A+ A-

Olívia 1. fejezet

Olívia végigsimította a pultot, megvizsgálta a fűszereket és a rizst, a garnélát, valamint a lazacot. Beledugta az ujját a kis tál szójaszószba és lassan a szájához emelte az ujját, majd bekapta azokkal az isteni ajkaival.
Még soha nem élveztem el a nadrágomban, de most vészesen közel jártam hozzá.
Egy nyögés hagyta el a torkomat... én szeretnék az az ujj lenni - még a lélegzetvételnél is jobban szeretném. Találkozott a tekintetünk. A levegő forró volt köztünk, mágneses részecskékkel telt meg, amik vonzottak minket egymáshoz.
Várnia kell a vacsorának.
Belenéztem a szemébe és hallottam, hogy milyen kis nyögések kíséretében vette a levegőt a csillogó ajkai között. Biztos voltam benne, hogy nem bírjuk sokáig.
Aztán valami zaj hallatszott a másik szobából, mire Olívia ugrott egyet. Majdnem úgy, mintha rajtakapták volna, amint épp valami rosszban sántikál. Túlzottan is aggasztja a biztonságiak jelenléte.
És ez így nem lesz jó.
- Logan - szóltam neki, de nem vettem le közben a szememet Olíviáról.
Bedugta a fejét az ajtón.
- Igen, uram?
- Menjen el!
Rövid szünet következett és aztán:
- Értettem. Tommyval és Jamesszel lent leszünk a hallban, a lift mellett, hogy megbizonyosodhassunk róla, senki nem jön fel ide.
Egyszerre mozdultunk meg: Olívia előrébb lépett én pedig a karomba zártam. Kezemmel-lábammal körülzártam, s összeért a szánk. Megszorította a derekamat a combjával, a tenyeremet pedig ráhelyeztem a feszes fenekére. A fogaimmal pedig csipkedni kezdtem a csodás ajkait, gyengéden dörzsölgettem, mielőtt végül egy perzselő csókban végződött a kis játékunk.
Igen, igen, ez az. Ez mindent megtestesített, amiről eddig fantáziáltam, csak hogy még annál is jobb.
Olívia szája forró volt és nedves, és olyan íze volt, mint az édes szőlőnek. Nyögött egyet, részegítő volt számomra ez a hang.
Odamentünk a konyhaasztalhoz, közben beleütköztünk egy székbe. Feltettem az asztal szélére, mindketten nehezen lélegeztünk.
- Akarlak - suttogtam. Csak, ha véletlenül nem lett volna egyértelmű.
Olívia szemei fénylettek és nem volt magánál, őt is ugyanaz az érzelemhullám ragadta magával, mint engem.
Letépte a karjáról a szürke flanelt.
- Tégy magadévá!
Istenem, imádom ezt a vakmerő, merész lányt.
Olívia sápadt karjai a nyakam köré fonódtak, ahogy hátradőltünk, közben pedig fogtuk és csókoltuk egymást. Az asztal széléhez húztam a csípőjét, s odadörgöltem a kőkemény péniszemet hozzá. A kezemmel beletúrtam a puha hajába, s gyengéden tartottam a fejét, közben pedig csak csókoltam.
Újra felnyögött, édesen, hosszan és ez a hang teljesen megőrjített, annyira akartam, hogy már remegtem.
A lábai még mindig erősen a derekam köré fonódtak. Felhúzta magát a vállamba kapaszkodva, s megszakította evvel a csókjaink sorát. Tudtam, hogy mit akar, amikor megfogta az ingem ujját, úgyhogy segítettem neki és áthúztam a fejemen. Fekete, elbűvölő szeme kikerekedett, amikor szemügyre vette a meztelen felsőtestemet, puha kezével végigsimította a vállamat, a mellkasomat, majd az altestem felé vette az irányt.
- Istenem - olyan érzékien vette a levegőt -, annyira... kívánatos vagy - mondta.
Majd elnevettem magam, nem tudtam mit tenni. Hallottam már előtte ilyen bókokat, de Olívia hangjában volt valami csodálatos, valami lenyűgöző, imádni való. Még mindig kacagtam, amikor felhúztam a felsőjét és levettem róla, de megálltam, amikor megláttam, hogy Olívia mellét csupa ártatlan, fehér csipke fedi.
Csodálatosan tökéletes volt.
Hátrahajoltam, a csípőmmel köröztem és odanyomtam a lábához, az ajkammal pedig szépen ívelt vállát csókoltam, majd a nyakát, majd megálltam, hogy kicsit kiszívjam a nyakát, amitől levegőért kapkodott. A fogaimmal kicsit megharapdáltam a fülét.
- Meg akarlak csókolni, Olívia.
Kuncogott, miközben a hátamat masszírozta.
- De hiszen most is csókolsz.
Becsúsztattam a kezemet közénk, majd a lábai közé, s megdörzsöltem ott, ahol már amúgy is forró volt.
- De én itt akarlak megcsókolni.
Elernyedt a kezemben, a fejét is hátravetette, úgyhogy szabadon maradt a szám.
- Ah - nyögte - o...ké.
Már vagy tucatszor elképzeltem, ahogy megdugom az egyik kávéházi asztalon, de ez a konyhaasztal valahogy mégsem volt az igazi. Több helyre volt szükségem. És azt akartam, hogy puha selyem simogassa a hátát, miközben kényeztetem.
Egyetlen mozdulattal felkaptam, átvetettem a vállamon, mint egy ősember és a hálószoba felé vettem az irányt. Sikítozott és nevetett, közben pedig megcsípte a fenekemet, ahogy a szoba felé sétáltunk. Viszonzásképp, játékosan cuppantottam egyet a combjára.
Olívia ragyogó szemekkel landolt az ágy közepén, mosolygott és ki volt pirulva az arca. Az ágy végénél álltam és a kezemmel hívogattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2019. 05. 10. péntek 17:16
Mindenkivel egyetértek Válaszolok rá!
#8 A57L
2019. 04. 11. csütörtök 04:40
Unalmasnak tartom. Válaszolok rá!
#7 Bizse42
2019. 04. 4. csütörtök 13:01
Nő érzékkel helyes volt. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2019. 04. 3. szerda 06:04
Nekem egy kicsit unalmas volt! Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2019. 04. 1. hétfő 21:51
Mint a vonatfütty: hosszú és vékony... Válaszolok rá!
#4 sztbali
2019. 04. 1. hétfő 17:24
Eléggé vontatott. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2019. 04. 1. hétfő 08:31
kezdésnek is gyengécske Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 04. 1. hétfő 05:02
Kezdésnek elmegy. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!