Betanításom

Szavazás átlaga: 7.19 pont (103 szavazat)
Megjelenés: 2002. október 20.
Hossz: 10 648 karakter
Elolvasva: 3 958 alkalommal
Azt hiszem 15-16 éves, lehettem. A szomszédinkkal elég jó kapcsolatban voltunk. Különösen azzal a fiatal házaspárral, akik közvetlen mellettünk laktak és volt egy – két éves kisgyerekük. Nagyon szerettem hozzájuk átjárni, vigyázni a kicsire. Mindketten nagyon barátságosak voltak hozzám, különösen a férj, akit Sanyinak hívnak és akkor 26 éves volt. Legtöbbször ő volt otthon, a felesége gyakran távol volt. Akkor fel sem tűnt, hogy bármikor mentem át, rendszerint vagy fürdött, és nyitva volt a fürdőszoba ajtó, vagy öltözött. Már annyira megszoktam, hogy az sem zavart, hogy egy parányi törölközővel átkötve sétált bent a házban, ami rendszerint elöl nem takart semmit. Eleinte furcsa látvány volt számomra a lógó micsodája, de megszoktam. Sőt szebbnek tartottam, mint az apámét, akiét egyszer úgy láttam meg, hogy csupaszon aludt a szobájában én meg ezt nem tudva benyitottam. Attól nagyon megijedtem, mert csúnya szőrös volt és roppant ráncos. De Sanyié viszont – mint utóbb rájöttem – borotválva volt és hosszan, simán lógott lefelé. Amikor ment, akkor érdekesen himbálódzott a két lába között.
Sokszor órákig játszott velünk. Leült törökülésben velem szembe a szőnyegre és beszélgetett, dicsérgetett, meg – megpuszilt. Mivel az apámtól sem dicséretet, sem puszit nem kaptam soha, csak szidást és káromkodást, nagyon kedveltem Sanyit, és semmi rosszra nem gondoltam. Már szinte természetesnek tűnt, hogy látom a micsodáját. Az volt furcsa, hogy amikor meghallottuk a felesége autójának a zúgását, azonnal fel volt öltözve.
A feleségének nagyon sok gyerekkori ruhája volt eltéve, amiből rendszeresen kaptam egyet – egyet. De Sanyi nagyon szerette felpróbáltatni velem. Ilyenkor le kellett vennem a sajátomat, és amíg válogatott, ott álltam bugyiban. A melleim akkor kezdtek növekedésnek indulni. Szerintem nagyon fura kinézetük volt, de Sanyi szerint, nagyon szépek voltak. Mindig megfogdosta, megsimogatta őket. Aztán rábeszélt, ha azt akarom, hogy szép nagyok legyenek, engedjem meg, hogy megmasszírozza őket. Sokszor órákig is masszírozta. Először a ruhámon keresztül, majd néhány hét múlva már le kellett öltöznöm hozzá. Sőt később, az ölébe vett, úgy csinálta, mert azt mondta, hogy így jobban kézre esik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.19 pont (103 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2022. június 24. 16:37
#34
Szerintem elírás a 11 év, de a történet marad.
1
veteran
2022. június 24. 09:24
#33
15-16 évesből hogyan lett 11éves?
1
cscsu50
2021. szeptember 8. 13:36
#32
Nem szeretem a pedofil dolgokat
1
a
angel234
2021. május 3. 04:11
#31
Ez már egy kicsit pedo írás.
1
én55
2021. február 9. 13:08
#30
Ez nálam nem nyert.
1
z
zoltan611230
2019. március 18. 02:52
#29
Az igen,csak 11 év.
1
p
papi
2014. április 17. 14:50
#28
Egész jó
1
a
A57L
2013. október 16. 04:13
#27
Nem rossz.
1
Mezo
2003. április 8. 10:07
#25
Hat en egy kicsit durvanak talalom ezt az egeszet! Tudom hogy jo a szex, na de ilyen koran elkezdeni! Ejnye-ejnye!
1
Szűzoltó
2003. február 7. 04:32
#24
Hát ez az egyik legjobb, amit valaha olvastam. Igen, engem felizgat a pedofília.
Ez persze nem jelenti, hogy meg is tenném, hisz fájdalom okozása (tutira fájna egy ilyen kicsi/szűk kislánynak) illetve az életének tönkretétele (tuti pszichés gondok egész életében) nem lehet cél.
Az olyan képek készítőit kéne büntetni(akik megdugják a gyerekeket) de a nézegetést szerintem butaság.
Tüntessék el a szerverekről az ilyen oldalakat, de ha a terjesztőjét nem büntetik meg, engem (bárkit) nem értem, miért lehet.
Szóval: Csinálni legyen tilos, terjeszteni is, de ne úgy tiltsanak el a képnézegetéstől, hogy becsuknak, hanem úgy, hogy tüntessék el a képeket a netről. Ennyi.
1
Hardmaster
2002. november 7. 17:59
#23
Yle Greg!
Ne magyarázd félre Hamurápi törvényét! Az nem a pedofíliára, hanem a vérfertőzésre vonatkozik! A szövegben a "leányát" szó fordul elő, nem pedig "leányt". A leány koráról nem történik említés! Nem is történhet, hiszen Hamurápi korában még nem létezett szexuális egyenjogúság, így a nő kora érdektelen volt!
Az Ószövetségben is az, hogy egy férfi "ismer", "megismer" egy nőt, úgy értendő, hogy szexuálisan.
1
Hardmaster
2002. november 7. 17:52
#22
nagydee!
