A+ A-

Berta

Egy gyönyöru forró nyári éjszakán történt meg velem, amikor két jó barátommal készültem szórakozni. Nagyon kívánatosak voltak, azt hiszem minden nonek beindult volna a fantáziája tolük.
A szobámban voltam, kenegettem a vágytól izzó testemet, maszíroztam puha borömet, amikor beléptek a szobámba. Vetkozni kezdtek, nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy kényeztessenek engem. Farkaik már teljes pompájukat hozták, amikor utolsó ruhadarabjuk is a földre került.
Eloször Roland kezdett csókolni, közben Norbi benyúlt tuzpiros selyembugyim alá és kezével forrósította a már lükteto puncimat. Közben Roland keményre duzzadt farka már az ajkamat érintette, mohó vággyal buvöltem át. Norbi hirtelen a nyelvével a puncimba kalandozott, gyakran megérintette érzékeny csiklómat. Puncimról csöpögött a nedvesség, nem gyoztem várni kemény farkaikat.
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem ot azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyöru nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban. Csodálatos élvezettel párosult hogy két nagy farkat érezhettem. Nem tartott túl régóta a dolog amikor éreztem, hogy Norbi a puncimba engedte forró spermáját, miközben még a popsim munkára volt fogva. Hallottam, hogy Roland is közel jár a gyönyörhöz és nemsokára az O spermáját éreztem a popsimon.
Mind a hárman éreztük, hogy csodálatos volt az együttlét. A gyönyörtol felforrósodott testünkkel nemsokat pihentünk. A srácok ismét becézgetni kezdtek, nyalogatták remego csiklómat. Ismét felált nekik és könyörtelen módon folytatták a szendvicselést. A következo ejakulációt az arcom kapta, alig bírtam felfalni a forró nedüt. Ez volt életem legkellemesebb bulija.
Gyakran még álmomban is visszatér ez az emlék, és ettol teljesen nedves bugyiban ébredek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2016. 09. 13. kedd 19:26
Cseréldki a betétet a tolladba és folytazsd!
#5 sztbali 2016. 01. 18. hétfő 20:14
Túl rövid.
#4 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:32
Elmegy.
#3 genius33 2013. 03. 24. vasárnap 16:40
Hát ez eléggé kurta lett nyes
#2 frankeee 2004. 05. 15. szombat 05:54
az írónak elég hamar elfogyott a tintája...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?