A+ A-

Kutyus

- Jól van kiskutyám, most pedig gyere szépen velem - – húzta meg pórázomat Ella, arra kényszerítve, hogy csendes megadásban botorkáljak vele a másik szoba felé. Pár hónapja ismerkedtünk meg, és hamar kiderült, hogy szeret másokon uralkodni. Én meg hát mindig egy kicsit papucs voltam, szóval gyorsan egymásra találtunk. Aztán Ella egyre keményebb lett. Eleinte csak elfenekelt, aztán vett egy análdugót, amit rajtam használt. Mondjuk nem tiltakoztam, tetszett nekem is. Most meg itt ez a farok, meg a számra egy szájkosár és póráz, így vezet be a másik szobába, mintha a kutyája lennék, ott meg a vendégek várnak. Totális megszégyenítés, ezt akarta most Ella, és úgy tűnik, meg is kapja, amit akar, ahogy mindig. A barátait hívta össze egy ártatlan hétvégi partira, ahogy hívta, és mindenki tudta mit jelent ez. Nem voltak sokan, két nő meg három fickó rajtunk kívül, de már mind meztelenek voltak, és ahogy halhattam, jól érezték már magukat korábban is. Én a másik szobában kikötözve várakoztam, míg Ella, talán szándékoltan, hangosan sikoltozva élvezett. Nem voltam féltékeny, inkább csak irigy. Teljesen benedvesedtem már csak a gondolatától is annak, amit a másik szobában műveltek. Ekkor jött át Ella. Gyönyörű, arányos teste, félhosszú, barna haja, telt keblei csak tovább fokozták a vágyam. Megsimogatta a puncimat, kioldozta a kezemet, majd fogta a pórázt, és magával húzott.
- Ő az én kis kutyuskám. Szófogadó, nézzétek csak - mondta a többieknek, akik elragadtatva néztek rám. Ella odavezetett a kanapéhoz, ahol két nő ült a párja ölében, szemmel láthatóan már túl voltak egy meneten mind. Az egyikőjüknek a mellén még látható volt, ahogy szép lassan rászáradt partnerének gecije. Barátném azonban a másik, egy szőke, vékony lány elé térdeltetett, és rám parancsolt,
- Nyald ki jó alaposan! Nehogy szégyenbe hozz, mert elverlek! - azzal levette a szájkosaram, és fejem a lány combjaihoz nyomta.
A szőke lány kicsit zavarban volt, de engedelmesen, kuncogva szétnyitotta combjait, és megérezhettem puncijának illatát. Finoman belenyaltam, és egyből rájöttem, hova élvezett az ő partnere. Hát ezért kellett kinyalnom, futott át az agyamon, de akkor a szám már a nagyajkakra tapadt, szívogattam, nyelvemmel simogattam a finom redőket. Lassan megéreztem, ahogy a geci szivárogni kezd, egyenesen a számra. A férfiak röhögtek körülöttünk, de ez most egyáltalán nem zavart, mert a lány lassan sóhajtozni kezdett. Kinyújtottam a nyelvemet, és belenyaltam a hüvelyébe. Forró és nedves volt, követelőzőn lüktetett nyelvcsapásaim alatt. Fejemet a puncijához szorította, és hangosan nyögni kezdett
- Nyaljál basszus! Ott! Ott! Csináld! - én pedig engedelmes kutyaként lefetyeltem a punciját. Felnyúltam, és finoman az ujjaim közé csippentettem a csiklóját, de alig hogy hozzáértem, éreztem, hogy megremeg, lábai összezáródnak, majdnem megfojtanak, és hangosan sikítva élvez el.
- Látod Jani, mégsem tudtad elélveztetni - mondja röhögve az egyik fickó a másiknak mögöttem, az meg csak mormog valamit a foga között. De nem nagyon volt időm hallgatózni, mert Ella megragadta a nyakörvemet, és magával rántott
