A+ A-

Nyaralók

Harmadik éve fogadok nyaraló - vendégeket a Síkfőkút feletti nyaralósoron, ahová válásom után költöztem ki. A megcsappant munkalehetőségek miatt voltam kénytelen ezt a megélhetési forrást választani, de egyre inkább biztos vagyok benne, hogy megérte.
A július 5 - i váltáskor egy fiatal anyuka és nagylánya érkezett, már telefonon egyeztettük a szükséges dolgokat, akkor nem találtam a hangja alapján vonzónak, de amikor kiszállt hófehér Cordobájából megakadt a tekintetem karcsú, formás alakján. Tizenkilenc éves lánya kiköpött mása, mind az alakját, mind a hangját nézve. A földszinti nappali, a hozzá tartozó kiegészítő helyiségek és a két hálófülke lett a birodalmuk, míg én a kívülről külön bejárattal rendelkező padlástéri lakrészt birtokoltam.
Késő este tértem csak haza, de lent még világítottak a lámpák, a lépcsőn felfele haladva bepillantottam a hegyre néző ablakon és földbe gyökereztek a lábaim,
Nagy - Anna hanyatt feküdt a fotelban, lábai az ég felé nyújtva kalimpáltak, Kis - Anna előtte térdelt, kezeivel széthúzta anyja fenekének félgömbjeit, hogy minél mélyebben tudjon végignyalni nyílásain, elidőzve kissé csiklója körül, hogy ilyenkor anyja teste megfeszülve, hüvelyének összehúzódó mozgásával megszorítsa a mélyen beléhatoló fürge, rutinos, kéjkeltő nyelvet. Már indulni készültem, kissé pironkodva, hogy meglestem őket, de kíváncsivá tett a lány mozdulata, ahogyan egy motoros vibrátort babaolajba mártott, majd halk berregő hanggal bekapcsolt. Először anyja kicsinek éppen nem nevezhető melleit kezdte vele símogatni, majd a sötétbarna bimbóudvart járta körül, hogy annál nagyobb élvezetet okozhasson a hirtelen megmerevedő bimbók izgatásával. Az eddig nyugodtan fekvő Nagy - Anna most ellentmondást nem tűrő mozdulattal megfogta lánya csuklóit és úgy irányította kezeit, hogy a vibri egyetlen határozott húzással teljes hosszában hüvelyébe mélyedjen. Kis - Annának több sem kellett, magasabb fokozatra kapcsolta, majd ki - be húzogatta a kéjrudat, míg anyja dobálni nem kezdte fenekét őrült körkörös mozgások közepette, mivel nem először játszhatnak egymással, a lány most kikapcsolta, majd kihúzta az ezüstös, lucskos rudat, helyette pedig a közben a szőnyegre hasalt anyjának egy hosszú szilikon - brokit dugott be, mely mindkét vége makkot formáz. A jó ötven centis farok szinte teljesen beleveszett a már bejáratott, innen is jól láthatóan lucskos, vörösre dörzsölt hüvelybe, másik végét szopogatni kezdte, majd mikor már kellően benyálazta, az óvatos, körkörös mozdulatokkal tágított anusába dugta. A kilátszó hurkot marokra fogva veszett iramban kezdte mozgatni, így olyan érzése lehetett a mamának, mintha ketten gyalulnák szendvicsbe fogva. Csak egyikük sem képes telefröcskölni őt az éltető, forró spermával. - Most, most, moooost! - kiáltotta, fenekét az ég felé lökte, hogy ha lehet, még mélyebben hatolhasson bele az örömkeltő, majd a szőnyegre zuhant és látszólag élettelenül hevert néhány hosszú másodpercig, mialatt lánya kivitte a használt eszközöket a fürdőbe. Halkan felmentem emeleti lakrészembe, megvacsoráztam, majd a hűs éjszakai levegőt élvezve kiültem az erkélyre szokásos esti pipámat elszívni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 02. 10. hétfő 15:50
Elmegy.
#11 max 2003. 01. 13. hétfő 09:02
erös4
#10 Chris 2002. 06. 20. csütörtök 14:42
"… a kiégett pipát letettem a tartóra …" Ez tetszik! :-)
#9 werkfan 2002. 06. 10. hétfő 02:27
hihi
#8 Nextman 2002. 06. 9. vasárnap 16:39
Hát elég gáz."hintaszékem mögém állt, két gyöngéd kezét vállamra tette, fejemet felemelte, forrón szájon csókolt. " A radiátor meg masztizott közben?
#7 A. Atter 2002. 06. 8. szombat 18:24
Szegény anya meg belehalt az orgazmusba, vagy leszúrta magát a vibrivel? Volt már rosszab... 6
#6 great 2002. 06. 8. szombat 07:31
eleg tomor 2 pont
#5 chet 2002. 06. 7. péntek 23:39
Ja, gyakori probléma!
#4 newbie 2002. 06. 7. péntek 15:30
Mondhatnék-e mást mint az előttem szólók? Nem hinném.
#3 Blade 2002. 06. 7. péntek 15:19
Csatlakozok aaz előttem szólóhoz!
#2 bLaHHH 2002. 06. 7. péntek 05:06
néha a sok körítés a gond, itt viszont elkelt volna még pár mondat... tul tömör, el lett kapkodva, de azért tetszett. nyitok egy panziót :). jaa, 7 pont.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?