Betanításom

A témához tartozó történet:
Lili
10 648 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

GEB
2002. október 21. 22:58
#14
Csak azt tudnám, hogy miért nem lehet egy külön részt nyitni az ehhez hasionló történeteknek. Akkor legalább nem lennének olyan problémák, hogy azok is elolvassák, akik undorodnak az ilyen történetektől. De ez a történet akkor is túlzás, következő amit el kell olvanunk, az már 6-7 éves csajról fog szólni???? Valami jelképes alsó korhatár csak kellene.
1
nagydee
2002. október 21. 20:20
#13
Tudjátok, mint sok esetben, most is a jelenlegi és két véglet között lehet választani.
Szóval lehet törölni, de akkor ott lennénk, ahol amerika. A másik véglet a mindent szabad, vagy maradjon minden így.
A mindent szabad kiesik, mert jogilag nem megoldható. Emberileg ugyan megoldható lenne, de jogilag nem, itt nem. Mondjuk Spanyolországban 13 éves kortól mindent szabad, homót is, ami itthon csak 18 év fölött lehet, de azok a spanyolok.
Amerika a másik véglet. Az, hogy apukaként megfürdeted a kislányodat, az lehetetlen (lehet ugyan, de börtönben fogsz megrohadni, ha kiderül). Kb. 2 éve történt, hogy Apuka ment az 5 tekercs nyaralási fényképért, amit beadott előhivatni. Letartóztatták. (igen, ott minden fényképet átnéznek igen gondosan) 2 kénykép miatt. Tengerparti felvételek volt, amin a lányai fürdőruhában pancsoltak. A figyelmes fényképbúvárok szerint túl magasra emelték ezözben a lábukat, amikor a kamera csattant. Az ítélet több év felfüggesztett és eltiltás a családtól örökre. + Leköpdösik az utcán és egyébb járulékos dolgok, mint pl. ha elköltözik, akkor az ottani civil szervezetek megkapják a fényképét és amit "csinált" amit azok pár napon belül ki is plakátolnak. Vagy vegyük az az esetet ami kb. 2,5 éve volt. Egy 8 éves kisfiú állt a bíróság elött olyan narancssárga kezeslábasban kés és lábbilincsekkel (!!!!) mert a szomszédasszony látta, hogy zaklatja az 5 éves kishugát. Annyi volt a szerencséje, hogy nem felnőttként állt a bíróság elött, és német állampolgárok voltak, akik kinnt dolgoztak. Csak ez mentette meg a börtöntől, így "csak" örökre ki lett utasítva, nem mintha valaha is vissza akarna menni szerintem.
Szóval, ha az az ára annak, hogy ölehetem a majdani kislányomat, fürdethetem, és fényképezhetem, hogy ilyen írások vannak, akkor minél többet légyszives.
!!!!!!!
1
ábus
2002. október 21. 19:58
#12
marad és kész
1
Reflection
2002. október 21. 18:18
#11
Yle Greg megelozott, ugyanez a reakciom. Olvasgassuk csak nyugodtan, meg irja, aki ennyre beteg, lenyeg, hogy igazabol soha, min 14 ev alattival-bar az is durva, de az egy jelkepes korhatar, tudjatok, a szuzkurva effektus... Ja, es nem szavazok, a maga kategoriajaban 8-9es, az igaz, de en inkabb ignoralom az ilyeneket (a homoval, a bizarral es az S/M-el karoltve). Bye.
1
Yle Greg
2002. október 21. 17:15
#10
Egyet értek Aberráltal.