Azért ne keverd a dolgokat! A gyerek nem pedofília vádjával került a bíróság elé, hiszen ahhoz még Amerikában is az egyiknek felnőttnek kell lennie, hanem szexuális erőszakért. És az egészet egy vénkisasszony szomszéd idézte elő! Ami pedig a fényképes storydat illeti, azt nem hiszem! Elárulnád a forrásodat?
1
exxpert
2002. október 27. 00:57
#21
Nem is tudom... Eddig a minél nagyobb farok volt a menő, most meg a minél fiatalabb gyerekes story a penge...remélem gyorsan jön valami más "divat".
1
Miky
2002. október 22. 23:57
#20
Szerintem jó kis történet, csak tényleg kevés egy kicsit ez a 10 év!
1
Yle Greg
2002. október 22. 18:49
#19
A másik fórumban (Nagybácsi) írja valaki, hogy a pedofilizmus korunk problémája. Oké, jogilag most van ilyen érdekesen leszabályozva a dolog, mint ahogy Nagydee írta a fotós apuka példával, de azért emlékezzünk csak Hamurapi törvénykönyvére amiben irva vagyon, hogy: "Aki leányát megismeri, az üzessék ki a város(állam)ból!"
Namármost itt egyértelmű, hogy a fiatal lányról van szó, mert a megismerés a szüzesség elvételét jelenti. A fiatal lányok "megrontása" egyidős bűn az emberiséggel. Nézegettem a neten néhány gyeregpornó oldalt, a másik fórumon irtaktól eltérően nekem nem volt rá 23 percre szükségem. Nem mértem az időt, de szvsz a két percet sem érte el, míg találtam egy párat. Na, most mit mondjak. A legtöbbje amit találtam mondjuk 13-20 között van, egy-egy kép volt olyan, ami ennél kevesebb lehet. De az érdekes az, hogy egy csomó fizetős(!!) oldal van, amin a preview zónában láthatóan 3-4-5-6-7 éves gyerekek vannak! Könyörgöm, az a pénz (kártyáról) valahol valakihez megérkezik, miért nem az ilyen oldalakat tulajdonosait csukják le?! Nem hiszem, hogy minden általuk közölt/készített kép a gyerek kedvére lett volna, és azért egy fejletlen gyerekkel kapcsolatba hozni a szexet, aberráltság. Láttam egy pár "művészi" képet is, ezeken nincs szex, csak bájos, gyönyörű szép mosolygós lányok pózolnak. Ezekről még el tudom képzelni, hogy szívesen csinálják. El kell ismernem, vannak igenis erotikus gyerekfotók amik fel tudnak izgatni, de ha ez bűn, vessenek a mókusok elé. Nem az fontos, hogy mit kíván meg az ember, hanem, hogy mit cselekszik. Elméletileg azt mondom, hogy nem feltétlenül rossz egy alig tizenévessel megismertetni a pettinget, de a szüzességéről hadd döntsön már Ő. Bár nem tudnám elképzelni magam egy gyerekkel az ágyban, még a petting szintjén sem. Ha valaki fél a felnőtt kapcsolattól, ahol neadjisten beszélgetni kell az embernek a társával, az meneküljön a fantáziájába, és verje ki néhány művészi képre, de ne tovább. Nem látok okot a művészi képek betiltására, ha azok közléséhez a gyerek (gyámja) hozzájárul, de a gyereket töcskölős képek készítőit (és azokat akiknek ebből üzleti hasznuk van, mint a például a site tulajának) lelkiismeretfurdalás nélkül raknám be a buzik börtönébe, hadd tanulják meg testközelből, hogy bizony a gyengébb engedélyét az erősebb bármikor megszerzi.
No, megint sokat pofáztam.
1
aberrált
2002. október 22. 16:39
#18
masterboy: hát ez télleg az wazze... :))
És ha peched van, ahol vhol egy kis cookie már mentve van, bizonyítva, hogy te itt jártál, sőt elolvastad. És rohadhatsz a börtönben majd pár évet. És mikor kijössz, már a homo történeteket fogod kedvelni :->>>>
1
masterboy
2002. október 22. 14:06
#17
ez a történet tipikus pedo story. senki sem vette észre, hogy valojában miröl szol ez a story????? egy tapasztalatlan kislányt különféle terelö dumákkal, fokozatosan ágyba dug egy pedophil felnött férfi. a kislány azért ment bele mindenbe, mert otthon nem kapta meg az apai szeretet. annyira vágyott rá, hogy az apja szeresse, hogy behelyettesitette öt egy másik férfival. azt gondolta, hogy azzal, hogy a férfi sexuális igényeit kielégiti, akkor az szeretni fogja az apja helyett is. a történet utolso mondata mindent elárul: "- Apa, apa elmegyek, szeretlek, szeretlek, áááá, dugjál, dugjál, du... erröl ennyit..
1
Dezso
2002. október 22. 10:08
#16
Yle Greg: Szivembol szoltal. Eljen Dreamer mester es Bill bacsi utobbi irasai!
1
nagydee
2002. október 22. 03:10
#15
GEB!
a határ és a jelképes egymásnak ellentmondó fogalmak, de mindegy...
teljesen fölösleges külön csoportba rakni, akkor is elolvasnák, hogy utálkozzanak...
nézd meg családi, homo, S/M, bizarr, animal kategóriákba kerülő történetekre írt "véleményeket"... ...utálkozni akarnak, meg tüntetni... ...ez most a divat... ...de legalább nem kell gondolkozniuk...
1