Betanításom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:50
Egész jó
#27 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:13
Nem rossz.
#26 cervelo 2012. 07. 28. szombat 08:01
Passz.
#25 Mezo 2003. 04. 8. kedd 10:07
Hat en egy kicsit durvanak talalom ezt az egeszet! Tudom hogy jo a szex, na de ilyen koran elkezdeni! Ejnye-ejnye!
#24 Szűzoltó 2003. 02. 7. péntek 04:32
Hát ez az egyik legjobb, amit valaha olvastam. Igen, engem felizgat a pedofília.
Ez persze nem jelenti, hogy meg is tenném, hisz fájdalom okozása (tutira fájna egy ilyen kicsi/szűk kislánynak) illetve az életének tönkretétele (tuti pszichés gondok egész életében) nem lehet cél.
Az olyan képek készítőit kéne büntetni(akik megdugják a gyerekeket) de a nézegetést szerintem butaság.
Tüntessék el a szerverekről az ilyen oldalakat, de ha a terjesztőjét nem büntetik meg, engem (bárkit) nem értem, miért lehet.
Szóval: Csinálni legyen tilos, terjeszteni is, de ne úgy tiltsanak el a képnézegetéstől, hogy becsuknak, hanem úgy, hogy tüntessék el a képeket a netről. Ennyi.
#23 Hardmaster 2002. 11. 7. csütörtök 17:59
Yle Greg!
Ne magyarázd félre Hamurápi törvényét! Az nem a pedofíliára, hanem a vérfertőzésre vonatkozik! A szövegben a "leányát" szó fordul elő, nem pedig "leányt". A leány koráról nem történik említés! Nem is történhet, hiszen Hamurápi korában még nem létezett szexuális egyenjogúság, így a nő kora érdektelen volt!
Az Ószövetségben is az, hogy egy férfi "ismer", "megismer" egy nőt, úgy értendő, hogy szexuálisan.
#22 Hardmaster 2002. 11. 7. csütörtök 17:52
nagydee!
Azért ne keverd a dolgokat! A gyerek nem pedofília vádjával került a bíróság elé, hiszen ahhoz még Amerikában is az egyiknek felnőttnek kell lennie, hanem szexuális erőszakért. És az egészet egy vénkisasszony szomszéd idézte elő! Ami pedig a fényképes storydat illeti, azt nem hiszem! Elárulnád a forrásodat?
#21 exxpert 2002. 10. 27. vasárnap 00:57
Nem is tudom... Eddig a minél nagyobb farok volt a menő, most meg a minél fiatalabb gyerekes story a penge...remélem gyorsan jön valami más "divat".
#20 Miky 2002. 10. 22. kedd 23:57
Szerintem jó kis történet, csak tényleg kevés egy kicsit ez a 10 év!
#19 Yle Greg 2002. 10. 22. kedd 18:49
A másik fórumban (Nagybácsi) írja valaki, hogy a pedofilizmus korunk problémája. Oké, jogilag most van ilyen érdekesen leszabályozva a dolog, mint ahogy Nagydee írta a fotós apuka példával, de azért emlékezzünk csak Hamurapi törvénykönyvére amiben irva vagyon, hogy: "Aki leányát megismeri, az üzessék ki a város(állam)ból!"
