A+ A-

Vágyálom

A citrusos illatosító mit sem ért, az autó bőrülései mélyen magukba itták a füstszagot, mely a vastagon rúzsozott, buja ajkak közül, elegáns kígyóként bújt elő, hogy aztán sziszegve marjon a reszkető kis szerencsétlen szemébe. Lizzy könnyei leáztatták kissé a rózsaszínes szemhéjpúdert, Alice rosszallóan bökte oldalba hegyes körmével. Bár csupán ketten foglalták el az egész hátsó ülést – Lena az anyósülésen sodort éppen újabb, kellemes aromájú zöld cigarettát -, Lizzy szorosra zárt combokkal, egészen parányira összehúzódva feszengett. Levegőt venni is csak egészen halkan mert, nehogy jelenléte túl nagy figyelmet keltsen királynői között.
- Szerintem kössük be a szemét, mielőtt odaérünk – javasolta Lena, az aprótermetű, ám annál határozottabb fellépésű szőkeség, szavait kísérve meggyújtotta végre a spanglit.
- Gondolod, hogy el meri pofázni bárkinek is, hová visszük?
- Dehogy is – dörmögte mély hangon a lány, miközben hosszasan lenn tartotta az édes füstöt. – De úgyis csak összeszarja magát, ha meglátja…nem kell a hiszti, meg a jelenet – fújta ki csücsörítve, a kép máris vidáman szemcsésedett... Kicsiny, pink lakktáskájából egy kasmírkendőt húzott elő, kecses bűvészeket megszégyenítő kézmozdulattal. – Gyakoroltam – nevetett, aki közben fél perc alatt világtalant varázsolt Lizzyből.
- Mersz kérdezni? – tette fel a költői kérdést Alice.
- Nem, Úrnőm!
- Jó!
A fekete, sötétített üveges BMW lefékezett, s bár nem látott, de nagyon is érezte, amint Alice a tűsarkaival szólítja fel a jármű elhagyására… a mellkasa összeszorult a hirtelen ijedelemtől, de Lena nem engedte hasra esni a betonon, elkapta és kiegyenesítette. Gyengéd pofonnal tette helyre a kis csicskát.
- Elnézést, Hercegnőm… - hebegte lehajtott fejjel. Valahogyan nem merte feltenni a hol vagyunk, és mi fog történni most kérdéseket. Nem volt annyira butácska, mint amilyennek öltöztették és sminkelték. Rózsaszín, feszülős kis lakkszoknya – Lena hagyatéka – szorította le a fenekét, úgy botladozott a hét és fél centis sarkakon – melyekbe természetesen Alice préselte bele hímpatáit- mintha igazi platformokon lépdelne, a felsője egyelőre egyszerű volt, hiszen a melleit még nem csináltatták meg…
Ketten fogták közre, két oldalról karoltak belé, a magas, karcsú lány, Alice, Swarovski kristályokból kirakott nyakörvet adott rá.
- Köszönd meg szépen! – Lena rántott rajta egy aprót, vigyázva az érzékeny szépségre. (A nyakörvre.)
- Köszönöm, Hercegnők…
- Van mit, te leszel ma itt a legszerencsésebb kis kurva!
Bevezették. Nem csak az épületbe. A sötétséggel átitatott kéjek barlangjába, a kénköves pokol legforróbbik tornácára…
...a Cherry Pie, underground, privát klub csak és kizárólag Alice és Lena számára fenntartott, kipárnázott, mély lila sarokgarnitúrájához. A klub nem volt túl tágas, mégis mindenki ott volt, aki számított. Az asztaloknál és bárpultnál halk chill out duruzsolt, míg az elkülönített, átlátszó üvegekkel elválasztott, hangszigetelt kistermekben különféle elektronikus ritmusok szolgálták az ott vonagló gyönyörű, vad shemalek s úrnőik erotikus táncát. Lena és Alice asztala már előre megterítve várta a hölgyeményeket…bizony volt ott terülj-terülj, asztalkám! Két Sex on the beach koktél várakozott, frissen készítve, jégtől párás pohárban, mellettük elegáns, karcsú kokaincsíkok húzódtak. Az asztal belső felén síkosító, és egy nagyobbacska ékszerdoboz várakozott türelmesen… majd eljön az ő idejük is…
- Ülj le és maradj úgy! – Alice leültette Lizzyt az asztalhoz, ajkai közé vette a szívószálat, nyelvével játszadozott vele, meg-megszívta. Jegeskék szemei a helyiséget pásztázták, de pillantása senkin sem időzött a kelleténél tovább. Várt valakire.
- Ez lesz a felavatásod – mondta Lena vidáman Lizzynek, mintha csak a barátnőjével csevegne a legújabb vígjáték helyes főszereplőjéről. – Nagyon fogod élvezni – kuncogott, közben a százeurós bankjegy már az orrához illesztve pöndörödött. Szipp. Sóhaj. Mosoly. Koktél. – Tudtam, hogy te megfelelő leszel…már mindenkinek volt sajátja, csak nekünk nem. Valahogyan senki sem volt az igazi. Veronica túl mohó volt, meg türelmetlen, nem elég szolgalélek…túl önálló…szerette, ha dugják a seggét, de az ide kevés. Becca meg…olyan kis semmilyen. Persze, mindent meg lehetett vele csinálni, a legnagyobb faszt is úgy nyelte el, mint egy szakadék a kavicsot, de egyetlen jó tulajdonság nem pótolja a sok hiányosságot. Ellenben te…most is látom az arcocskádon a félelmet. A kételyt. A zavart. A kérdéseket. Még is itt vagy és nem szólsz semmit. Nem érzed kifejezetten jól magad, mégsem állsz fel és lépsz le…
Lena csak beszélt és beszélt, a nyelve megeredt, testtartása könnyedebbé vált, teljesen feloldódott a fehér por és a koktél bódító egyvelegében. Lizzy testét feszültség járta át, máris két erős kar emelte fel ülő pozíciójából, ijedtében hirtelen kapálózni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.48 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2019. 04. 22. hétfő 21:43
Jó lenne tudni, mi a kontextus.
#7 sunyilo 2019. 02. 20. szerda 20:29
Nem jó.
#6 cscsu50 2019. 02. 20. szerda 06:35
gyenge.
#5 veteran 2019. 02. 20. szerda 03:47
Undorító.
#4 Andreas6 2019. 02. 19. kedd 07:25
Engem undorít.
#3 feherfabia 2019. 02. 19. kedd 06:45
Unalmas!
#2 A57L 2019. 02. 19. kedd 04:47
Álomnak is gyenge.
#1 Törté-Net 2019. 02. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?