A+ A-

A lakókocsi szüze 4. rész

Adok Gracie-nek egy kis időt, hogy megmosakodhasson és megnyugodjon, majd átsétálok a folyosón és bemegyek a szobájába. Kint már besötétedett, de biztos vagyok benne, hogy még mindig ébren van. Okos lány, tudja, hogy mit akarok, és ha mégsem tudja, majd rájön mikor rámászok az édes kis testére.
Bemegyek és becsukom az ajtót magam mögött. A szobája kicsi, és a Ty szobájával közös falhoz van tolva az ágya. Valószínűleg hallani fog mindent, amit csak csinálni fogok vele. Megfogom baszni, a sikoltásai
és, a nyögései átfognak hallatszani a lakókocsi vékony falain.
Hallani fogja, hogy amikor elveszem a szüzességét. Nincs kétségem afelől, hogy hamarosan ő is
itt lesz, hogy ő is megkapja azt, ami az övé. Egy ilyen édes kis punci, mint ez nem marad üres sokáig, ha végre áttöröm a szüzességét. Olyan forróvá és készségessé teszem, hogy könyörögni fog azért, hogy megbasszam. Nézem, ahogy felül az ágyában, a rózsaszín lepedő a dereka köré omlik, megmutatva, hogy
még mindig az én pólóm van rajta. Valószínűleg még mindig nincs alatta semmi. A faszom még mindig kemény azóta, hogy a nyelvével letisztogatta róla a spermámat, és most kész vagyok ismét használni.
- Vedd ezt le, és feküdj vissza. - tudja, hogy mi jön. És még csak nem is habozik, amikor utasítom.
Annyira készséges. Ez elgondolkodtat, mintha már egy ideje várt volna erre. Talán nem véletlenül viselte azokat a kihívóan rövid ruhákat. Inkább, mintha csábított volna minket, arra buzdítva hogy a
magunkévá tegyük.
Most megadom neki, amit a tetteivel kért. Lehajol és megragadja a póló alját, majd lassan lehúzza magáról és a padlóra ejti. A duzzadt mellei ugrálnak, ahogy becsúszik a takaró alá a hátára fekve, és felajánlva magát számomra. Lassan odasétálok, le sem veszem róla a szemem míg pólómat a földre dobom, majd kigombolom a farmerem.
Végre megkapom azt, amit akarok. Sok éjszakát töltöttem rágondolva, miközben a farkamat simogattam azért, hogy megkönnyebbüljek. Sokkal szebb, mint ahogy azt gondoltam volna. Már az is egy kibasszott
csoda, hogy ilyen sokáig bírtam anélkül, hogy bejöttem és magamévá tettem volna.
- Húzd el a takarót és mutasd meg a puncidat. - mondom neki, miközben a szememmel végigpásztázom a testén. Lassan löki le a takarót és fedi fel, amit látni akarok: a meztelen testét a matracon kiterítve, készen arra, hogy nővé avassam.
- Tedd szét a lábaidat, Gracie.
Látni akarom. Lecsúsztatom magamról az alsómat, ahogy széttárja a lábait és megnyitja nekem a punciját. Megnyalom a számat, miközben nézem, és arra gondolok, hogy korábban milyen finom volt az íze. Amint meztelen vagyok, becsúszok az ágyba mellé, és a lábai közé mászom. Az ujjaimmal belehatolok, kipróbálva őt és megbizonyosodom róla, hogy mennyire nedves. Akarja ezt. Azért élvezett el, mert elképzelte, hogy milyen lesz, ha megbaszom.
- Ennek a kis puncinak egy igazi fasz kell, ugye?
Az arca lángba borult, ami leterjedt a melleire, majd az ajkába harapott. Megragadom a farkamat, a hegyét kicsit odadörzsölöm a nedvességéhez, mielőtt a szűz bejáratához nyomnám, majd a farkam hegyével egy kicsit beléhatolok.
- Bassza meg, mindjárt elélvezek csak attól a gondolattól, hogy megkapom ezt az édes kis pinát. Nyald meg az ujjad és dörzsöld a csiklódat bébi, mert keményen foglak megbaszni.
Két ujját a szájába veszi, majd szopogatja őket. A látvány arra emlékeztet, amikor a farkamat nyalogatta és ettől egy kis előnedv szivárog a szűz puncijára. Az ujjait közénk tolta és elkezdte simogatni magát. A puncija a makkom köré szorul és tövig nyomom belé, átszakítva a szüzességét, megadva neki, amiért könyörgött, és érzem, ahogy a fiatal punci a faszom köré szorul. Felsikolt, míg én ajkát csókolva próbálom enyhíteni a fájdalmát. Telt ajkai meglágyultak, amint a nyelvem belülről a száját simogatta, ízlelgetve a csókját és segítettem lenyugtatni. Tövig benne maradva, adok neki egy kis időt, hogy alkalmazkodni tudjon a farkamhoz. Egy pillanattal később megtöröm a csókot és a számmal füléhez érek.
- Psszt. Ez csak most az egyszer fáj bébi, de csak ez az egy módja van. Eztán képes leszel kielégíteni, amikor csak akarlak.
- Így lesz. Most már nincs visszaút.
Azt érezni, hogy a puncija körém zárul, a legnagyszerűbb dolog volt, amit csak valaha is éreztem, és semmikép nem tudok leállni. Leszarom, hogy mit gondolnak mások. Ő az enyém, és meg is tartom magamnak. Megvolt az esélye, hogy elmenjen, amikor betöltötte a tizennyolcat, de nem tette. Azzal, hogy hagyta, hogy a magamévá tegyem a szoros, szűz punciját, megpecsételte a sorsát, mert minden egyes nap birtokba fogom venni addig, amíg az utolsó lélegzetem el nem hagy. Számomra nem létezik még egy olyan punci, mint ez, és nem is érdekel, mert benne megtaláltam mindent, amit akartam. Elkezdek mozogni egy kicsit, csak sekély lökésekkel, de néhány másodperc múlva már nem bírom tovább elviselni. Kihúzom szinte az egészet, majd keményen tövig döfök és elkezdem döngetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 12. 23. vasárnap 11:08
közepes
#9 deajk2008 2018. 12. 21. péntek 14:04
Nekem tetszett... bár kissé rövid 9p
#8 Bizse42 2018. 12. 21. péntek 10:05
Kicsit, közönségesnek tűnik az írás! Nem bizseregtem ….
#7 sunyilo 2018. 12. 21. péntek 09:28
Nem rossz...
#6 listike 2018. 12. 21. péntek 07:55
A közepesnél jobb.
#5 Andreas6 2018. 12. 21. péntek 06:18
Engem nem fogott meg.
#4 A57L 2018. 12. 21. péntek 03:40
Az ilyen írásokat szívesen olvasom.
#3 veteran 2018. 12. 21. péntek 02:41
Jó sorozat.
#2 zoltan611230 2018. 12. 21. péntek 01:44
Jó ,várom a folytatást .
#1 Törté-Net 2018. 12. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?