A+ A-

Intézeti rutin

- De jó segged van! – Csapott rá a fenekemre.
- Tetszik? – Riszáltam meg az említett testrészemet.
- Aha – ölelt át hátulról.
A forró, gőzfelhős, félhomályban szinte semmit sem láttam, csak éreztem, hogy valaki letérdel, és a szájába veszi a farkamat. Miközben a mögöttem álló a fülemet csócsálta, ujja megkereste a lyukamat és pillanatnyi tétovázás után beléhatolt. A hosszú, isteni ujj egy forgatás után egyből megtalálta a gyenge pontomat, amitől az egész testem remegni kezdett, a farkam pedig megrándult.
- Nem tudok betelni veled! - közölte a reszelős hang a hátam mögül, és rám hajolt, hogy a derekam kis gödreit csókolgassa, míg a második ujját is belém vezeti, és akkurátusan kínoz, míg könyörögni kezdek a kielégülésért.
Nem kellett sokáig várnia, pár perc után már képtelen voltam uralkodni magamon.
- Gyere! Tegyük be! Nem bírok már várni.
Ha valaki pár hónapja azt mondja, hogy egy szaunában fogok szexelni két pasival, kiröhögöm. Az egész véletlenül kezdődött … mondhatnám, de persze hazudnék, hiszen már rég tudtam, hogy az én „ízlésem” nem éppen megszokott, de valahogy mindig sikerült elkerülnöm a szembesülést a valós vágyaimmal.
Nem tudom máshol, hogy van, de nálunk az egyetemistáknak, a jól, vagy kevésbé megérdemelt nyári szünet első heteibe el kell, menjünk „praktizálni” jövendő szakmánkat gyakorolni. Mivel nem voltak „ismerőseim” nem igazán válogathattam, de azon igencsak meglepődtem, hogy a Kárpátok másik oldalára száműztek egy kimondhatatlan nevű oltyán városka nevelőintézetébe gyakornoknak.
Július elsején érkeztem. A valamikori nemesi kúria épületét dülöngélő kerítés és tüskés bozót vette körül. A rozsdás vaskapun hiába dörömböltem, csak nem akart kinyílni. Hosszas keresgélés után aztán ráakadtam egy mellékajtóra, melyen nehezen, de sikerült bejutnom. Az elvadult udvaron senkit sem találtam. Végül az igazgató irodájába akadtam rá egy rövidgatyás pasira, aki miután végigmért, bemutatkozott – Radunak hívták – és kijelentette, hogy a főnöke szabin van. Jelen pillanatban, ő és a kollegája vigyáz 17 kölyökre.
Miután lepakoltam a szobámba (egy forró, napsütötte lyuk, amelyben csak egy ágy, döcögő asztal, szék fért el) körbevezetett. Nem sok jóra számítottam, de amit láttam, az minden várakozásomat alulmúlta. Málló vakolat, penészes falak, kosz, rendetlenség, egyszóval mindent belengett az igénytelenség balkáni bűze. Az egyik helységben összefutottam a másik nevelővel, Iancuval, aki éppen vodkásüveg gyűjteményét rendezgette, egy másikban meg két gyerek éppen egymással volt elfoglalva. Döbbenten néztem őket. Élőben még soha nem láttam ilyet. – Nem akarsz beszállni? – Vigyorgott rám egyikük. Vöröslő arccal hagytam ott őket. Csak az volt a szerencsém, hogy a hosszú trikóm eltakarta a dudort a nadrágomon.
Este nem tudtam elaludni, épp elővettem a mobilom, hogy játsszak egyet, amikor kopogtak az ajtón.
- Búj be! – A belépő, fiú egy tányért hoz a kezében.
- Maradt még egy kis sütemény. Nem akarja megkóstolni? Én csináltam – teszi hozzá árnyalatnyi büszkeséggel a hangjába.
- Köszi. De nyugodtan tegezhetsz. Ülj le nyugodtan.
A süti, nem jó, túl édes és valamilyen fura mellékíze van. Adrian azonban klasszul néz ki. Alig pár centivel alacsonyabb, mint én, kedves arcát hosszú göndör haj keretezi. Ahogy meleg, barna szemeivel rám néz szokatlan érzések törnek elő belőlem.
- Tudod, amikor idekerültem, nagyon féltem. Sok rossz dolgot hallottam, az ilyen helyekről.
- Miért kerültél be? – Kérdezem.
- Nem jöttem ki anyámmal az új pasija miatt, azt akarta, hogy rendesen járjak suliba, tanuljak, meg hasonló marhaságok. Elszöktem otthonról, elcsentem ezt-azt. Amikor lekapcsoltak a zsernyákok, négy telcsi is volt nálam. Nem tudtam időben lepaszolni.
- Hát ez gáz.
- Aha, de jó dolgom van itt. Kedvesen bánnak velem, és sok új dologra megtanítottak – mosolyog rám, miközben az alsógatyámra teszi a kezét.
Leereszkedem hozzá, hogy megcsókoljam, és amikor a nyelvünk összetalálkozik, vágyhullám söpör végig a testemen, egyenesen az egyre keményedő farkamig. A csípőmet a combja felé lendítem, és már ettől az enyhe dörzsölődéstől is felnyögök. Úristen, de vágyom az orgazmusra! Eddig legfeljebb a zuhany alatt intéztem el magam, ilyenekről, róla, fantáziálva, de az semmi ahhoz képest, amit most érzek, ahogy lehúzza a sliccemet, és az ujjait a cerkámra fonja. A szemem már az első gyengéd simításnál fennakad.
- Mi lesz ha megtudják a többiek? – Mormogom.
- Ne félj. Semmi. - Mosolyog
Lassú köröket ír a makkom körül, és a megnedvesedett marka innentől fogva már könnyedén siklik fel-le a rúdon. Megemelem a csípőm. Csókolózás közben elindul a kezem egészen a feszes melléig. Apró bimbói olyan kemények, hogy majd átütik a puha pamutpólót. A tenyeremmel, majd a hüvelykujjam begyével izgatom, amitől felgyorsul a légzése.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2019. 02. 5. kedd 10:42
nem tetszik
#7 genius33 2019. 02. 1. péntek 09:10
Nem az igazi
#6 sunyilo 2019. 01. 31. csütörtök 19:53
Nem tetszik...
#5 cvirag 2019. 01. 31. csütörtök 09:47
Nem szeretem a popsiszexet, de technikailag érdekel, hogy a fiúk ilyenkor kimossák, vagy a la nature megy a dolog?
Az írás amúgy jó.
#4 cscsu50 2019. 01. 31. csütörtök 07:18
nem tetszik
#3 veteran 2019. 01. 31. csütörtök 04:20
Nem rossz,de nem tetszik.
#2 A57L 2019. 01. 31. csütörtök 03:02
Egyszerű írás.
#1 Törté-Net 2019. 01. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?