét -
Majd mosdás és kávézás után beesett a férjem. Délelőtt még sokat beszélgettünk, hiszen hónapokig nem találkozunk, és ebéd után készülődni kezdtünk. Az esküvő után kimentünk az étterembe, /ez kb. 10 – 12km – re lehet a várostól/ ahol a lakodalmat tartották. A mulatozás természetesen elég jó hangulatú volt, Laci természetesen megint szinte egész éjszakára magamra hagyott jó szokásához híven, vele szinte alig táncoltam. Anti viszont annál többet kopatta velem a parkettet, miközben jókat beszélgettünk, és kibeszélgettük magunkat. Észbontóan jó pasi még mindig, jól táncol, és végtelenül kedves és vonzó. Persze hatással volt rám, de szerintem jól lepleztem, nehogy észrevegye se Anti, se Laci. Hajnalban indultunk haza, Amikor mellénkszegődött egy pasi akit nem ismertünk, de állítólag a vőlegény rokona, hogy vigyük be a városba. Természetesen a férjem nem mondott nemet, viszont a pasi elég mókásan nézett ki, már elég sokat ivott, és volt vagy 130kg. Persze egyből megköszönte, azt mondta rögtön jön, csak bemegy a zakójáért, így mi beültünk az autóba, mi Antival hátra ültünk, hogy az utasunk elférjen, miközben jókat kuncogtunk hogy ennyire még sosem volt megterhelve az autónk / egy pici Ford Fiestánk van /. Vártunk néhány percet türelmesen, mikor Laci kiszállt és visszament hogy megkérdezze hogy akkor most jön, vagy marad, mert mi szeretnénk indulni. Kettesben maradtunk Antival a z elég szűkös kis autónk hátsó ülésén, ahol lassan már kezdtem elgémberedni.
– Meg kell mondanom őszintén, még mindig nagyon csinos vagy, nem változtál semmit – kezdett udvarolni kissé zavartan
– Köszönöm, de azért ne túlozz oké! Egyébként te is jól nézel ki, nem fog rajtad az idő – feleltem kissé én is zavartan
– Egyébként te voltál az a csaj az életemben akit őszintén megbántam hogy dobtam és megbántottam, most hogy még látom hogy mindig ilyen eszeveszetten jól nézel ki, a szívem is fáj kicsit – folytatta, és bal kezét finoman a térdemre tette, és megsimogatta.
Mivel nagyon kicsi volt a hely, testünk összeért, nem is tudtam volna ellenkezni, de igazán nem is akartam. Hiszen jólesett az érintése, még mindig tudja hogy lehet apró simogatásokkal lázba hozni. Közben visszaért Laci, és valami nehéz csomagot hozott a pacákkal, majd beszálltak, és indultunk. Az utasunknak nagyon jó kedve volt, nekiállt énekelni. Anti a félhomályban / már hajnalodott / megint megsimogatta a térdemet, nem ellenkztem, hagytam majd kezére tettem a kezemet. Összenéztünk, majd a keze kissé felfelé indult a combomon, lágyan simogatva azt, amíg a miniszoknyám utat engedett, ami nem volt túl rövid, de a beszállás közben akaratlanul is feljebb csúszik. Éreztem hogy megint elkezdek bizseregni – lüktetni kezd az ölem. Közben utasunk csak énekelt, Anti pedig hozzám hajolt és a fülembe súgta:
– még mindig nagyon finom a bőröd, nagyon kellemes
– azt hiszem nekem is – feleltem suttogva izgalmamban. Azthittem teljesen végem van mikor megéreztem
arcomon és nyakamon forró leheletét. Elmosolyodott, tudta hogy nem húzhatjuk fel jobban egymást, egyébként pedig már beértünk a városba. Hazavittük az utast, majd mi is hazamentünk. A srácok
s
alf
ör
alf
öz
alf
ni