Namármost itt egyértelmű, hogy a fiatal lányról van szó, mert a megismerés a szüzesség elvételét jelenti. A fiatal lányok "megrontása" egyidős bűn az emberiséggel. Nézegettem a neten néhány gyeregpornó oldalt, a másik fórumon irtaktól eltérően nekem nem volt rá 23 percre szükségem. Nem mértem az időt, de szvsz a két percet sem érte el, míg találtam egy párat. Na, most mit mondjak. A legtöbbje amit találtam mondjuk 13-20 között van, egy-egy kép volt olyan, ami ennél kevesebb lehet. De az érdekes az, hogy egy csomó fizetős(!!) oldal van, amin a preview zónában láthatóan 3-4-5-6-7 éves gyerekek vannak! Könyörgöm, az a pénz (kártyáról) valahol valakihez megérkezik, miért nem az ilyen oldalakat tulajdonosait csukják le?! Nem hiszem, hogy minden általuk közölt/készített kép a gyerek kedvére lett volna, és azért egy fejletlen gyerekkel kapcsolatba hozni a szexet, aberráltság. Láttam egy pár "művészi" képet is, ezeken nincs szex, csak bájos, gyönyörű szép mosolygós lányok pózolnak. Ezekről még el tudom képzelni, hogy szívesen csinálják. El kell ismernem, vannak igenis erotikus gyerekfotók amik fel tudnak izgatni, de ha ez bűn, vessenek a mókusok elé. Nem az fontos, hogy mit kíván meg az ember, hanem, hogy mit cselekszik. Elméletileg azt mondom, hogy nem feltétlenül rossz egy alig tizenévessel megismertetni a pettinget, de a szüzességéről hadd döntsön már Ő. Bár nem tudnám elképzelni magam egy gyerekkel az ágyban, még a petting szintjén sem. Ha valaki fél a felnőtt kapcsolattól, ahol neadjisten beszélgetni kell az embernek a társával, az meneküljön a fantáziájába, és verje ki néhány művészi képre, de ne tovább. Nem látok okot a művészi képek betiltására, ha azok közléséhez a gyerek (gyámja) hozzájárul, de a gyereket töcskölős képek készítőit (és azokat akiknek ebből üzleti hasznuk van, mint a például a site tulajának) lelkiismeretfurdalás nélkül raknám be a buzik börtönébe, hadd tanulják meg testközelből, hogy bizony a gyengébb engedélyét az erősebb bármikor megszerzi.
No, megint sokat pofáztam.
#18 aberrált 2002. 10. 22. kedd 16:39
masterboy: hát ez télleg az wazze... :))
És ha peched van, ahol vhol egy kis cookie már mentve van, bizonyítva, hogy te itt jártál, sőt elolvastad. És rohadhatsz a börtönben majd pár évet. És mikor kijössz, már a homo történeteket fogod kedvelni :->>>>
#17 masterboy 2002. 10. 22. kedd 14:06
ez a történet tipikus pedo story. senki sem vette észre, hogy valojában miröl szol ez a story????? egy tapasztalatlan kislányt különféle terelö dumákkal, fokozatosan ágyba dug egy pedophil felnött férfi. a kislány azért ment bele mindenbe, mert otthon nem kapta meg az apai szeretet. annyira vágyott rá, hogy az apja szeresse, hogy behelyettesitette öt egy másik férfival. azt gondolta, hogy azzal, hogy a férfi sexuális igényeit kielégiti, akkor az szeretni fogja az apja helyett is. a történet utolso mondata mindent elárul: "- Apa, apa elmegyek, szeretlek, szeretlek, áááá, dugjál, dugjál, du... erröl ennyit..
#16 Dezso 2002. 10. 22. kedd 10:08
Yle Greg: Szivembol szoltal. Eljen Dreamer mester es Bill bacsi utobbi irasai!
#15 nagydee 2002. 10. 22. kedd 03:10
GEB!
a határ és a jelképes egymásnak ellentmondó fogalmak, de mindegy...
teljesen fölösleges külön csoportba rakni, akkor is elolvasnák, hogy utálkozzanak...
nézd meg családi, homo, S/M, bizarr, animal kategóriákba kerülő történetekre írt "véleményeket"... ...utálkozni akarnak, meg tüntetni... ...ez most a divat... ...de legalább nem kell gondolkozniuk...
#14 GEB 2002. 10. 21. hétfő 22:58
Csak azt tudnám, hogy miért nem lehet egy külön részt nyitni az ehhez hasionló történeteknek. Akkor legalább nem lennének olyan problémák, hogy azok is elolvassák, akik undorodnak az ilyen történetektől. De ez a történet akkor is túlzás, következő amit el kell olvanunk, az már 6-7 éves csajról fog szólni???? Valami jelképes alsó korhatár csak kellene.
#13 nagydee 2002. 10. 21. hétfő 20:20
Tudjátok, mint sok esetben, most is a jelenlegi és két véglet között lehet választani.
Szóval lehet törölni, de akkor ott lennénk, ahol amerika. A másik véglet a mindent szabad, vagy maradjon minden így.
A mindent szabad kiesik, mert jogilag nem megoldható. Emberileg ugyan megoldható lenne, de jogilag nem, itt nem. Mondjuk Spanyolországban 13 éves kortól mindent szabad, homót is, ami itthon csak 18 év fölött lehet, de azok a spanyolok.
