A+ A-

Négyen egy ágyban

Egyik este új partneremmel arról beszélgettünk milyen szexuális vágyaink vannak. Ő, mint általában a férfiak két nőről álmodozott. Elmondtam neki, hogy én már voltam nővel illetve van egy barátnőm, akivel rendszeresen találkozgatunk, de a férjét sem hagyjuk ki a dologból. Már régóta beszélgettünk róla, hogy ha lesz egy komolyabb kapcsolatom az illetőt bevennénk negyediknek. Egy telefonnal el is intéztük a dolgot. Megbeszéltünk egy közös hétvégét. Tamás roppant izgatott volt.
- Mit fognak szólni hozzám a barátaid?
- Ne aggódj tetszeni fogsz nekik és szerintem ők is neked.
Tamás autójával indultunk útnak. A helyszín még számomra is ismeretlen volt, mert Maresz és Béla egy házat béreltek erre a randira a Tisza parton. Térképet kellet magunkhoz venni, hogy az egyébként igazán festői környezetben lévő helyet megtaláljuk. Késtünk is, mert egy kicsit eltévedtünk. Már a kapuban vártak minket. Egy helyes kétszintes hétvégi ház volt a tetthely. A nappali tágas volt és elegáns. Puszi puszi mindenkinek ahogy az ilyenkor lenni szokott. Új vendég mosogat alapon Tamás bemutatása stb. Egy kis beszélgetés, iszogatás a hangulat oldottsága érdekében stb. Maresszal a férfiakat magukra hagytuk, megmutatta a házat és a hálókat. Miután kipakoltuk a magunkkal hozott dolgokat beszélgettünk mi is erről - arról. Úgy gondoltuk ideje a fürdőszobát igénybe venni. Szóltunk a fiúknak. Maresz és én javában pancssikáltunk a hatalmas kádban mikor nyit az ajtó. A fiúk jöttek egnézni mi újság.
- Mi azonnal végzünk, átadjuk a helyet nektek? Fent újra találkozunk. - azzal törölközött csavartunk magunkra és a fiúkat újra magukra hagytuk. Maresszal megbeszéltük, hogy meglepjük a fiúkat, és mire feljönnek mi már az ágyat jól bemelegítjük. Mind ketten bebújtunk az ágyba egy paplan alá sokat sejtetően. Tamás jött be először a szobába. Új volt neki ez a dolog de nem jött zavarba. Csatlakozott hozzánk. Béla is megérkezett szorítottunk neki is egy kis helyet. Már négyen feküdtünk az ágyban. De hogyan tovább?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.13 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sztbali 2014. 08. 20. szerda 18:00
Gyenge.
#7 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:53
Elmegy.
#6 Marcsi48 2009. 06. 5. péntek 08:05
Marhaság
#5 Tisha 2002. 12. 14. szombat 14:17
Na ne...ez nagyon gyenge huuu!!!
#4 alma 2002. 12. 13. péntek 18:35
hú de gyenge!!!!!!!!!!!!4
#3 freekz 2002. 12. 13. péntek 13:34
EZ egy...,á inkább nem is mondom hogy mi mert csak kimoderálod!!Én tudom hogy minden beérkező törté-netet felraksz,de azért csak kéne csinálni vmi előszűrést, mert a rendszeres olvasói közönségednek is vannak valamiféle igényei és normái.Csak ennyi! f.
#2 Tanár Úr 2002. 12. 13. péntek 06:00
"Mostmár menny vissza!" és "Nyugodtan menny. -visszamentem." Mondatonként 2-2 helyesírási hiba! Nem rossz!
#1 Törté-Net 2002. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?