kezdtek, én pedig gyorsan zuhanyozni mentem. Vetkőzés közben még mindig az autóban és reggel átélt érzések varázsában éreztem mennyire jólesik megérinteni a mellem. A bugyim természetesen elázott, kész voltam a befogadásra, csiklóm szemtelenül ágaskodott megduzzadt ajkaim szögletében. Megint erőt vettem magamon, gyorsan lezuhanyoztam, és igyekeztem vissza a fiukhoz. Majd ők is megfürödtek, sorba, és lefeküdtünk. Laci kb. : 2 perc alatt elaludt, én pedig csak forgolódtam az ágyban, nem tudtam elaludni. Egyfolytában Anti járt az eszemben, és a történtek, a régi emlékeimmel együtt. Benyúltam combjaim közé, mert már olyan bizsergést éreztem, hogy nem tudtam megállni hogy ne érintsem meg pinusomat. Éppen csak a nagyajkaimat masszíroztam meg, már a combjaim is nedvesek voltak. Nem mertem masztizni. A férjem szuszogott, én pedig virrasztottam mellette, nyolc óra körül felkeltem, mondván kimegyek wc – re, aztán valamivel elütöm az időt míg a fiuk felkelnek. Alig betettem magam mögött az ajtót, ujjaim már duzzadt csiklómat masszírozták, másik kezemmel melleimet markolásztam, majd bimbóimat csipkedtem lágyan. Pillanatok alatt nagyot élveztem, egyik kezemet harapdálva, hogy csillapítsam a zajt mivel elég hangos vagyok szex közben, különösen orgazmus alatt. Sietve mentem a fürdőbe hogy megmosakodjam, és irány a konyha. Majdnem összeestem mikor beléptem, és láttam hogy Anti ül az asztalnál, szeme sarkában huncut mosollyal.
– Te mióta ülsz itt? – Kérdeztem elpirulva
– Mielőtt te felkeltél, nem tudtam aludni. – Odaléptem a kávéfőzőhöz hogy megtöltsem, mikor megfogta a kezemet, maga mellé húzott, felállt, és a fülembe súgva megjegyezte:
– Kár hogy nem segíthettem, még mindig biztosan nagyon édes lehetsz közben
– Mi közben? – kérdeztem mintha nem tudnám hogy hallotta, hiszen a WC közvetlen a konyha mellett van
– Mi közben? – kérdezte értetlenül – miközben ilyen hangokat adsz
– Hallottad?
– Igen, nagyon édes voltál
– Hú de szégyellem magam
– Régen nem voltál ilyen szégyellős
– Akkor még férjnél sem voltam
– Viszont már akkor is nagyon szerettük a szexet
– Ez igaz. – válaszoltam, majd kicsit távolodtam tőle hogy visszalépek a kávéfőzőhöz, közben lenéztem, és láttam hogy nadrágján keresztül meredezik szerszáma, és elnevettem magam
– Még mindig olyan játékos mint régen? – kérdeztem nevetve
– Hát elég játékos ha van kivel játszania
– Biztosan tegnap reggel is volt játszótársa
– Ezt honnan tudod?
– Kicsit nyitva volt az ajtó mikor játszottatok – feleltem, hogy a kulcslukon belestem, azt nem árultam el neki.
Jól kinevettük magunkat, majd odalépett mellém megölelt, adott egy puszit az arcomra, és a fülembe súgta
– Mit nem adnék érte hogy még egyszer veled lehessek!
– ... Ne add fel túl könnyen!
– Ezt hogy érted? Van még esélyem nálad?
– Azt hiszem hajnalban ha kettesben lettünk volna biztosan nem tudtam volna nemet mondani
– Akkor lehet hogy nem adom fel, pláne hogy így felélesztetted bennem a régi tüzet

Aztán még sokat beszélgettünk, később felkelt Laci is, délután pedig kivittük őt az állomásra, és hazautazott, kis űrt hagyva a szívemben kis időre. Igen kis időre, mivel augusztusban új barátnőjével nálunk nyaraltak Bükki nyaralónkban, de az másik történetet érdemel.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 13. 14:22
#9
Az első örök emlék.
1
a
angel234
2022. szeptember 12. 05:27
#8
Tetszett ez a történet.7P
1
én55
2022. április 21. 08:34
#7
Nekem kicsit zavaros az eleje.
1
i
ivol
2019. január 15. 16:41
#6
izgató volt
1
t
t.555
2017. december 22. 14:42
#5
Egész jóra sikerült!
1
p
papi
2014. április 18. 04:49
#3
Nem rossz
1
a
A57L
2014. április 7. 07:47
#2
Egész jó lett.
1
T
Törté-Net
2006. július 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1