A rémálom

Szavazás átlaga: 6.38 pont (13 szavazat)
Megjelenés: 2005. május 5.
Hossz: 15 483 karakter
Elolvasva: 2 145 alkalommal
A lány teljesen meztelenül állt a hatalmas vörös selyemmel letakart ágy szélénél. Formás, közepes méretű, körte melleinek mindkét bimbóját durván morzsolgatva, szőke hátravetve igyekezett minél izgatóbb látványt nyújtani Henry számára, aki érezte, hogy egyre erősebb a késztetés, hogy markolja meg felálló farkát, amint nézi, ahogy a lány egyik lábát felteszi az ágy szélére, és simogatni kezdi combja belső oldalát, majd egy hirtelen mozdulattal középső ujját tövig mélyeszteti enyhén szétterpesztett lábai tövében található izzó vulkánba. Henry számára a legizgatóbb az volt, hogy a lány kéjnedvei olajszerű patakokban folytak le mindkét combján. Ezeknek a patakoknak állta útját időnként kezével, és vitt egy-egy kisebb kortyot a harapdálástól duzzadt ajkaihoz.
Henry érezte, hogy egyre jobban lüktet az ágyéka, és a koponyájában is egyre sebesebben dübörög a vér, miközben a lány előbb két ujjal, majd a teljes öklével izgatta kegyetlenül felhevített pináját. Henry ekkor megfogta a lány kezét, finoman, de határozottan térdre az ágy mellett, majd az ágyon elé térdelt, és farkát a lány szájához érintette. Nem értette, hogy miért, de a lány ekkor sírva fakadt, és könnyein át, homályosan felnézett Henry arcába, majd lassan a szájába vette az arca előtt meredező hímtagot. Henry számára ismerős, mégis újra felemelő érzés volt, ahogy a lány óvatosan körbenyalta a makkját, majd – a kezét továbbra sem használva – ütemesen előre-hátra bólogatva szopni kezdte. A meglepetés akkor érte, amikor a lány – mindenfajta átmenet nélkül, egy hirtelen mozdulat után – orrával beleütközött a szeméremdombjába, így a farka vége lecsusszant a torkán. Ekkor mindketten megmerevedtek egy pillanatra, majd a lány egyre ütemesebben kezdte ily módon kicsalogatni belőle gyönyörének mindent elsöprő bizonyítékát.
És bár Henry szerette nézni, ahogy vérbő, duzzadt ajkak szopják kőkemény faszát, rutinosabb volt annál, mintsem hogy hagyta volna ilyen hamar beteljesülni vágyát. Eltolta a lány fejét, és felhúzta magához az ágyra.
A lány – bár eddig nem ért hozzá kézzel – most megfogta, és egy pillanatra sem engedte el, simogatta Henry férfiasságát, mialatt hanyatt feküdt az ágyon és szétterpesztett lábai közé vezette a férfit.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.38 pont (13 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. október 27. 14:36
#4
Fura egy álom.
1
én55
2021. december 18. 12:24
#3
Egyszer olvasható, 6 pont.
1
a
A57L
2018. november 13. 03:45
#2
Ez kifejezetten tetszett,izgató történet.8P
1
T
Törté-Net
2005. május 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1