A+ A-

A vágyak végtelen találkozásai

Nem jó egyedül lenni. . Bár idővel az ember megszokja a szabadságot, azaz az egyedüllét pozitív oldalait, viszont a biológiai vágyak, kémiai reakciók dolgoznak bennünk, hála az istennek. Egyedül élek, ezért pótlékokkal küzdőm le, ha a hormonok erőt vesznek rajtam, már pedig a hormonok elég sokszor erőt vesznek rajtam. Jó korban vagyok, jó korban vagyok? Kellemes élményem volt az elmúlt napokban. Kellemes, picit bizarr, de az ilyen élmények nélkül lenne nagyon szürke a szexuális életem. Elmeséljem? Elmesélem…
A napi teendőktől megfáradva ültem le a számítógép elé este, munka után. Végig böngésztem a szokásos oldalaimat, hírek, sport, üzenetek, aztán az ördög ismét a nevemen szólított. A buja ördög. Addig - addig suttogott, míg engedtem a csábításnak, elindultam a net hullámain jó csajokat nézni, olyanokat, akik sok mindenre kaphatók jó pénzért, és sok mindent mutatnak meg magukból, no nem a belső, hanem a külső értékeikre gondolok. Ha értitek, mire gondolok. Megnéztem a kínálatot, aztán a buja ördög tovább húzott a pokol szebbik részei felé. Egy kis testmozgásra vágytam, persze csak nézni, bekukkantani mások hálószoba titkaiba. Viszont elárulom, azokat a videókat szeretem, ahol természetesebbnek tűnnek a dolgok, lelkes amatőrök gyűrik a lepedőt, nem a beállított vérprofi fiúk, és lányok mutatják meg,,tökéletes” világukat. Az a világ számomra riasztó, és kiábrándító. Van már rutinom a kettő megkülönböztetésében. A profiktól elkapcsolok, az amatőröket viszont szívesen elnézegetem. A választékban színes a skála, lány lánnyal, egy fiú, egy lánnyal, több fiú egy lánnyal, több lány egy fiúval, egy lány magával… Ezek mind jöhetnek, és az internetnek hála mindig találok valami kedvemre valót, amire kiverhetem a farkam.
Aznap este lányokra vágytam. Persze mindig, de most két, három lány egymással való érzéki játékát szerettem volna figyelemmel kísérni. Persze csak nézni. Mindig így indul. Aztán szokás szerint beindultak a reakciók idebenn. Néztem a rövid videókat, és mindig azt mondtam, ez az utolsó, ez az utolsó. Aztán már tudtam az utolsó akkor lesz, ha kielégülök. Mártírként másztam ki az ágyból a kellékekért, azaz a kellékért, egy darab papír zsebkendőért. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, az ágyam mellett van a számítógép, így kényelmesen végezhetem testi kielégüléseim. Szóval neki vetkőztem, elkezdtem simogatni magam, játszottam a farkincámmal, és ekkor…
Ekkor bejelentkezett a skype-on egy nagyon kedves barátnőm, egy csinos, érzéki őszinte lány. Hirtelen megijedtem, hisz ő azon kevesen ismerőseim egyike, sőt ha jobban bele gondolok az egyetlen, aki kamerával skype-ol. Hirtelen megjelent a képernyőn mosolygós arca, és én ösztönösen betakaróztam, mit szól, ha így meg lát! Aztán rájöttem, ő nem láthat, csak én. És a buja ördög még mélyebbre húzott. Volt már olyan élményem (nagyon kellemes!) mikor egy lánnyal beszéltem a neten, és közben kivertem a farkam, persze az ő tudta nélkül! Kellemes izgalom a lebukás veszélye, még csak jobban felkorbácsolja a szenvedélyeket! Csak egy a lényeg a beszélgetést olyan irányba kell terelni… Na, őt ezért is imádom, őszinte, szókimondó, szexi, szóval…
Szóval volt itt még valami. Ő a fürdőkádban ült, laptopjáról beszélgetett, és közben be-be villant a cicije. Huúú! Felállt a farkam.
Szokásos mesterséges hangulatkeltésem egyike, hogy a fürdőszobát, melyet illóolajokkal, füstölővel illatosítok, rosszkedvet, fáradságot elűzve kizárom a világot és teremtek egy meghitt, izgalmas szentélyt belőle. Meditációs zene szól, vidáman csobog a víz, felkorbácsolja a belecsurgatott rózsaolajos habfürdőt és engem, ahogy rám fröccsen a forrón, tajtékos testtel várakozom, számban, orromban a keserű-édes aroma a füstölőből, amely emlékeztet egy ízre.
Bárki látna, őrültnek mondana. A szennyes kosár tetején egy tálcán, hosszú, vaskos, fűszervajjal bekent, friss, ropogós baguette, fekete olívabogyó, juhsajt csillog zsíros kis kockákban és a koktélparadicsomok, mint huncut párás gömböcskék, hívnak kérőn, hogy ugyan öljem meg őket, roppantsam már őket szét a fogaimmal egyenként, lassan. Hoppá, kihagytam a nedűt! Karcsú üvegből öntöm a kényes, büszke borospohárba a rosét, elveszi az eszem, tehát eszem és elmerülök a kádban, a rezgő habban, a fehéres, rózsaszínes nedv beborít teljesen, mindenről a sex jut eszembe. Ezek az ízek, illatok, zene és saját testem ismerete együtt, életre keltenek egy lényt bennem, aki felkúszik a bokámból, amelyre még folyik a langyos csapvíz, majd bekukucskál a térdhajlatomba, felhajtva, felhúzva lábaim és vágyaim arra, hogy valami direkt, valami olyan örömet okozzak, ami attól lesz jó, hogy megosztom valakivel.
Ha türelmesen várunk és észrevesszük a jeleket, elcsípjük az arra az időre szánt legideálisabb partnert, attól függően, mi a szerepe az életünkben. Tét nélkül, barátilag, de őszintén és tabuk nélkül is lehet beszélgetni, ha alkalmas.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2019. 02. 7. csütörtök 09:00
Nem kötött le.
#6 sunyilo 2019. 02. 6. szerda 21:28
Elolvassam? Elolvastam. Kár volt? Kár volt...
#5 veteran 2019. 02. 6. szerda 09:25
Jöhet a folytatás.
#4 Andreas6 2019. 02. 6. szerda 07:04
Nem fogott meg.
#3 feherfabia 2019. 02. 6. szerda 05:53
Lehetne folytatás!
#2 A57L 2019. 02. 6. szerda 03:58
Kis kíváncsi.
#1 Törté-Net 2019. 02. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?