Én nem olvasom a homot és az animalt mert undorodom tőle, és ami azt illeti nagyon részegnek kéne lennem, hogy egy ilyen fiatal lánnyal jöjjek össze. De elolvasom a pedofil témát, mert érdekes, vagy mert mittudomén. Lehet, hogy a tudatalattim pedo, de amíg engem legalább annyira hidegen hagy egy lapos 15 éves lány mint egy lapos 15 éves fiú, addig nem aggódok. Nem sírok se a homo miatt, se a bizarr miatt, pedig valahogy se a kínzás se a pisiszex nem jön be. De nem ágállok e miatt, nem mondom, hogy Tollashátú törölje le az oldalról, maximum szomorú vagyok, amikor a homot, bizarrt, animalt stb látok, mert akkor annyival kevesebb a valódi felnőtt erotikával foglalkozó történet. A kedvenceim például DREAMER írásai, mert nem csak "bedugtam oszt jó volt" stílusban ír, hanem valódi meséket, álmokat mesél el.
Ja, még valami. Bár a marok marcsa manapság már nem ciki, de egyesek nem gondolják úgy, hogy azért mégse kéne erre büszkének lenni? A nagybácsi tanítjánál van néhány olyan fórum benyögés, ami erősen jellemzi a tulajdonost... Lehet, hogy a gazdájuk még nincs abban a korban, hogy elméleti síkról gyakorlatira terelje a csajozás gondolatát, ez esetben megbocsájtható a dolog. De ha már nem érzi magát gyereknek, akkor el kéne gondolkodni, hogy vajon miért nem tudott még felszedni egy csajt se?
Te jó ég, mennyit pofáztam...
1
bazzeg
2002. október 21. 16:58
#9
az elsö mondatból még nem következik egyböl, hogy hány évesek a szerplök a történet lefolyásakor, lehetséges lenne az is, hogy csak egy utalás egy a gyermekkorában történt élményre... de az már elég gáz, hogy ezt a történet a hetero besorolást kapta. most komolyan, akiknek teccik ez a förmedvény, belegondoltatok ti rendesen? képesek lennétek ugyanezt megcsinálni?
1
aberrált
2002. október 21. 16:21
#8
Kedves 777, Ozmin, ffb, bazzeg és társaik! Ajánlom figyelmetekbe az első mondatot: "Azt hiszem 9-10 éves, lehettem." Namost, ha nem fekszik a téma, itt abba is lehet hagyni, nem végigolvasni, aztán meg rendőré kiabálni... (mellesleg javaslom a toplistás Nagybácsi tanítja unokahugát történeteket böngészni - különös tekintettel a 8. részre, ott vannak ettől cifrábbak is). Szvsz jól megírt sztori, akinek nem tetszik a téma ugyanúgy ki lehet hagyni mint a homot, vagy az animot.
1
Mallika
2002. október 21. 12:51
#7
Hát szerintem zsír a sztori:))
10 pont
1
bazzeg
2002. október 20. 22:58
#6
muszáj volt feltenni ezt a storyt a sok aberrált miatt? láttatok már 9 éves kislányt? csináljatok az ilyeneknek egy külön oldalt, ennél még a homo storyk is jobbak lennének! VAgy legalább a szereplQk korát változtassátok meg. Azért mindennek van határa.
1
ffb
2002. október 20. 16:21
#5
...a következő történet Sanyi egy-két éves kisgyerekével fog megesni?
1
V. Nabokov
2002. október 20. 16:18
#4
Szerintem eddig ez a legjobb történet a neten. Igaz, tényleg a vége felé idősebbnek tűnik a csaj, de lehet, hofgy csak azért, mert már felnőtt fejjel emlékezik vissza azokra az időkre. Szerintem ez már nem pedofilia, mert nem gyerekkel szexel a fickó, hanem egy 15 éves nagylánnyal. A legjobb kor elkezdeni!!! Szuper!!!
1
Su
2002. október 20. 00:01
#3
Nagyon tetszett, de a végén mintha egy kicsit tapasztaltabbnak tűnne mint kellene... ezért csak
9 pont
1
kunbéla
2002. október 20. 00:01
#2
Remek történet egy igazi, tiszta szerelemről!
1
T
Törté-Net
2002. október 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1