A+ A-

Brasil

Barátnőmmel töltöttünk el két hetet Brazíliában. Tudni kell rólam, hogy imádom a sexet, és mint mindig, most is minden este megszereztem magamnak egy jóképű pasit, akivel kellemesen eltölthettem az éjszakát. Barátnőm, aki ismeri különös szenvedélyemet, már előre félt a mozgalmas éjszakák hangjaitól, bár ő sem nevelkedett apácazárdában. Neki a történet kezdetéig "csupán" két alkalma volt a testi örömök élvezetéhez.
Szóval én mindig kiszemeltem egy rokonszenves fickót, akivel aztán a szobámban fergeteges ágycsatát vívtunk hajnalig. Már megérkezésünkkor megpillantottam egy kellemesen kreol bőrű fiút, akiből ránézésre is sugárzott az erotika, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem sok esélyem van nála, hiszen barátnője állandóan ott legyeskedett körülötte, esélyt sem nyújtva arra, hogy megtehessem az első lépéseket. A fiú a szállodánkban volt pincér. Aztán a hatodik nap délelőttjén megtörtént, amire már napok óta vártam. A mozgalmas éjszaka miatt a szobánkba kértük a reggelit, habár már ebédnek is beillett volna.
A barátnőm frissebb volt nálam, ő elindult vásárolni magának egy új ruhát a közeli boltok egyikébe. Én a szobámban várva a reggelit, fantáziáltam az éjszaka történésein, és már kellő erotikus hangulatban voltam, amikor kopogtattak az ajtón. Hangosan kikiáltottam az ajtó előtt várakozónak, hogy bejöhet. És lám, a kiszemelt fiú állt előttem! Gyönyörű szemei csillogtak és mosolyogva fogott hozzá a tálaláshoz. Én azonnal kapcsoltam, és minden mozdulatommal magpróbáltam a fiú értésére adni, hogy most nem lenne célszerű azonnal visszatérnie a konyhára.
Rajtam egy elég egyszerű bikini volt derekamon egy átlátszó kendővel, sejtelmesen feltárva tangás popsimat. "Véletlenül" elejtettem egy pólót és úgy hajoltam le érte, hogy a fiú felé tartottam popsim, ami kivillant a lágy kendő alól. Éreztem, hogy lenge öltözékem és viselkedésem felkeltette a srác érdeklődését, így hát a lehető legszexisebb hangon megpróbáltam a beszélgetést tervem megvalósításának irányába terelni. Brútuszhoz - így hívták az "áldozatot" - egyre közelebb húzódtam, már éreztem a ruhájából áradó kellemes parfüm illatot és megérintettem a derekát, majd akaratomnak nyomatékot adva kezemet lassan a fenekére csúsztattam. Az egyértelmű jelzésre az egyik kezét ő is a derekamon pihentette, miközben a másik kezét a vállamra helyezte. Aztán már súgva kértem, hogy csókoljon meg. Egy hosszú szenvedélyes csókba merültünk és éreztem, hogy ölemet elönti a forró kéj édes nedve. Kezemmel erősebben markoltam a seggét, majd lassan előre csúsztattam és megmarkoltam a nadrágján keresztül a meredező farkát.
Így, nadrágon keresztül is érezhető volt, hogy méretei átlagon felüliek. Lassan dörzsöltem a nadrág elejét le - fel, majd a heréit simogatva izgattam tovább. Eközben ő sem volt tétlen. A popóm simogatása után átkormányozta kezét a puncimhoz, és a tangán keresztül kezdte ingerelni. Annyira nedves voltam, hogy a falatnyi ruhadarab egyszeriben átázott. Aztán oldalról félretolta piciny anyagot, én egy kicsi odébb raktam a lábamat, hogy jobban hozzám férhessen, aztán az ujjaival megérintette a most már fedetlen ölemet. Először finoman simogatta az ajkaimat, majd az ajkak közé furakodva ingerelte a csiklómat. Aztán minden átmenet nélkül a pinámba mélyesztette először egy, majd két ujját. A fal mellett állva ujjazott és ezzel egy időben a szabadon maradt ujjaival simogatta továbbra is a csiklómat.
