Hírek

SZEPT.
6.
2021

Zoé barátnője 1. rész

Jó egy hónap telt el a hegyi hármas óta, mikor Zoé üzent az anyjával, hogy beszélni szeretne velem.
- Biztosan szeretne újra bujálkodni kicsit – mondtam – nekem sem lenne ellenemre egy ugyanolyan hármas.
- Most nem erről lesz szó. A barátnőjével és veled szeretné a hármast, vagy négyest.
- És te? Nem szeretnél ott lenni? Nekem bejönne egy ötösfogat.
- Nem-nem, ezt most kihagyom. Egyébként is kérte Zoé, hogy most maradjak ki ebből. A barátnője szégyellené magát előttem. Van ilyen.
- Hát nélküled nem lesz ugyanaz. De majd csak túlélem valahogy – mondtam tettetett sajnálkozással.
- Ha-ha-ha – kuncogott Gizike – nehogy már megsajnáljalak……
Még aznap este...


SZEPT.
4.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Szexbérlet 1. rész - Ahogy kezdődött...

Huszonnégy évesen egy baleset miatt kerekesszékbe kerültem... és még ugyanabban az évben megnyertem a lottófőnyereményt. Mit lehet erre mondani? Ilyen az élet?
Egy ideig csak a kamatokból éltem és próbáltam megtalálni a helyemet mozgáskorlátozottként a világban. Sikerült, ahogy sikerült... Egy idő után úgy döntöttem, ideje, hogy ne csupán a lehetőségeimet kutassam, hanem kitaláljak valamit, ami napi elfoglaltsággal jár. Végül az ingatlannál...

Tavaszi szünet Mark-kal

Emlékszem az első alkalomra, hogy a bátyámmal basztam.

Na jó, Mark a FÉLtestvérem, és hogy őszinte legyek, már azelőtt ismertük egymást, hogy apám találkozott volna az ő anyjával, és egymásra izgultak és szerelembe estek volna. Valójában Mark-ot harmadik osztály óta ismerem, amikor mellettem ült Mrs. Houlihan osztályában. A helyesírás dolgozatok közben az asztal alatt a combomat csipkedte, és állandóan én kerültem bajba, amikor...

Hámaspáros

Egy furcsa, valóságalapú történet.
Mi nem lesz ebben a történetben? Nem lesznek hatalmas faszú Adoniszok, és peckesen álló, hatalmas mellek, fantasztikusan romantikus érzelmek. Szereplői pontosan olyan átlagos emberek, mint az olvasó, akik különös életutak során sodródtak egymás mellé, találták meg egymást és önmagukat egymásban.
Kezdjük az elején. Én 50+ vagyok, átlagos férfi, aki egy hosszú, 20 éves, házasságot és gyereknevelést...


SZEPT.
3.
2021

Anyánk intim naplója 2. rész

Amikor ideértünk, először is félretetettük Anya naplóját és döbbenten néztünk egymásra Annikával. Hogy egy intim naplóra bukkantunk, arra csak olvasás közben jöttünk rá, de most már persze nem akartuk abbahagyni az olvasását.
– Hé, Dani! – zavarta meg a húgom hirtelen a gondolataimat. – Nem zavar, hogy jó ideje a popómat simogatod?
És tényleg. Ekkor vettem észre, hogy a kezem önállósította magát, s mivel Annika csak tessék-lássék tiltakozott, folytattam popsija simogatását, sőt kezemet a bugyija alá is bedugtam.
– Mit gondolsz? – kérdezte Annika minden átmenet nélkül. – Nem gondolod, hogy Anya leszbikus? Én még soha nem foglalkoztam ezzel, de ha belegondolok, mióta apa...


