A+ A-

A természetellenest is a természet teremti

A barátnőmmel kirándulni indultunk a közeli erdős hegyoldalra. Felülről nézve a várost, és az élet dolgait, elmélkedni kicsit egy üveg jóféle bor társaságában.
A hegytetőre érve leterítettem a pokrócot, kinyitottuk a bort, levettük a cipőinket, és leültünk. A bor vége felé járva, a barátnőm a fának támasztotta az üveget, és mögém ült terpeszülésben. Gyönyörű lábai elterültek mellettem a füvön. Tudta, hogy szeretem, ha masszíroz. Vállára hajtva fejem, lehunyt szemmel átadtam magam gyengéd ujjai kényeztetésének. Megbizsergettek az érintései. Ő az első nő, akivel ezt éreztem. Izgalom járt át minden egyes mozdulatától, amint formás mellei a hátamhoz értek.
A barátnőm ujjhegyei lassan lefelé indultak a mellkasomon. Ajkai a fülem tövét kóstolgatták. Már amikor megismerkedtünk a teniszklubban, olyan fura érzésem volt, mintha ő máshogy nézne rám, mint a többi nő. Mindig zavarba jöttem kicsit, amikor megérintette a vállam vagy a derekam. Amik persze csak szimpla barátnői gesztusoknak hatottak, de néha úgy éreztem, feltűnően elpirulok tőlük. De mivel sose utalt rá, hogy tetszem neki, meg eleve nők vagyunk... meglepetten felé pillantottam.
Ujjai megálltak félúton a mellkasomon. Vágyban úszó szemekkel, és résnyire nyílt ajkakkal várta, mit reagálok.
- Csináld még! Jól esett!
Amint visszacsuktam a szemem, az arcomon éreztem forró leheletét.
A szám széléhez érintve ajkait, szikrázó ujjhegyeivel tovább közeledett a melleim felé. Felsóhajtottam, amikor a melltartóm alá nyúlva megmarkolta őket.
Nagyon kellemes érzés volt. Felé fordítottam az arcom, hogy a szánk rendesen összeérjen. Puszilgattuk egymás ajkait, míg már percek óta szenvedélyesen csókolóztunk, és a mellbimbóimat simogatta szüntelen. Egyre jobban kívántam az érintéseit, amikor elszakadva ajkaimtól, kibújt a trikójából. Fekete cicifixe a füvön landolt a pokróc mellett.
Engem is félmeztelenre vetkőztetett. Bal tenyerével a jobb mellemre markolt, és magához húzott. Jobb kezével a puncimat masszírozta a nadrágon keresztül, a nyakamat nyalva falva.
Félig nyitott szemekkel a tájat figyeltem a magasból... élvezve ezt a más, tiltott gyönyört. A barátnőm meztelen melleit a hátamnak nyomódni... A nőies mozdulatait, csókjait...
- Sejtettem, hogy a nőkhöz is vonzódsz! - leheltem kívánatos ajkaira.
- Én nem! Legalább is azt nem, hogy ennyire! - sóhajtozta felizgultan, miközben én is simogatni kezdtem a melleit.
- Ezt ne mondjuk el senkinek! - elképesztő izgatottság lett urrá rajtunk, mialatt meztelenre vetkőztünk. A szívem a torkomban dobogott.
- El se hiszem, hogy most tényleg megtörténik!
A barátnőm a pokrócra tepert, és azzal a lendülettel a nyakamat csókolva a mellem felé indult. Nagyon beindított az a nőies érzékiség, amivel a mellbimbóimat nyalogatta.
Ott a hegytetőn, ahol senki sem lát. Teljesen elragadott ez az új, titkos élvezet.
- Az első teniszmeccsünk óta erre vágytam! - lihegtem bódulatomban.
- Én is! - fölém hajolt. - Gyönyörű vagy! - melleit az enyémekhez érintve csókolni kezdett.
Annyira szexi! Annyira más érzés... A finom, selymes bőrét magamon éreznem... A melleit... Ilyen gyorsan életemben nem nedvesedtem be ennyire.
Szinte csöpögött a puncim, amikor meztelen testével teljesen hozzám simult.
- Úgy kívánlak! - lihegett rajtam, punciját a combomhoz dörzsölve.
Néztem, amint a mellem felé indul, és ajkai közé veszi a bimbóim... Percekig kóstolgatta... aztán ujjaival kényeztetve őket, a hasamat kezdte csókolni.
Észvesztő izgalom járt át figyelve barátnőm ajkait a puncim felé közeledni. Lassú csókjai az egekbe szították vágyamat, mire a nagyajkamhoz ért.
Csókolgatta... nyelve hegyével nyalogatta... mire ajkai végre a csiklómat érintették. Időnként szopogatta... majd újra nyalni kezdett.
- Még ott! Mehet erősebben! Aaa de jó!
A melleim simogattam, miközben apránként belém dugta középső ujját.
- Már jó érdes! - mosolygott felém pillantva. Nem tartott soká, mire felbirizgálta a G-pontomat.
- Kicsit följebb! Ott! Aaa igen! - változó néha, de nekem valamivel az érdes terület fölött a legérzékenyebb, ahol már selymesebb a tapintása.
Időnként körözgetett körülötte, majd megint ott izgatott az ujja hegyével, ahol a legnagyobb gyönyöröket lehet felébreszteni bennem, és már nem volt megállás, amikor a csiklómba temetve arcát gyorsabban ujjazott, míg nem gőzerővel röpített életem első leszbikus elélvezése felé.
- Még! AH!
A melleim simogatva a nyakamat csókolta, míg kifújtam magam. Alig vártam, hogy egytől egyig meghálálhassam a különleges élvezeteket, amikben részesített.
Körbenéztem jön-e valaki a távolban, majd magam alá gyűrve barátnőmet, azonnal a mellbimbóira cuppantam. A melleit markolva körözgettem körülöttük a nyelvem hegyével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.73 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 RAVETRAIN 2019. 01. 17. csütörtök 10:25
Enigma