- Ügyes kutyus voltál eddig. Jön a következő próbád.
Azzal a fotel elé húzott, ahol egy fickó ücsörgött. Ella felé penderített, és értettem, mit akar. Én nem akartam, de nem volt választásom. Megbeszéltük, ma ő irányít, engedelmes kutyusa leszek, bármit mond, megteszem.
Voltam már ugyan férfival, de nem vágytam rá, nem véletlenül kezdtem inkább Ellával, és hát éppen most nyaltam ki egy fickó gecijét egy nőből. A pasi enyhén szétterpesztett lábakkal ült a fotelben, farka félkeményen himbálózott, mikor Ella megragadta a hajamat, és fejemet az öléhez nyomta. Nem volt választásom, kinyitottam a számat, hogy elnyeljem a faszt. Éreztem rajta a puncinedvet, ez egy kicsit izgalmasabbá tette a szopást. Ella tolta le a fejemet, így egyre mélyebben a számba került a fasz, míg egész a torkomig ért.
- Most már tudod, mit kell csinálnod, állítsd fel neki - parancsolta Ella, azzal mellém ült, és közvetlen közelről nézte, hogy tevékenykedem. Mögöttem a lányok is hasonlóan elmerülhettek a maradék farkakban, legalábbis a hangok alapján. Közben a fickó megfogta a fejem, és ki-be mozgatta magát a számban. Szép lassan megkeményedett, és éreztem, hogy feszíti a számat, míg a makkja a torkom bökdösi. Már éppen kezdtem megbékélni a helyzettel, mikor Ella elhúzta a fejemet, és szemben velem egyszerűen beleült a faszba. Lassan ereszkedett rá, közben élvezettel figyelte az arcomat, ahogy azt szemlélem, hogyan tűnik el a fickó farka abban a csodálatos punciban. Mikor tövig beleült, megragadta a hajamat, és közelebb húzott:
- Szopogasd a golyóit! És nyaljál! - parancsolt rám, én pedig engedelmeskedtem. Nyelvemmel megérintettem csiklóját, mire hangos nyögés volt a válasz részéről. Gondoltam, elleszek így, ám a mozgás miatt szám egyre lejjebb csúszott, ezért kénytelen voltam a fickó heréit nyalogatni, amit ő hörögve élvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2019. 04. 22. hétfő 21:35
Az ötlet jó volt, de a megvalósítás szegényes, unalmas, összecsapott.
#12 zsuzsika 2019. 03. 6. szerda 09:33
Nem az én műfajom
#11 sunyilo 2019. 03. 5. kedd 21:23
Olvassa el, akinek ez tetszik. Én nem...
#10 Andreas6 2019. 03. 5. kedd 07:35
Nem az én világom, végig sem olvastam. Nem tetszik.
#9 cscsu50 2019. 03. 5. kedd 07:31
kemény de jó
#8 feherfabia 2019. 03. 5. kedd 07:03
Nem tetszett 4p
#7 listike 2019. 03. 5. kedd 05:50
Nem az én műfajom.
#6 zoltan611230 2019. 03. 5. kedd 05:28
Nem jó..
#5 A57L 2019. 03. 5. kedd 05:14
Kemény szex.
#4 veteran 2019. 03. 5. kedd 05:14
Bizarr,de jó.
#3 Jani47 2019. 03. 5. kedd 05:04
Hát nem tudom, nyitott vagyok dolgokra, de ez nem tetszett.Nem indultam be.p
#2 Bizse42 2019. 03. 5. kedd 01:21
Én a második szavazóként 10 pontot adtam! Adtam volna többet is de technikailag ez nem lehetséges. Hangulatom volt jó ehhez az íráshoz, vagy tényleg én vagyok egy kielégíthetetlen "szuka"? Nem tudom, de én ezen írás alatt KÉTSZER JUTOTTAM FEL A "MENNYORSZÁGBA" !

Most kicsit vulgáris kifejezéssel élek: "ETTŐL A TÖRTÉNETTŐL MÉG A HALOTTNAK IS ELSÜL A FASZA!!!!! "

(Bocsánat.)
#1 Törté-Net 2019. 03. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?