Éreztem, hogy a lábam remeg, zihálva kapkodtam az orromon keresztül levegőért, kezemmel a farkát erősen magmarkoltam és úgy nadrágon keresztül verni kezdtem. Én nem bírtam tovább és utat engedve a kéjnek, a csókolózásból szabadulva hangosan elélveztem bele a tenyerébe. Az orgazmus elteltével sem húzta ki belőlem az ujjait, hanem ugyanolyan lendülettel mélyesztette belém újra meg újra, mint előtte. Nem tiltakoztam ellene. Lehúztam a sliccet és letoltam a nadrágját a combjáig, majd kezembe vettem az ágaskodó szerszámot. Mit ne mondjak! Hatalmas bájrúd vonaglott a kezemben, ez idáig nemigen került ekkora a kezeim közé, de még a lábam köze sem kóstolt ilyen méreteket. Mind hosszában, mind széltében talán kétszerese lehetett az átlagosnak. Ekkor e fülembe súgott:
- Verd ki!
Vehemensen elkezdtem húzogatni a bőrt a farkán. Mély sóhajtásokkal jelezte, hogy a beteljesülés rögtön eljön, ezzel egy időben nagyobb sebességre kapcsoltam és szorosabban fogtam át ujjaimmal a királyi faszt.
Ujjai mozgása felgyorsult a pinámban, és tudtam, hogy a markom szorításában vergődő hímtag hamarosan kilövell. Azonban ez nem történt meg. Hirtelen mozdulattal megfordított, a falnak támaszkodtam, Brútusz egy rántással lehúzta rólam a már teljesen átnedvesedett tangámat, majd hátulról elkezdett nyalni. A seggemet kidomborítva a szája elé toltam a puncimat, amit fürge nyelve azonnal beterített, szürcsölve nyalva ki belőle az iménti orgazmus nyomait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sztbali 2017. 10. 3. kedd 16:16
Nagyon jó. Anál és utána egy kevés leszbi még egy folytatást is megérne.
#13 Slash 2002. 06. 15. szombat 19:23
Brutus egy mesterségesen előállított gén-hiba.....
#12 ff 2002. 06. 11. kedd 22:53
rég olvastam ilyen jót!! anál is volt benne bőven. nagyszerű! a nagy farok biztos jólesett a seggének
#11 Higany 2002. 06. 11. kedd 09:29
A kerülete 18cm, nem az átmérője. Lényeges különbség. Imho te sem neveznél senkit rohadt nimfomániás ribancnak, ha így leteperne egy jó nő ;-)
#10 HEHE 2002. 06. 11. kedd 00:02
hm...asszem az ilyen klányokra mondják azt hogy: rohadt nomfomániás ribanc!Vagy tévedek?
Amugy a srác téglatese...ami már majdnemkocka...hát...nemmtom...legozni jobban el lehet vele szerintem!Bár neki biztos jol eset!!
#9 Maestro 2002. 06. 10. hétfő 21:38
8 pont nem kellett volna, hogy magyar a srác barátnője és ráadásul pont bi is.
#8 Blade 2002. 06. 10. hétfő 21:27
10pont régen neem volt ilyen jóóó!
#7 Kalbász 2002. 06. 10. hétfő 10:34
18 a kerülete nem? tehát a sugara 2.86, azaz az átérője majd' 6 centi. Brutális, de elképzelhető... mongyuk seggbe elég durva.
A sztori jó, viszont a végén a barátnők egymásra találása sztem gagyai. Hetes pont.
#6 chet 2002. 06. 9. vasárnap 23:44
tájleirás 4pont. torz méretk de még téglalap...
#5 kokas 2002. 06. 9. vasárnap 22:19
21/18 Új mutánsgeneráció, önregenerálóképességgel... Irreális, de azért jó. 7 pont
#4 Balus 2002. 06. 9. vasárnap 16:42
Brutusz...Okos-egybol regenerálódó kutyus...
Azért tetszett!!!
#3 Rocko 2002. 06. 9. vasárnap 15:25
21/18?????????
mi ez? kocka??
#2 lok 2002. 06. 9. vasárnap 14:07
Imádom az análszexet, és ebben volt bőven.
Kell ennél több? 10 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?