A+ A-

A rémálom

A lány teljesen meztelenül állt a hatalmas vörös selyemmel letakart ágy szélénél. Formás, közepes méretű, körte melleinek mindkét bimbóját durván morzsolgatva, szőke sörényét hátravetve igyekezett minél izgatóbb látványt nyújtani Henry számára, aki érezte, hogy egyre erősebb a késztetés, hogy markolja meg felálló farkát, amint nézi, ahogy a lány egyik lábát felteszi az ágy szélére, és simogatni kezdi combja belső oldalát, majd egy hirtelen mozdulattal középső ujját tövig mélyeszteti enyhén szétterpesztett lábai tövében található izzó vulkánba. Henry számára a legizgatóbb az volt, hogy a lány kéjnedvei olajszerű patakokban folytak le mindkét combján. Ezeknek a patakoknak állta útját időnként kezével, és vitt egy-egy kisebb kortyot a harapdálástól duzzadt ajkaihoz.
Henry érezte, hogy egyre jobban lüktet az ágyéka, és a koponyájában is egyre sebesebben dübörög a vér, miközben a lány előbb két ujjal, majd a teljes öklével izgatta kegyetlenül felhevített pináját. Henry ekkor megfogta a lány kezét, finoman, de határozottan térdre kényszerítette az ágy mellett, majd az ágyon elé térdelt, és farkát a lány szájához érintette. Nem értette, hogy miért, de a lány ekkor sírva fakadt, és könnyein át, homályosan felnézett Henry arcába, majd lassan a szájába vette az arca előtt meredező hímtagot. Henry számára ismerős, mégis újra felemelő érzés volt, ahogy a lány óvatosan körbenyalta a makkját, majd - a kezét továbbra sem használva - ütemesen előre-hátra bólogatva szopni kezdte. A meglepetés akkor érte, amikor a lány - mindenfajta átmenet nélkül, egy hirtelen mozdulat után - orrával beleütközött a szeméremdombjába, így a farka vége lecsusszant a torkán. Ekkor mindketten megmerevedtek egy pillanatra, majd a lány egyre ütemesebben kezdte ily módon kicsalogatni belőle gyönyörének mindent elsöprő bizonyítékát.
És bár Henry szerette nézni, ahogy vérbő, duzzadt ajkak szopják kőkemény faszát, rutinosabb volt annál, mintsem hogy hagyta volna ilyen hamar beteljesülni vágyát. Eltolta a lány fejét, és felhúzta magához az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?