Igen igazad van, tudodm, hogy nem ez a legjobb írásom, és örülök, hogy mást is olvastál tőlem : )

Sunyilo

Hát igen, erre mondom azt, hogy derűre ború : )
#14 sunyilo 2019. 01. 16. szerda 21:31
A leszbi történet úgy jó, ahogy nekem megadatott egyszer, hogy rájuk nyitottam. A barátnőm, mint kiderült, biszex volt, a barátnője leszbi, de bevettek harmadiknak, és később a leszbi barátnő is megkedvelte a f@szt. Aztán sajnos egyszer odébbálltak...
#13 hairy_pussy 2019. 01. 16. szerda 17:45
van jobb az oldalon :-(
#12 Enigma 2019. 01. 16. szerda 13:59
Egy rakás kliséhalom.
Meg itt ott képzavar. Pokrócon ülnek, de füvön nyúlik el a lábuk, stb.
Mindegy, nem leszek szőrszálhasogató. A stílus jó, bár abban is vannak klisés szófordulatok, mondjuk egy erős átlagos középszint így egyben. De semmi extra, vannak jobb írásaid is.
#11 RAVETRAIN 2019. 01. 16. szerda 11:21
Egyébként, hogy őszinte legyek, én egy biszexuális férfi vagyok, aki a nőkhöz vonzódik inkább, ezen felül arról álmodozom, ha lesz következő életem, biszexuális nő szeretnék lenni. Ezért írtam annak idején annyi (szerintetek is) gyönyörű történetet a leszbi témában. De mára jó ideje kiégtem, csak nagy ritkán írogatok még azért egy-egy rövidebb történetet. A barátnőm egyébként a nőket is szereti, szóval megérti a vágyaimat. Fantasztikus érzés, amikor néha nőnek érezhetem magam vele. Amikor a mellbimbóimat nyalogatva kiveri a szerszámomat. Vagy hátulról hozzám simulva, hogy imádott melleit a hátamon érezzem, a mellbimbóimat simogatva veri ki, az izgat föl a legjobban.
Csodálatos nő : ) Persze általában a hagyományos módokon szeretkezünk : )
Nem is mindig vágyom ilyenekre, de néha nagyon felizgat, amikor a szexi ruháiba öltözök, és ő úgy viselkedik velem, mintha leszbik lennénk. Valahol őt is izgatja egy kicsit. Mindenesetre látszik, hogy szívesen megteszi nekem : )
Szóval vannak nagyon szép és izgató történeteim régről! Egytől egyig a fantáziám szüleményei, de magam is megdöbbentem, hogy menet közben mennyire részletgazdagon kifejlődtek maguktól, miközben írtam őket. Maga a történet, a beszélgetések, a szex. Olvassátok őket kedvetekre!
#10 RAVETRAIN 2019. 01. 16. szerda 09:54
De komolyan kérdezem! Nem tudom lehet-e egyáltalán, és ha igen, hova lehetne efféle pályázatot beküldeni. Tud valamelyikőtök segíteni ebben?
#9 RAVETRAIN 2019. 01. 16. szerda 09:52
De pornó forgatókönyvnek jó lenne nem? Vernéd rá igaz?)))
#8 RAVETRAIN 2019. 01. 16. szerda 09:49
Főleg, amiket Annaahh írt))
#7 RAVETRAIN 2019. 01. 16. szerda 09:49
Jobb már lehet, hogy nem lesz, de vannak bőven a régi írásaim között!!!
#6 cscsu50 2019. 01. 16. szerda 08:03
Gyenge
#5 Andreas6 2019. 01. 16. szerda 07:09
Látszik, hogy nem nő írta.
#4 feherfabia 2019. 01. 16. szerda 06:54
Jò közepes!
#3 veteran 2019. 01. 16. szerda 04:52
Lesz jobb is?
#2 A57L 2019. 01. 16. szerda 04:16
Gyenge próbálkozás.4P
#1 Törté-Net 2019. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?