A+ A-

Egyéjszakás kaland

Mindenki tudta, hogy leszbikus. Az egész iskola. Mégsem volt kiutálva annyira, mint amennyire az elvárható volt. Egyszer-kétszer beszólogattak neki, ha arról volt szó, de inkább békén hagyták őt. Voltak barátai, lány barátai, akik heterók voltak, és mégsem féltek attól, hogy a barátnőjük másképp érez irántuk az elvártnál. Osztálytársam volt, de nem hiszem, hogy váltottunk volna két szónál többet ezalatt a négy év alatt. Hogy miért is gondolok rá?
Talán azért, mert a srác, akivel közel három éve együtt voltam, megcsalt, kihasznált és átvert.
De inkább azért, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjaiban már nem éreztem jól magam vele. Többre vágytam, de nem pont arra, mint amire ő, valami sokkal másabbra, különlegesebbre.
Csak akkor döbbentem rá, hogy pontosan mi az, amit akarok, amikor meghallottam a pletykákat a lányról. Azt beszélik, hogy van egy szekrénye, ami tele van segédeszközökkel, mint amilyen Mr. Greynek is van a Szürke ötven árnyalatából. Ez felkeltette az érdeklődésemet, és belefurakodott a fejembe, hogy aztán olyan fantáziaképeket okozzon, amelyektől egyből felizgultam.
Tudtam, hogy egyedül lakik. Azt is, hogy szingli, hogy szereti az egy éjszakás kalandokat, és a korabeli lányokat. Láttam már őt a helyi bárban, ahogy hozzá hasonló lányokkal beszélgetett, csókolózott, táncolt, tudtam, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy felkeltsem az érdeklődését.
De nem volt kedvem az előjátékhoz, sem a bájcsevejhez. Tulajdonképpen azt akartam, hogy az egész titokban maradjon, hogy ne tudja meg senki, hogy be fogok nála próbálkozni. Ezért maradtam annál a változatnál, hogy felmegyek hozzá.
Péntek este volt, túl korán ahhoz, hogy elinduljon a szórakozóhelyre. Az utóbbi három hétben megfigyeltem, hogy többnyire tíz körül szokott lemenni, így arra számítottam, hogy nyolc körül még otthon tartózkodott.
Először kopogtam, de semmi választ nem kaptam. A tömbház lépcsőháza sötét és üres volt, nem járt ott senki, valószínűleg öregek laknak itt, akik már régóta lefeküdtek.
A harmadik próbálkozás után elbátortalanodtam, a lelépést fontolgattam, amikor hirtelen kinyílt az ajtó. Inamba szállt minden egyes bátorságom, amit sikerült összegyűjtenem.
Meglepetten nézett végig rajtam legalább kétszer, csakhogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg én vagyok az.
- Hát te? - tette fel a kérdést, tekintete megakad a kabátom dekoltázsán, ami nem hagy sokat a képzeletre.
Azonnal észrevette, hogy nem vettem fel melltartót. Elmosolyodott, és valami megmagyarázhatatlan futott át az arcán, amit időm sem volt értelmezni.
- Van nálad valaki? - kérdeztem hadarva, türelmetlenül.
- Nincs - mosolygott rám.
- Bemehetek?
- Csak tessék - rántotta meg a vállát, és alig tudta leplezni az arcára kiülő sejtelmes mosolyt.
Oldalra lépett, egy laza mozdulattal kinyitotta előttem az ajtót. Ahogy elmentem előtte, ismét végig mért, tekintete elidőzött a fenekemen, amire szinte rátapadt a pamutruhám.
- Kérsz valamit inni?
A konyhába vezérelt, és máris a hűtő előtt állt, lehajolt, de úgy, hogy tökéletes rálátásom legyen a fenekére. Egy rövid farmernadrág volt rajta, ami épphogy eltakarta a kívánt felületet, és amikor lehajolt, láttatni engedte a bugyiját. Izgató látvány - futott végig az agyamon, amin magam is meglepődtem egy pillanatra.
- Van narancslé, kóla, sima víz, sör, vodka, és vörösbor.
- Azt iszok, amit te - rántottam meg a vállam.
Ideges voltam, fogalmam sem volt, hogyan kezdjek hozzá a mondanivalómhoz, és ahogy észrevettem, ő sincs nagyon a segítségemre.
A kabátomat a szék karfájára tettem, és nekidőltem az asztalnak, úgy vártam rá. Két sörrel tért vissza, amit már útközben kibontott. Az egyiket a kezembe nyomta, koccintottunk, és közben egymás szemébe néztünk.
Egy ujjatlan toppot viselt, ami leszorította gömbölyű melleit, amik kibuggyanni kívánkoztak onnan. Egy csepp sör a két melle közép pottyant, és befolyt a toppja alá. Eltátottam a számat, Basszuskulcs.
- Minek köszönhetem a látogatásodat?
- Én...
Hirtelen nem jött a számra az útközben kigondolt szöveg. A szókészletem elapadt, semmi értelmes nem jutott az eszembe. Elvörösödve hajtottam le a fejem, nem bírtam a szemébe nézni.
- Ha azért jöttél, amire gondolok, akkor remélem, nagyon megfontoltad - jelentette ki határozottan
Felkaptam a fejem és a szemébe néztem. Mosolygott, éhesen, vágytól fűtve nézett rám, ami először meglepett.
Bólintottam. Napokkal azelőtt megfontoltam, csak aznap este jutottam el arra a pontra, hogy meg is valósítsam azt. Akartam ezt. Meg akartam tudni, milyen érzés más nőt érinteni, hogy milyen érzés, amikor én irányítok, amikor minden hatalom az én kezemben van. A volt barátom mellett nem tapasztalhattam ezt meg.
- Rendben van.
Megragadta a kezem, és maga után húzott. A szoba előtt álltunk meg, de ahelyett, hogy kinyitotta volna az ajtót, a falnak taszított, és megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2019. 02. 18. hétfő 20:39
Tetszett...Fojtasd!!..
#11 veteran 2019. 02. 18. hétfő 17:07
Végre egy jó leszbi.
#10 Bizse42 2019. 02. 17. vasárnap 07:22
Érzékien, de felértem a csúcsra, mire Ők is felértek...
#9 sunyilo 2019. 02. 15. péntek 21:32
Nem rossz...
#8 hairy_pussy 2019. 02. 14. csütörtök 18:42
végre egy történet amire felállt nyes
nagyon jó....
várom a folytást
#7 tomi19 2019. 02. 14. csütörtök 17:12
Durván jó volt 10 pont...
#6 cscsu50 2019. 02. 14. csütörtök 12:26
megnézném
#5 RAVETRAIN 2019. 02. 14. csütörtök 10:30
Izgalmas!
#4 Andreas6 2019. 02. 14. csütörtök 07:12
Én is megnézném.
#3 feherfabia 2019. 02. 14. csütörtök 06:00
Nekem tetszett! Megnéznék egy ilyen aktust!
#2 A57L 2019. 02. 14. csütörtök 03:48
Egy a sok közül.
#1 Törté-Net 2019. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?