A+ A-

Biztos, hogy erre vágytam?

Ez a történet gyermekkoromra nyúlik vissza, amikor a nemiségről csak rész információim voltak.
Bátran kijelenthetem, hogy népes családban nőttem fel. Fiúk, lányok, férfiak és nők egyaránt körülvettek a hétköznapokon és nem volt jellemző a szemérmeskedés. Bátran beszéltünk a szexről, jókat viccelődtünk a farkak méretéről, képességeikről stb.
Kezdetek óta éreztem magamban valami furcsa bizsergést ha férfi hímtagot láthattam. Legyen az újságban, öltözőben, nyilvános tusolóban. A családomban a nagybátyám volt különös hatással rám. Szerencsémre csak lányai vannak, így sokat foglalkozott velem is.
Mivel a szomszédságunkba laktak, könnyű volt úgy intéznem nyaranta az öltözködésemet, hogy gyakran lásson meztelenül. Sajnos semmilyen jelét nem adta annak, hogy szeretne tőlem valamivel is többet, mint a keresztgyerekétől. Persze vannak kellemes emlékeim forró nyarakról, amikor ketten voltunk a szüleim udvarában és pancsoltunk. Nagybátyám egy kis fürdőgatyában volt, melyben gyönyörűen látszódott formás farka és kívánatos heréi. Természetesen én ledobtam a gatyámat és anyaszült meztelenül ugráltam a spriccelő csap körül, közben figyeltem a gyönyörű csomagját. Igyekeztem minél többször megérinteni a karját, mellét, hátát és próbáltam minél több vizet rálocsolni a testére. A víztől és izzadságtól csillogó teste nagyon felizgatott, aminek látható jelei is voltak. Enyhén szőrös farkam úgy ágaskodott mint egy dárda. Mindketten a hideg vízzel magyaráztuk a látottakat és folytattuk a hancúrozást.
Serdülő koromban voltak olyan esetek is, amikor pornó filmet néztünk kettesben. Olyankor sem takartam az ágaskodó farkamat, amely szépen kinyomta a gatyámat.
Egy nyári este átmentünk hozzájuk a szüleimmel és a nagybátyám éppen fürdött. Addig ügyeskedtem, míg sikerült összepiszkolnom a kezemet és tanácstalanul kérdeztem a ház asszonyát - nagynénémet - , hogy hol moshatok kezet. Persze ő azonnal irányított a fürdőszobába és hozzátette, hogy ne szemérmeskedjek, hiszen semmi újat nem látok. Csodás látvány tárult elém amint beléptem a szentélybe. Nyugalmi állapotában is tekintélyt parancsoló fasz lógott nagybátyám lábai között. Alig tudtam levenni a szememet az áhított csomagjáról. Formás volt és nagyon illett a testéhez. Heréi is szimmetrikusan lógtak combjai mellett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 pottershinobi 2015. 06. 21. vasárnap 12:17
Nagyon jó!
#2 papi 2013. 11. 22. péntek 18:20
Elmegy
#1 Törté-Net 2007. 03. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?