A+ A-

Csak egy kaland 1. rész

Egy irodának dolgoztam, futárként, sok dolgom nem volt különbözo iratokat kellet kézbesitenem az illetékeseknek. Nagy részét a munkaidomnek bent töltöttem az irodában.
Mivel többre vágytam, és tanulni is szerettem volna, idom is volt rá elkezdtem keresgélni mi is lenne azaz elfoglaltság amiben örömömet lelném és életem végéig tudnám csinálni mint munka.
Igy találtam rá a masszorködésre. Mint ahogy a legtöbb irodában , itt is dolgoztak nok. Akikkel elég jó volt a kapcsolatom, együtt jártunk bulizni, szórakozni. Amikor megtudták mit is kezdtem el tanulni, egybol mindegyik készséggel ajánlotta fel a testét gyakorlás céljára. Ami ellen nem is volt kifogásom.
Az egyik lány megkért, hogy munka után menjek már fel hozzá az albérletbe segiteni mert vett egy mosógépet, amit nem tud bekötni.
Elotte hazamentem, fogtam egy pár szerszámot és átmentem hozzá, és egy kis küzdelem árán sikerült is a gépet a rendeltetésének megfeleloen bekötni.
Utána leültünk a szobában, beszélgettünk, iszogattunk, én az elején csak üditot kértem mivel autóval voltam, majd mikor elfogyott utána már nekem is töményet öntött. Amit eloször nem akartam elfogadni , mondván mégis csak autóval vagyok és a rendorökkel sosem volt eddig szerencsém. O abban a pillanatban felajánlotta, hogy nyugodtan aludjak ott, amit én el is fogadtam. Cserébe viszont arra kért, hogy fürdés után maszirozzam meg a hátát, mert igy hát végére igencsak elfáradt. Amire szintén nem mondtam nemet. Amig elment fürdeni , addig megcsináltam az ágyat, és odakészitettem a testápolóját. Amikor kijött a fürdoszobából, egy törölközo volt rátekerve. Majd én is elmentem megfürdeni. Fürcsi után megyek be a szobába, o már hason feküdt az ágyon és épp a tv-t nézte. Akkor láttam , hogy milyen formás alakja van , ami köszönheto a rendszeres tornának, szép feszes feneke, szolibarna bore. És csak egy kis világoskék tanga volt rajta. Odaléptem az ágyhoz ráültem hátulról a combjára, krémet nyomtam e kezembe és elkezdtem maszirozni A szememet le se tudtam venni a fenekérol, folyamatosan bámultam, majd késobb azt is kezelésbe vettem és jól átmasziroztam, persze néha azért a hátán is kalandoztam, nehogy túl egyértelmu legyen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2013. 08. 24. szombat 16:18
Nem is rossz.
#4 DonPepe 2005. 04. 18. hétfő 22:03
Téves! Túl elhamarkodott voltam bocsi!
#3 DonPepe 2005. 04. 18. hétfő 22:02
az előző frissítésben ez volt csak más címmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 levim 2005. 04. 18. hétfő 16:41
Kicsit több átéléssel é részletességgel is megírhattad volna. De azért jó, kár, hogy nem lehet szavazni, mert ez egy 7-est érdemel tőlem.
#1 Törté-Net 2005. 04. 17. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?