A+ A-

Nancy történetei - Anyu, a kiéhezett

Érdekes eseméyek zajlanak Nancy körül, aki most éli világát. Eddig sem panaszkodhatott, sok barát, jó jegyek, egyetemi felvétel. Megvolt mindene egy ideges városban is, zajlott az élet körülötte az iskolában és a magánéletében is. Szexuális vágya megfelelő egy huszonévesnek, amihez extralöketet biztosít szabadszelleműsége és az élet kihasználása. De míg az egyik lány fürdik az élvezetekben, addig az anyja a folyamatos monotonitásba fulladó életet él.
Elvált asszony, robotmunkát végez egy irodában, ami túl nagy létszámot foglalkoztat ahhoz, hogy érdemi személyes kapcsolat kialakuljon az emberek között. Az épület adottságából származó szeparáltság csak ront a helyzetükön. Dolgozik reggeltől késő délutánig, olykor otthon folytatja az irodában befejezetlenül maradt munkát. Hazamegy, egyedül vacsorázik, egyedül tv-zik, egyedül fekszik le. Hétvégi napjait Nancy pezsdíti fel, vagy az a 2-3 utcabeli nő, akik átjárnak egymáshoz, hogy kipletykálják az aheti dolgokat.
Nem panaszkodhat magára Kate (Kastle), akinek 175 cm-éhez 55 kg társul. Nem jár edzőterembe, nem diétázik, ilyen genetikával szuper test tulajdonosa még 46 évesen is. Azért látszanak rajta az évek, a feneke már kevésbé feszes, mint 10 éve, de mellei még mindig igézően tapadnak mellkasához, hosszú barna haja általában leengedve esik és simul a hátához, zöld szeme pedig sok férfi tekintetet elcsábít. Szeplős arca pedig külön szexualitást sugároz. Szexuális terén sajnos nem sok minden adódott neki, elvált asszonyként nincs benne az a vágy, hogy újra férjet találjon. Pasit pedig alkalmi kapcsolatra nehezen talál, ahhoz idő is kellene, és lelki megnyugvás a kellemes időtöltéshez.
Egyik hétvége igen izgalmasan alakult Kate és a lánya, Nancy szemszögéből. A lány meg akarta lepni az anyját azzal, hogy hazaugrik, de nem szól neki. Következő héten nem lesz tanítás az egyetemen és úgy gondolta, hogy csajos hétvégét csapnak akkor a kis kertvárosi részlegen, otthon. De pont ekkor sikerült Katenek is beújítani, pasit vitt haza.
A rendszeresség sokszor ugyanazokat az embereket sodorja az utunkba. Ahol megisszuk a reggeli kávét, akikkel találkozunk a buszon, metrón, villamoson, boltokban. Kate is gyakran megfordult a reggeli munka előtt egy kis presszóban, ahol mindig ugyanazt kérte, egy hosszú kávét, tejjel. Mindenki ismerte már, kérdezés nélkül készült neki a forró napindítója. Az egyik kiszólgáló, Patrick, aki a 30-as évei elején lehet, gyakorlati évei után is megmaradt a cégnél. Mindig mosolyogva szolgálta ki a vendégeket, így Katet is. Az anyuka esetében folyamatos volt a kacérkodás, mindig dícsérte a kávé kiadása mellett a hölgy haját, ruházatát, alakját. Sokszor fel sem tűnt Katenek, de az egyik nap valahogy eszébe jutott a srác.
Ő csak meg sem köszönte a dícséretet, a bókot. Ügyet sem vetett rá. Ezért elhatározta, hogy legközelebb bőbeszédűbb lesz és köszönetet mond. Így is volt, másnap reggel direkt tőle kérte a kávéját, a srác pedig most sem hagyta el a dícsérő szavakat.
- Kate, ma is gyönyörű. Itt a kávéja.
- Köszönöm a kedvességet, Patrick. Igazán köszönöm bókjaidat - és rákacsintott.
Ő sem igazán értette cselekedetének értelmét. 46 évesen egy tőle 15 évvel fiatalabb sráccal flörtölt. De a srác visszakacsintott, odaállt a pult végéhez és intett Katenek, hogy fáradjon oda hozzá.
- Bár tudom, Kate kisasszony, hogy fiatal vagyok, de bája nem engedi, hogy ne közöljem magával érdeklődésemet ön iránt. És látom szemén a mindennapi stressz tükröződik vissza, de talán én el tudom terelni a figyelmét erről. Szombaton délután várom 4-kor itt a kávézó előtt, akkor végzek. Már ha megengedheti magának, hogy velem mutatkozzon és enged magának egy kis teret, hogy kicsit felpezsdüljön.
Köpni-nyelni nem tudott a srác szavaitól, ami egyszerre tűnhettek számára naívnak, vágyakozónak és felizgatónak. Hogy egy jóval fiatalabb sráccal legyen, aki most a randi lehetőségét dobta fel, és utána mit akar vajon tőle? Lehet a srác az idősebbekre gerjed? Kapcsolat ebből úgysem lehet, majdnem annyi idős, mint a lányom. Vacilált, de egyből átfutott az agyán a gondolat, hogy végre kicsit kikapcsolódhatna. Bár mit tudhat ez a kis srác, amit ő nem, de megadta neki a lehetőséget.
Történt tehát, hogy jól érezték magukat aznap délután, voltak cukrászdában, sétáltak, sok mindenről beszéltek. Szóba jött a kor, hogy ki mit akarhat a másiktól. Szóba került Nancy, a lánya, hogy ha ezt megtudja, hogy fog tekinteni majd az anyjára. De egész délután megvolt a szikra is közöttük. A vágyakozás egy fiatalabb fiú után, a kihívás, hogy milyen forgatókönyvet tud majd levezényelni ebből a randiból. És meggyőzte, hogy eddig kitűnően érzi magát.
Meginvitálta a lakására, ahol körbevezette, megmutogatta a lányát is.
- Gyönyörű, mint az anyja – bókolt esztelen a srác, amire Kate folyamatos elpirosló arccal reagált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 joe013 2019. 03. 7. csütörtök 22:44
gyenge...
#9 zsuzsika 2019. 03. 6. szerda 09:43
Nem rossz.
#8 feherfabia 2019. 03. 6. szerda 06:57
Tetszett bár nèhol vontatottra sikerült!8P
#7 sunyilo 2019. 03. 5. kedd 21:26
Egész jó lett.
#6 cscsu50 2019. 03. 5. kedd 07:55
jó lehetőség egy anya-lánya hármasra
#5 Andreas6 2019. 03. 5. kedd 07:32
A történet nem rossz, de kissé mesterkélt a fogalmazás. Nem baj, lesz ez még jobb is, gyakorolj!
#4 A57L 2019. 03. 5. kedd 05:12
Ez jól sikerült.
#3 veteran 2019. 03. 5. kedd 05:01
Nagyon jól indult,de figyelni kell a jelentéktelennek tűnő dolgokra.
A nők általában nem gatyát viselnek.
A lány kopogtat, a fiú távozik majd az asszony ajtót nyit.
#2 Bizse42 2019. 03. 5. kedd 00:50
Csodálatosan jól kezdődik. Minden dinamika és lehetőség ígérkezik, a következő rész megszületéséhez. Én bizalmat nyújtok "EZRA 1" gondolatainak rögzítéséhez, mert BIZONYÁRA EHHEZ HASONLÓAN fognak megíródni. Később pedig minket elámítani!
#1 Törté-Net 2019. 03. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?