A+ A-

Egy izgalmas nyár

A történet tíz évvel ezelőtt történt velem, főiskolás éveimben. Azon a nyáron nem a nagyszüleimnél nyaraltam, hanem itthon maradtam, sőt egy kis vállalatnál is dolgozhattam, ami jól jött zsebpénz kiegészítésként. A munka egyik héten délelőtt, a másik héten délután volt.
A délutános heteken itthon aludtam, addig, amíg akartam. Reggel lementem a boltba kaját venni, utána egész délelőtt csak a tévét néztem. Persze kihasználtam, hogy egyedül vagyok, és gyakran maszturbáltam. Ilyenkor azokra a nőkre gondoltam, akikkel a boltban futottam össze, a tanárnőimre, és a munkahelyen lévő csajokra. A boltba gyakran találkoztam egy feltűnően csinos, huszonhét év körüli, vörös hajú, kerek mellű lánnyal. Már első alkalommal feltűnt szépsége, erotikus kisugárzása. Egyik reggel láttam, hogy a szomszéd lépcsőházba megy be. Innentől kezdve figyeltem, hogy mikor futok össze megint vele. Nem kellett sokáig várnom, mert négy nappal később megint láttam a boltban. Gyorsan megvettem mindent, és siettem a pénztárhoz. Pont előttem állt a sorban. A kocsija rendesen meg volt pakolva, tudtam, hogy csak nehezen tudná egyedül hazavinni a vásároltakat. Kifizettem a reggelimet, és már siettem is utána. Az utcán lassan ment, és láttam, hogy nagyon nehéz a csomagja. Melléléptem és felajánlottam, hogy segítek elvinni, ha itt lakik a közelben. Amikor megszólítottam még gyanúsan nézett rám, de amikor a házuk ajtajában letettem a szatyrait, és indulni készültem haza, már rám mosolygott, és felajánlotta, hogy menjek fel hozzá, mert meg szeretné hálálni egy üdítővel, hogy segítettem neki. Közben kiderült, hogy Csillának hívják, tanárnő a volt általános iskolámban, és mivel nyár van, itthon nyaral, mert nincs kivel elmennie a Balatonra, a Velencei - tóhoz, vagy egy strandra.
Attól a naptól kezdve reggelente, ha találkoztunk mindig rám mosolygott, és a pénztárnál megvárt, utána pedig hazakísértem. Egyszer említette, hogy rossz nála a tűzhely, mire én felajánlottam, hogy megnézem, hátha meg tudom csinálni. Körülbelül egy fél óra alatt meg is javítottam neki a tűzhelyt, mire megkérdezte, hogy mivel tartozik. Én azt feleltem, hogy semmivel, erre ő felajánlotta, hogy mivel ilyen rendes vagyok, süt nekem almás rétest.
Másnap délelőtt néztem a tévét, és éppen maszturbáltam, amikor csengettek. Gyorsan magamra rántottam az alsónadrágomat, és ajtót nyitottam. Csilla állt az ajtóban, kezében pedig alufóliával letakart tálcán hozta a megígért süteményt. Zavaromban csak dadogni tudtam, és beinvitáltam a lakásba. A konyhában lerakta az asztalra a tálcát, leült a székre, és azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem találkoztunk reggel a boltban, mert akkor már korábban is oda tudta volna adni a rétest. De úgy gondolta, hogy talán most sem késő, ezért felhozta nekem. Leültem a mellette lévő székre, habogva megköszöntem a kedvességét, levettem a süteményről az alufóliát, és megdicsértem a szakács tudását. Megkínáltam, majd én is vettem a rétesből, és így közösen megettük az összeset.
Közben egyfolytában azon járt az eszem, hogyan tudnám lefektetni Csillát. Amikor elfogyott a sütemény Csilla kiment a fürdőszobába kezet mosni, én gyorsan elmosta a tálcát, hogy tisztán adjam vissza neki. A farkam egyfolytában merev állapotban volt, így mosogatás közben, amikor Csilla visszajött, láthatta, hogy fel vagyok izgulva. Bár nem szólt egy szót sem, láttam, hogy szemei igencsak csillognak, amikor a merev szerszámomra pillant.
Mosogatás után megkérdeztem Csillát, hogy mit akar csinálni. Azt mondta, hogy ráér, ha van kedvem, itt maradna beszélgetni, vagy tévét nézni, ha nem zavar. Még csak fél kilenc volt, így gondoltam délután egy óráig még bármi megtörténhet. Csillán egy vállpántos top, és egy melegítőnadrág volt, rajtam meg csak a hosszúszáras alsónadrágom. Bementünk a szobámba, bekapcsoltam a tévét, halkra állítottam, és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről.
A témák, amiről beszélgettünk, egyre jobban kezdtek közelíteni a szexhez. Csilla megkérdezte, hogy van - e most barátnőm, volt - e már kapcsolatom lánnyal. Elárulta magáról, hogy most neki nincs barátja, sem férje, de két évig élt együtt egy sráccal, és majdnem házasság lett belőle, de fél éve szakítottak. Beszéd közben közelebb húzódott hozzám, az egyik kezével a hajamat kezdte el simogatni, míg a másik kezével a néha megcirógatta az arcomat. Én sem akartam tétlenül ülni, gyorsan felé fordultam, és a combját kezdtem simogatni. Egyre jobban felizzott körülöttünk a levegő. Szenvedélyesen megcsókoltam, és ő nem húzódott el, hanem visszacsókolt. Szinte az eszemet vesztve rángattam le róla a ruháit. A lélegzetem elakadt, amikor megláttam, hogy nincs rajta bugyi.
Eközben lekerült rólam is az alsónadrág, és farkam hihetetlen méreteket öltve meredezett a nagyvilágba. Csilla marokra fogta a farkamat, és apró, óvatos mozdulatokkal verni kezdte, úgy hogy makkom csak egy picit bukkant elő a markából. Eközben én a melleit gyúrtam, a bimbóit izgattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 14. szombat 07:15
Nagyon jó!
#4 A57L 2014. 11. 29. szombat 09:17
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 07. 6. vasárnap 15:31
Mivel nem folytattad az ígéreted ellenére, így 0
#2 Ati 2008. 02. 17. vasárnap 21:42
És hol van aza másik történet???????
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?