A+ A-

Barátság 2. rész

Késo este volt mikor elbúcsúztak Rikytol, a kocsiban eloször Pául szólalt meg:
- Hogy érzed magad - nézett mélyen a no szemébe.
- Ennek nem lett volna szabad megtörténnie - közben pedig arra gondolt vajon mikor lesz még egyszer ilyen élménye - nem is értem te, hogy engedhetted meg ezt az egészet?
- De hát szívem te voltál az, aki úgy könyörgött a szemével, amikor megakartad fogni a farkát.
- Jó, jó de, hogy tudtad elviselni, még ha vágytál is a látványra, hogy egy másik férfivel is keféljek?
- Én úgy láttam és éreztem, hogy igazán élvezted Rikyt.
- Persze, te ezt nem értheted, ha egy ponton átlép a no azután nem tud parancsolni a testének.
- Azt hiszem ez egy tapasztalatokban bovelkedo este volt, tegyük el az emlékeink közé, s holnap úgy ébredünk, mint egy szép álom után - zárta le a vitát Pául.
Mint utóbb kiderült nem lett igaza.
Másnap Inának nem kellett mennie dolgozni, még szerencse is hiszen egész éjszaka furcsa álmai voltak. Egyre csak az elozo este jutott eszébe, a hatalmas farok, ahogy benne csúszkál. Aztán meg több férfi is szeretkezik vele, ezek a fantáziák úgy felizgatták, hogy érezte nedves a puncija.. Kereste maga mellett Pault, de akkor jutott eszébe el kellett mennie korán egy megbeszélésre és még álmában azt is mondta talán, hogy csak este jön haza? Igen, igen ezt mondta, na ennek a reggeli kefélésnek is lottek, simitotta meg nedves pináját. De hát így nem jó! Nem kelhet fel kielégületlenül.
Kitakarta meztelen testét és simogatni kezdte magát, a melleit, a bimbókat majd egyik kezével csiklóját izgatta. Közben Rikyre gondolt izmos testére, és a farkára. Milyen is volt a fasza, mihez fogható? - nézett körbe a szobába
és szeme megakadt a polcon egy vastag gyertyán. Ez az, ilyen volt, felkelt és megfogta markába, igen ilyesmi vastag lehetett. Azzal a gyertya vaskos végét csiklójához érintette, megborzongott. Visszafeküdt az ágyba és lába közé tette, elkezdte lassan punciján mozgatni. Ellenállhatatlan vágy keritette hatalmába, hogy magába gyömöszölje. Félve az újtól eloször csak egy pár centit nyomta fel, mivel érezte sikamlós puncija örömmel engedi, így bátrabb lett. Mikor már vagy tizenöt centi eltunt húzogatni kezdte ki-be, másik kezével pedig melleit masszírozta. Aztán eszébe jutott a krém, amit tegnap Riky adott nekik, "ha bekenném a fenekemet ott is kipróbálhatnám ezt a játékot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 26. kedd 06:44
Nekem sem, a következő rész biztosan jobb lesz.
#4 A57L 2016. 10. 8. szombat 05:40
Ez nem tetszett annyira.
#3 mackó2009 2012. 11. 6. kedd 21:33
nem semmi a folytatás
#2 Scrat 2004. 02. 3. kedd 01:03
Királyság!
#1 Törté-Net 2003. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?