A+ A-

Gondolatok...

Neveket nem, fogok említeni, mert ez egy igaz történet és nem szeretném, ha ráismernének az érintek! Bocs!
Ülök a gép előtt, megnézem postaládám - szokás szerint - üres. Bár, kitől is várhatnék levelet, az egyetlen ember, aki szóbajöhet, most nagyon elfoglalt, dolgozatokra kell tanulnia! Nekem is kéne, de valahogy nincs hozzá "lelkierőm". Tudom, ez fellengzősen hangzik, de majd mindjárt elmesélem miért.
Ez az egész helyzet egyetlen, villanásnyi hibából fakad. Azelőtt éltem világom, ahogy egy kamaszhoz illik: A nyarat végigdöglöttem, néha a haverokkal szórakoztunk egy kicsit, talán egyedül az olimpia rázott fel egy kicsit.
Emlékszem, ha akkor nem kapcsolok a ping-pong mecsre akkor az életem egy nagy fordulóval lenne szegényebb!
Az öcsém szereti utánozni, amit csinálok, így leült mellém, együtt szurkoltunk a magyar csapatnak. Bennem volt a késztetés:
- Mozdulj már! Az egész nyarat így akarod tölteni?! -
De nem, Én csak ültem és néztem a képernyőt! Ekkor az öcsémre jött rá a mehetnék, noszogatni kezdett, menjünk le ping-pongozni. Rendben, beleegyeztem. Úgy gondoltam ez is olyan lesz mint máskor: Örül ha eltalálja a labdát, Én meg vigyorogjak hozzá!
Legurultunk a művházba, nálam az ütők, meg két labda. Be megyünk: Bent pár srác break-kel, köztük ráismerek a basseball edzőmre és jó haveromra, lekezelünk, szokásos:
- Hogyvagy,éste?- párbeszéd. A ping-pong asztalt két csaj foglalja, így én az egyik asztalnak támaszkodom, az öcsém követi a példámat.
Figyeltem a két lányt, az egyik kicsit kövérebb, szőke rövid hajú, pirulva nézelődött az egyik breakes csávó felé. A barátnője próbálta észhez téríteni, Ő szeretett volna tényleg játszani - bár így kevés sikerrel. Volt benne valami, ami megfogott: hosszú barna haj, csillogó kék szemek, szép idomok, valahogy szimpatikus volt.
Mikor végeztek, ügyetlenkedtem egyet az öcsémmel, majd - Én sem tudom hogyan -
odaléptem hozzájuk, és megkérdeztem játszanánk-e. Ez azért volt nekem különös, mert ilyen dolgokban nem vagyok a tettek embere, főleg nem ilyen hirtelen! Játszottunk, a szőke nem nagyon tudott koncentrálni a fent említett srác miatt, de a barna igencsak leizzasztott!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 18. szombat 07:00
Engem nem fogott meg.
#5 deajk2008 2016. 12. 8. csütörtök 09:33
egészen jó lett... 8p folytasd, ez nekem érdekes
#4 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:13
Közepes.
#3 papi 2014. 06. 3. kedd 05:14
Egész jo
#2 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:57
Tetszett smile
#1 Törté-Net 2005. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?