Amerika a másik véglet. Az, hogy apukaként megfürdeted a kislányodat, az lehetetlen (lehet ugyan, de börtönben fogsz megrohadni, ha kiderül). Kb. 2 éve történt, hogy Apuka ment az 5 tekercs nyaralási fényképért, amit beadott előhivatni. Letartóztatták. (igen, ott minden fényképet átnéznek igen gondosan) 2 kénykép miatt. Tengerparti felvételek volt, amin a lányai fürdőruhában pancsoltak. A figyelmes fényképbúvárok szerint túl magasra emelték ezözben a lábukat, amikor a kamera csattant. Az ítélet több év felfüggesztett és eltiltás a családtól örökre. + Leköpdösik az utcán és egyébb járulékos dolgok, mint pl. ha elköltözik, akkor az ottani civil szervezetek megkapják a fényképét és amit "csinált" amit azok pár napon belül ki is plakátolnak. Vagy vegyük az az esetet ami kb. 2,5 éve volt. Egy 8 éves kisfiú állt a bíróság elött olyan narancssárga kezeslábasban kés és lábbilincsekkel (!!!!) mert a szomszédasszony látta, hogy zaklatja az 5 éves kishugát. Annyi volt a szerencséje, hogy nem felnőttként állt a bíróság elött, és német állampolgárok voltak, akik kinnt dolgoztak. Csak ez mentette meg a börtöntől, így "csak" örökre ki lett utasítva, nem mintha valaha is vissza akarna menni szerintem.
Szóval, ha az az ára annak, hogy ölehetem a majdani kislányomat, fürdethetem, és fényképezhetem, hogy ilyen írások vannak, akkor minél többet légyszives.
!!!!!!!
#12 ábus 2002. 10. 21. hétfő 19:58
marad és kész
#11 Reflection 2002. 10. 21. hétfő 18:18
Yle Greg megelozott, ugyanez a reakciom. Olvasgassuk csak nyugodtan, meg irja, aki ennyre beteg, lenyeg, hogy igazabol soha, min 14 ev alattival-bar az is durva, de az egy jelkepes korhatar, tudjatok, a szuzkurva effektus... Ja, es nem szavazok, a maga kategoriajaban 8-9es, az igaz, de en inkabb ignoralom az ilyeneket (a homoval, a bizarral es az S/M-el karoltve). Bye.
#10 Yle Greg 2002. 10. 21. hétfő 17:15
Egyet értek Aberráltal.
Én nem olvasom a homot és az animalt mert undorodom tőle, és ami azt illeti nagyon részegnek kéne lennem, hogy egy ilyen fiatal lánnyal jöjjek össze. De elolvasom a pedofil témát, mert érdekes, vagy mert mittudomén. Lehet, hogy a tudatalattim pedo, de amíg engem legalább annyira hidegen hagy egy lapos 15 éves lány mint egy lapos 15 éves fiú, addig nem aggódok. Nem sírok se a homo miatt, se a bizarr miatt, pedig valahogy se a kínzás se a pisiszex nem jön be. De nem ágállok e miatt, nem mondom, hogy Tollashátú törölje le az oldalról, maximum szomorú vagyok, amikor a homot, bizarrt, animalt stb látok, mert akkor annyival kevesebb a valódi felnőtt erotikával foglalkozó történet. A kedvenceim például DREAMER írásai, mert nem csak "bedugtam oszt jó volt" stílusban ír, hanem valódi meséket, álmokat mesél el.
Ja, még valami. Bár a marok marcsa manapság már nem ciki, de egyesek nem gondolják úgy, hogy azért mégse kéne erre büszkének lenni? A nagybácsi tanítjánál van néhány olyan fórum benyögés, ami erősen jellemzi a tulajdonost... Lehet, hogy a gazdájuk még nincs abban a korban, hogy elméleti síkról gyakorlatira terelje a csajozás gondolatát, ez esetben megbocsájtható a dolog. De ha már nem érzi magát gyereknek, akkor el kéne gondolkodni, hogy vajon miért nem tudott még felszedni egy csajt se?
Te jó ég, mennyit pofáztam...
#9 bazzeg 2002. 10. 21. hétfő 16:58
az elsö mondatból még nem következik egyböl, hogy hány évesek a szerplök a történet lefolyásakor, lehetséges lenne az is, hogy csak egy utalás egy a gyermekkorában történt élményre... de az már elég gáz, hogy ezt a történet a hetero besorolást kapta. most komolyan, akiknek teccik ez a förmedvény, belegondoltatok ti rendesen? képesek lennétek ugyanezt megcsinálni?