A+ A-

A lakókocsi szűze 1-2. rész

Részlet Alexa Riley: A lakókocsi szűze című novellájából
1. rész
Rick
Néztem, ahogy a konyhában forgolódik és vacsorát tálal. Nem tudtam a szemem levenni az alabástrom, finom lábáról, ahogy a konyhában tevékenykedik az egyik ingemben.
Ezt csinálja mindig, amikor nagymosás van.
Ahogy egyre idősebb lett az évek során, egyre csinosabb és csinosabb lett és a gyönyörű, kibaszott combjait az utóbbi időben nem bírtam kiverni a fejemből. Késő este, amikor a faszomat vertem, a combjaira gondoltam és arra a lakomára, ami közöttük rejlik. Beakarok osonni a szobájába, és meg ízlelni a fiatal szűz punciját, és csak arra tudok gondolni, hogy azt nekem kell elvennem.
A kezemmel végigsimítok az arcomon és megpróbálom enyhíteni egy kicsit a feszültséget. Ami már hónapok óta egyre csak növekszik bennem. Még sosem éreztem ilyen őrítő vágyat egyetlen egy nő iránt sem. Képtelen vagyok csillapítani... Látnom kellett volna, hogy ez bekövetkezik… Amikor a kis Gracie anyja öt évvel ezelőtt itt hagyta a várost, és a lányát, magamhoz vettem Őt. Akkoriban Gracie csak tizenhárom volt. Én pedig nem kezdtem keresni az anyját. Egy évvel később jöttem rá, hogy az anyja kábítószer-túladagolásban meghalt. Senki sem kereste a kis Gracie-t, úgyhogy nálam maradt. Az egyetlen dolog, ami miatt bűntudatot éreztem az volt, hogy elveszítette az anyját de, hogy őszinte legyek az a nő soha nem is volt igazi anya. Nem foglalkozott vele.
Mindig szemmel tartottam őt és vigyáztam rá már akkor is, mielőtt az anyja lelépett volna a városból egyedül hagyva őt.
A lakókocsi parkban laktak, tőlem és Ty-tól nem messze.
Ty egy általam befogadott fiatal fiú volt, akinek a szülei meghaltak, és akiket még a középiskolából ismertem. Rendes gyerek volt, becsülettel dolgozott.
Sajnáltam a kislányt, aki piszkos és gyűrött ruhában futkosott, és akinek az anyja sosem volt mellette.
Rossz volt ezt látnom. Az anyjánál jöttek-mentek a férfiak, és aggódni kezdtem a már nem is olyan kicsi lány miatt. A feneke ringatózik, ahogy fel s alá mozog a konyhában. Mindig megálltam, hogy ellenőrizzem,
meggyőződjek arról, Gracie rendben van. A lány gyakran besurrant a lakókocsimba, amikor az anyja a férfiakat szórakoztatta. Aztán egy nap, Gracie anyja kopogtatott az ajtónkon és megkért, hogy pár órára vigyázzunk a lányára. Soha nem tért vissza, elhagyta a várost.
Talán boldog volt, hogy volt valaki, aki vigyáz Gracie-re. Ty és én meg is tettük ezt az elmúlt öt évben. Úgy néz ránk, mintha mi lennénk a családja, a nevelőapja és a mostohatestvére, és így is hív minket, habár nem vagyunk azok. Kezdtünk úgy működni, mint egy kis család, de ahogy idősebb lett egyre több dolog kezdett megváltozni. Már nem annak a piszkos kislánynak láttam őt. Ó igen, piszkos kislánynak akartam őt látni, de egészen más értelemben. Mintha végre észrevenne engem, a válla fölött rám néz.
- Már majdnem kész. A kedvencedet csináltam. – Letesz egy tányért az asztalra, aztán felém fordul.
A derékig érő hófehér haja minden lépésnél, lengedezik körülötte, és a mellei ugyanezt teszik. Elég idős volt már és elég nagy mellei voltak ahhoz, hogy melltartót viseljen, de nem tette. Lábujjhegyre állva puszit ad nekem. Ökölbe szorított kézzel próbálom leállítani magamat, hogyne ragadjam meg, és rántsam az ölembe. Kezemmel megmarkolom a buja fenekét, és rájövök, hogy az ingem alatt csak bugyi van rajta.
Meg kellene mondanom neki, hogy hagyja abba az ilyenfajta öltözködést.
Mert ezzel az önuralmam szélére sodor, hogy el fogom venni tőle azt, amivel hergel engem. De úgy tűnik, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki felfigyelt rá.
Mostanában Ty ugyan olyan mohón követi szemével a lányt, mint én. -Ty is itt lesz hamarosan?-kérdi és elővesz egy másik tányért. -Ő ma tovább maradt benn, mert túlórázik egy kicsit.
Nemsokára itthon lesz.- Ahogy ezt kimondtam felveszi a tányért, és beteszi a mikróba. Mindig így tesz, amikor valamelyikünk később jön haza a gyárból. Mindketten tudtuk, hogy nem számít, mikor érünk haza,
mert mindig meleg étel vár minket az asztalon. Ami engem illet, az, hogy itt maradt, az érettségi után megfogja pecsételni a sorsát. Nem sétálhat csak úgy félmeztelenül két férfi előtt azt gondolva, hogy nem akarnak egy kis ízelítőt belőle. Egy kisvárosban lakunk. A lakosság nagy része a helyi műanyaggyárban dolgozik. Ez nem olyan, hogy az utcán bemegyünk egy helyi bárba, hogy egy könnyű kis pinát felszedjünk,
ha csak nem akarod ugyanazt a kurvát megdugni, akit mindenki más is újra, meg újra.
Miért akarnám ezt, amikor az otthonomban egy fiatal, édes kis punci van?
A fehér, kis bugyiját szagolgatva a puncija illatára vertem ki magamnak. Megnyaltam a számat, ahogy a szennyes ruhái közül tegnap este elcsent pár bugyijára gondoltam. Már tönkretettem őket. A puncija illata már rég kiment belőlük, helyette az én illatom és magom volt rajtuk. Ez nem volt elég. Többet akarok. Egyenesen a punciját akarom kóstolni, miközben kiverem a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2018. 12. 19. szerda 13:55
Tetszett folytasd... jöhet homo is 9p Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2018. 05. 12. szombat 03:07
kezdetnek elmegy Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 05. 12. szombat 00:09
A gugli után még szükséges lenne kicsit átfésülni a szöveget... Válaszolok rá!
#8 veteran
2018. 05. 11. péntek 14:35
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 05. 11. péntek 10:57
Olyan rossz, mint a helyesírás. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 05. 11. péntek 08:59
Jò kezdet Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 05. 11. péntek 05:50
És az a novella is ilyen borzalmasan van megfogalmazva, tele hibákkal, kedves Drea? Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 05. 11. péntek 04:49
Kellemesen csalódtam,mert jó lett és tetszett is. Válaszolok rá!
#3 Drea
2018. 05. 11. péntek 04:04
Klassz, csak az a baj, hogy betűről-betűre egy Alexa Riley novella eleje. Ugyanezzel a címmel. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 05. 11. péntek 03:39
Jól kezdődik . Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!