A+ A-

BitchyB - amikor a fényképek harcmodorrá avanzsálnak

Még az ágyban feküdtünk, hétvége volt. Átfordultam a másik oldalamra, ott pihegett mellettem, de a szeme nyitva volt. Engem nézett. Lassú mosolyba húzódott a szája:
-'Szia, hogy aludtál?' - magamhoz húztam, a combját az enyémre emeltem és belecsókoltam a nyakába. Olyan finom illata volt így reggel is.
-'Jöhet a következő?' - kérdezte játékosan.
-'A következő micsoda?' - még csak most ébredtünk, el nem tudtam képzelni, hogy miből jöhet rögtön a következő.
-'Hát a következő kép, tudod' - és az egyik exem fényképét tartva a kezében, elkezdte magát legyezgetni.
-'Jaj, szívem, hagyjuk már abba ezt a hülyeséget! Semmi értelme. Már a játék előtt is úgy gondoltam, hogy Te vagy a legjobb szerető, akivel valaha egy ágyba fújt a szél. Semmi szükség arra, hogy a múltamban vájkáljunk és minden nap akadályversenyt rendezzünk a hálószobában.'
- 'Tévedsz - mondta - ez már nem játék. Tényleg halálra idegesítenek ezek a képek és főleg a gondolat, hogy nem tudsz tőlük megválni!' - élesen csattant a hangja.
Jól kezdődik a hétvége, még ki sem nyitottam a szemem, de már balhé van. De én már nem akarok több veszekedést magam körül. Volt már elég belőle másokkal, máskor. Ez a lány meg annyira fontos volt nekem, hogy semmiképp nem akartam, hogy rosszul érezze magát mellettem. Hirtelen ledobtam magamról a takarót, átnyúltam fölötte és felkaptam a borítékot, ami az összes fényképet rejtette.
-'Ezekre gondolsz? - és eltéptem egyet - meg erre? - szakadt a következő. Indulatomban széttéptem az összes képet, amit csak a borítékban találtam. Tele volt apró darabkákkal az ágy, meg a kis komód az ágy mellett. Csak nézett rám, nem tudta, hogy erre most mit lépjen. Én még azért lezártam az akciót:
-'Tessék, nincs több kép. Felejtsük el ezt az egészet jó? Inkább menjünk együnk valamit, éhen halok!' Keltem ki az ágyból, de megfogta a karomat:
-'E-E. És ezzel mi lesz?' - a kép volt a kezében, amit ébredés után lobogtatott meg - így lesz fair. Róla még mesélj valamit, aztán befejezhetjük'.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 03. 20. vasárnap 07:46
Nem rossz.
#3 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:37
Nagyon jó
#2 listike 2013. 12. 28. szombat 17:45
Még sok ilyet.
#1 Törté-Net 2004. 04. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?