A+ A-

Tanítás után

A hetedik óra után gyorsan összepakoltam könyveimet és lesiettem a földszinti folyosóra. Befordultam, majd sebesen indultam az igazgató irodája felé. Mivel meglehetősen fáradt voltam, hamar túl akartam lenni az elbeszélgetésen, amit az igazgató, Géza ma reggel kért tőlem. - Biztos megint helyettesítenem kell holnap - gondoltam morcosan, miközben rövid kopogás után beléptem az irodába.
- Jó napot, Ilona - állt fel karosszékéből mosolyogva Géza, majd az íróasztalával szemben álló bőrfotelhez kísért. Leültem, ő pedig asztalát megkerülve kényelmesen elhelyezkedett.
- Hogy van mostanában. Régen találkoztunk. - Mondta somolyogva.
- Valóban, mostanában rohangálok csak az emeletek közt. - Feleltem, miközben azon gondolkodtam, hová akarhat kilyukadni.
- Nem, túl jó az órarendje, igaz? Sajnos, nem én állítottam össze.
- Tudom, persze, nem is azért mondtam, csak.
Ekkor vettem észre, hogy Géza nem az arcomat nézi beszéd közben, hanem csillogó szemekkel a lábamat bámulja. Idegesen lábat váltottam s egy fészkelődő mozdulatal megpróbáltam lejjebb húzni szoknyám szegélyét, de a fránya ruhadarab csak nem lett hosszabb. - A csuda vigyen el, Mari - átkoztam gondolatban kolléga - és barátnőmet, aki rábeszélt, hogy megvegyem a feszes fekete miniszoknyát. Noha szinte mindig rövid szoknyát vagy ruhát hordok, de bármennyire nem látszik, mégiscsak ötvenegy éves vagyok, ez a kis "szoknyazsebkendő" meg teljesen meztelenül hagyja a combomat. Huszonöt éves lányom, Nóra meg is jegyezte, hogy minél öregebb vagyok, annál rövidebb szoknyákat hordok. De hát mit tegyek, ez a divat, és így legalább fiatalabbnak érzem magam, és némileg a tananyag iránt nem igazán lelkesedő fiúdiákokat is kordában tudom tartani - ha nem is a táblát, de legalább a lábam figyelik.
Géza ekkor felált, megkerülte asztalát s a nagy vörös bőrfotel karfájára telepedett. - Tudja, hogy nagyon csinos - kérdezte kéjesen, mikörben egy hirtelen mozdulattal végigsimított combomon. A hirtelen érintéstől összerezzentem, de géza keze töretlen haladt felfelé, egészen harisnyakötőmig, mely alig pár centivel volt szoknyám szegélye felett.
- De Géza! - kiáltottam rá, dühösen felpattanva. Egy határozott mozdulattal ellöktem magamtól, majd fülig vörösödve kiviharzottam az irodából. Igazából sosem zavart, hogy a fiúk megjegyzéseket tesznek a hátam mögött, nem kifejezetten ötvenéves tanárnőkhöz illő öltözékemre, sem ha feltűnően méregettek, de most legszívesebben egy cukroszsákba bújtam volna a fejem búbjáig. Mindenki szemében nyálcsorgató kéjvágyat láttam, egész hazáig.
Ingerültem csaptam be magam mögött lakásunk ajtaját, majd gyorsan legurítottam kiszáradt torkomon egy pohár hideg vizet. Lassan lecsillapodtam, majd lányom szobája felé vettem az irányt, hogy konzultáljak vele vacsora ügyben. Épp be akartam nyitni szobájába, mikor bentről ütemes nyögésekre lettem figyelmes. Pár másodpercig hallgattam az aktust, majd csendben a nappaliba mentem és a kanapéra roskadtam. Nem tudtam, hogy Nóra melyik barátjával tölti délutánját ily kellemesen, de igazából nem is érdekelt. Az első gondolatom miután elpilledtem az volt, hogy már több mint egy hete nem szeretkeztem. Mióta tíz éve elváltam, főleg Mari baráti összejöveteleinek hála mindig volt kivel lefeküdni, de az utóbbi hónapok olyan zűrösre sikeredtek s a legutóbbi is csak egy futó menet volt Mari férjével a kocsijában, örültem, hogy legalább elélveztem.
Valójában miért is utasítottam el ilyen határozottan Gézát? - töprengtem, hosz nem vagyok válogatós fajta, igazgatóm meg, ha nem is egy Adonisz, de azért mégiscsak ép ember. Túl hirtelen és váratlan volt, igen. Bizonyosan ez volt a baj, nem voltam felkészülve. Noha barátném partyjain sem kell túl sokat várni, hogy a lényegre terelődjön a szó, de oda úgy megyek, hogy legalább egy férfival közösülni fogok.
Másnap azonban már felkészültem, méghozzá nagyon alaposan. Ismét a fekete miniszoknyát vettem fel, de mellé fekete harisnyát, és egy égigérő sarkú cipőt. Felragasztottam vörös műkörmeimet, melyeket az iskolában csak ünnepségek alkalmával teszek fel, és alaposan kifestettem magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:39
Egész jó
#12 incifinci 2002. 06. 27. csütörtök 08:45
Nem rossz, de rövid idon belül 4 menet? Bár - vannak még csodák!
#11 ottó 2002. 06. 26. szerda 22:33
klasssssz!folytasd!
#10 hmm 2002. 06. 25. kedd 12:27
azért jó tudni, hogy a tanárok is néha kielégülnek...
#9 nevezett 2002. 06. 24. hétfő 18:56
Király:-)
#8 izé 2002. 06. 24. hétfő 12:29
Nagyon jó! Jó lenne egy tanár diák tőrténet is!
#7 Törté-Net 2002. 06. 23. vasárnap 15:24
Sick és Öblös: Nézzétek meg a FAQ-t, a hülyeségről nem én tehetek.
#6 Sick 2002. 06. 23. vasárnap 13:38
Tanítás után (hetero) Írta: Ismeretlen - Utolsó módosítás: 2002/06/23
Eddig 5 ember szavazott erre a történetre és 45 pontot kapott. (Átlag: 8.25 pont)
Csalunk, csalunk a pontozásnál?
#5 Sick 2002. 06. 23. vasárnap 11:28
Eddig 4 ember szavazott erre a történetre és 36 pontot kapott. (Átlag: 7.5 pont)

4* 9 lenne a 36!
#4 Snace 2002. 06. 23. vasárnap 01:53
Véleményem szerint egész jó. Bár nem értem miért gondolta meg magát, jól tette.
#3 Öblös 2002. 06. 23. vasárnap 01:48
Ezerdekelne hogy van!
#2 Öblös 2002. 06. 23. vasárnap 01:48
Eddig 1 ember szavazott erre a történetre és 10 pontot kapott. (Átlag: 5.833 pont)
#1 Törté-Net 2002. 06. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?