Szív 1-2. rész

1. rész
– Nem tudok bejutni hozzá, egyszerűen elérhetetlen az alak! – morgott Gabriel az ebédlő asztalnál ülve.
Nem figyeltem rá, a holnapi óráimhoz szedegettem össze az anyagokat a gépemen. Találtam egy érdekes cikket, és éppen annak tartalma szerint módosítottam az előadásom.
– Pedig még nem olyan régen munkakapcsolatban voltunk, akkor nem volt ilyen fennhéjázó.
Erre leírtam az előadásomba a fennhéjázó szót. Jó, oké, feladom.
– Gabriel, most tulajdonképpen min morogsz itt már fél órája? – ittam bele az üdítőmbe.
– Hát pont most mondtam el – vigyorgott, de mérgében ledobta a lapokat a kezéből és a hűtőhöz jött, hogy elkezdjünk főzni.
Mióta együtt...


SZEPT.
2.
2021

Parfüm és bor

A nevem George. A 20-as éveimben történt ez az eset. A tesómmal Kennel laktunk albérletben egy városban. Suliba jártunk mindketten, mellette melóztunk, hogy legyen miből fizetni az albérletet és a tanulmányainkat is.
Egy házibuliba kaptunk meghívást szombat estére. A buliba a szokásos társaság volt meghívva, olyanok, akikkel gyakran járunk össze. Jól ismertük a csapat összes tagját.
Délután 6 körül kezdet gyülekezni a társaság. Mindenki beadta a hozott piákat, kajákat a közösbe. A fiuk és a lányok egy része nekiállt tüzet rakni a grillezéshez, illetve a húsok előkészítésének. A többiek itt ott besegítve nyüzsögtek, vagy beszélgetésbe elegyedtek egymással. Jócskán fogyott az ital....


Pizza kiszállítás csavarral 16. rész

Nos, a keddi videó nézős buli a vártnál jóval többet nyújtott. Úgy gondoltam, hogy a legrosszabb esetben Josh és én elválunk egymástól, miután megnéztük az összes hipnózisos videót. Kiderült, hogy a 2 fős privát bulink 5 fős fesztivállá nőtt. Az is kiderült, hogy Joshnak már nincs szüksége semmilyen segítségre. Már egy teljesen flegma fickó, aki tudja, mit akar csinálni. Tim az éjszakát nálam töltötte, de nem ébredt fel, miután szexeltek Karennel. Ez rendben volt nekem. Kellemes egy meleg test mellett aludni, bár elment, amikor felébredtem a napi munkámhoz. Így van rendjén.
Szóval, most következik Brie életének következő kalandja. Néhány dolgot meg kell tennem a héten. Eleget kell...


SZEPT.
1.
2021

Egy nem mindennapi házasság 1. rész

Az esküvő csendesen zajlott le, szűk rokoni körben. A vőlegény én voltam, a feleség pedig Zita, a volt sógornőm. Utána egy étterembe mentünk vacsorázni. Sok szó esett Kittiről, 4 éve elhunyt feleségemről. Kislányom Kitti mindig megkönnyezte, ha szóba került. Természetesen most is elpityeredett. Zita megölelte, és vele könnyezett. Hosszú négy év vezetett idáig. Sokáig nem tudtam magamhoz térni a sokktól. Egy autóbalesetben hunyt el, melyben nem ő volt a hibás. A tárgyalásra sem mentem el. Nem érdekelt, mi lett a végeredménye. Egy hibás, gyors, rossz döntés következménye volt a baleset. Kitti nem szenvedett. Azonnal meghalt. Feleségem szülei és sógornőm sokat segítettek nekünk. Lassan egy év...


Csiribiri

Helga nem volt szívbajos, vagy különösképpen féltékeny, de ami sok, az sok. Visszafojtott indulattal nézte, ahogy Mario lendületesen döfködte a szobalányt a fürdőben. Izmos, gondosan szoláriumozott feneke minden rezdülése beleégett a tudatába, ahogy a nyitvahagyott ajtóból bámulta a férjét. A szálloda ledér alkalmazottja két kézzel kapaszkodott a kád peremébe és úgy pucsított, míg a férfi apró fenekét markolta és hörgött, mintha éppen a kés forgatnák benne. Helga gyűlölte az érzést, de felizgult a látványtól és azon tűnődött, hogy magához nyúl, mielőtt megöli őket. Tudta, mi következik, annyiszor látta, érezte, élte már át, hogy álmában is fel tudta idézni, hogy megy el az ura. Most is...