A+ A-

Akkor most mesélek a hétvégémről

Azt hiszem életem eddigi legszuperebb hétvégéjében volt részem valamilyen szemszögből nézve és úgy éreztem ezt meg kell osztanom a virtuális barátnőmön kívül másokkal is. Ha esetleges utalások vannak mik nem egyértelműek az azért lehet, mert oly személynek meséltem el ki már többet tudott rólam.
Akkor most mesélek. Ahogy Zsuzsáék telefonon ígérték szombat kilenc óra körül meg is érkeztek a férjével. Puszi puszi. Róttuk a tisztelet köröket, majd a férjem Tibivel ( Zsuzsa férje) kimentek a céghez, hisz egy a végzetségük és eldiskurálgattak. Mi Zsuzsával nekifogtunk a kaja főzésének és közben mindenről beszéltünk. Szóba került a vágyam is amiről telcsin már diskuráltunk, hogy jó lenne egy másik nővel ha mást nem csak masztizni, de én tovább is mennék. Zsuzsa olyan nyílt volt mint ahogy megismertem azon az üdülésen, mikor is barátsággá alakult a család kapcsolata, és olyan szókimondó is mint én. Így köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy Ő benne lenne minden jóba, sőt Tibornak a férjének is említette, hogy mindkettőnkben van ilyen hajlam, ilyen vágy és a férje áldását adta a dologra, csak mesélje majd el töviről-hegyire a történteket. Persze az én férjem is tudott róla és Ő is ezt kérte tőlem. Így hát megegyeztünk nyélbe ütjük a dolgot mihelyt alkalom lesz rá. Ezt egy érzéki csókkal pecsételtük meg mi már rám bizony nedvesítő hatással volt. Főzés közben persze már ismerkedtünk egymás testével egy-egy véletlennek tűnő simulással, tapizással és izgalmas játéknak tűnt az egész, de tudtuk többet nem lehet, hisz vészesen közelegtek a férjeink haza és még rengeteg dolog volt a konyhán. Mikor kész lett az ebéd Zsuzsa gyorsan elment zuhizni én meg terítettem és közben kukucskálgattam be a szerintem direkt résnyire nyitva hagyott zuhanyzó ajtaján. A párától csak Zsuzsa körvonalait láttam, de ne tudd meg mit éreztem... Mikorra végeztem a terítékkel a fiúk megérkeztek és Zsuzsa is a haját szárította már felöltözve én is mentem zuhizni. Zsuzsa stírolt ahogy vetkőztem és láttam toporog a helyzet miatt, így gyorsan hozzá léptem és szájon csókoltam, de csak röviden, hogy szinte reagálni sem tudott a helyzetre. Én gyorsan tisztálkodtam, hisz csak a konyhai szagot kellett eltüntetnem és már ültem is le a kajához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 1. hétfő 19:11
Pocsék.
#5 A57L 2014. 04. 12. szombat 05:52
Nekem nagyon tetszett.
#4 Steev 2006. 11. 2. csütörtök 23:09
könyörgöm ENTER ENTER, !!!!
#3 Pjotr30 2005. 11. 30. szerda 14:35
Szóba került a vágyam is amiről telcsin már diskuráltunk, hogy jó lenne egy másik nővel ha mást nem csak masztizni, de én tovább is mennék. Zsuzsa olyan nyílt volt mint ahogy megismertem azon az üdülésen, mikor is barátsággá alakult a család kapcsolata, és olyan szókimondó is mint én.

Összeölelkeztünk és a csomó az én torkomba is volt és valami csodálatos belsőség alakult ki Zsuzsa és köztem a tegnap délután óta. Ezt akkor éreztem mikor együtt éltem azzal a lánnyal kivel a leszbiséget megismertem.

Akkor ez most hogy van?
#2 nagydee 2005. 11. 30. szerda 12:52
szintel olvashatatlan, a tagolatlanság miatt. Egyébként meg olyan, mintha valaki egy levegővel elhadarná... nyugi, nem kerget a tatár.
#1 Törté-Net 2005. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?