A+ A-

A jakuzzi

Írta: Rigid1
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :)
- Itt vagytok hátul? - kiáltotta Ted.
- Igen, gyere erre! - kiáltottam és már hallottam is a kapu nyílását majd záródását.
Debbie szeme hatalmasra tágult, amikor meghallotta Ted hangját; épp a jacuzziban pihengetett. Fel akarta kapni a köntösét, de rádöbbent, hogy mindkettőnké a túloldalon hevert, egy széken.
- Jaj, ne, Gary, Gary, én meztelen vagyok - hebegte Debbie, miközben hevesen forgolódott a jacuzziban, de végül állig belemerült a vízbe.
- Hát nem így terveztem - hazudtam vállat vonva, és a lehető legártatlanabbul néztem a feleségemre.
Ted pont időben érkezett. Örömmel vállalta, hogy csak úgy beugorjon pár papírral ilyen késő este. Lássuk, hátha alakul majd valami a feleségemmel.
Ted benézett a sarok mögül.
- Itt vagytok? El akartam hozni ezt a pár papírt, hogy ne kelljen holnap az irodádba menjek. Nocsak, ez egész hívogatónak tűnik - tette hozzá, és a hátsó ajtónk melletti asztalkára tette a dossziékat.
- Debbie-vel majdnem minden este bebújunk ide - mondtam. - Segít ellazulni és kikapcsolni. Hozz bentről egy poharat és töltök neked is egy kis bort - mondtam.
Debbie nem szólt semmit, de még a félhomályban is látszott, mennyire elvörösödött. Mondjuk nem sokat lehetett belőle látni a víz fölött. Ennél mélyebben már búvárpipára lett volna szüksége.
Ted hozott egy poharat, és átadta, hogy töltsek bort neki.
- Csatlakozz hozzánk, ha van kedved! - mondtam könnyedén. Debbie erre összerezzent, ami persze nem lepett meg.
- Szívesen csatlakoznék, de nem hoztam fürdőruhát, és nem hiszem, hogy van nálatok olyasmi, ami rámjönne - felelte Ted.
- Ebben a jacuzziban nem kötelező a fürdőruha - jelentettem ki, és meztelenül kiléptem a borért, ami a feleségem mögött volt a teraszon.
Miközben föléhajoltam, átfutott az agyamon, hogy vajon Debbie-nek eszébe jutott-e az az éjszaka, amit abban a motelben töltöttünk. A farkam majdnem az arcához ért, igaz, nem volt akkora, mint azoké a fekete srácoké.
Mielőtt visszaültem, még töltöttem Debbie poharába is.
- Hát ilyen vonzó ajánlatot mégsem utasíthatok vissza. A mai nap után rámférne egy kis lazítás - mondta Ted, elkezdte levenni a ruháit. Az egyik asztalra tette a zakóját és az ingét, és leült, hogy levegye a cipőjét, a zokniját és végül az alsóját is.
Debbie erősen megszorította a karomat, és érthetetlen szitkokat szórt rám összezárt fogain keresztül. Tágra nyílt szemekkel nézte Ted vetkőzését meg engem, hogy értésemre juttassa, ne hagyjam, hogy Ted csatlakozzon hozzánk.
Ted és én csak nevettünk, és azon vetélkedtünk, kinek volt rosszabb napja, miközben Debbie a karom rángatta, és rá akart venni, hogy a szájáról olvassak.
Ted végül meztelen lett, és hosszú, fekete farka előre-hátra lengett, amíg végigsétált a teraszon, hogy beereszkedhessen hozzánk a forró vízbe.
Éreztem, ahogy Debbie puha teste hozzám simult, hogy elrejtsem meztelenségét. Átpillantott a vállam fölött, és biztos voltam benne, hogy Ted farkát nézte, ahogy a pasi a jacuzziba csúszott. Pont közöttük voltam, és bár Debbie a karomba kapaszkodott, éreztem, hogy így, hogy mögém bújhatott, kezdett kissé ellazulni. Igazán nem volt nehéz eltakarni 150 centijét.
Közben Ted és én folyamatosan hivatalos ügyekről, szerződésekről és megkötendő üzletekről beszélgettünk.
- Ihatok még? - mutatta Ted az üres poharát.
- Szolgáld ki magad - bólintottam az üveg felé, a feleségem mögött.
Tudtam, hogy Debbie most arra a motelre gondol Oregonban, amikor Ted hosszú, nedves farka az arca előtt lengedezett. Vagy arra, amikor elvitte a szerződéseket Ted lakására. Vagy amikor a bevásárlóközpontban futottak össze.
Ted egy kissé hátralépett, és töltött a poharunkba, aztán visszahajolt, hogy letegye az üveget Debbie mögé. Nedves farka megint pont a feleségem arca előtt lengedezett, majdnem meg is érintette.
- Tényleg jó ez a jakuzzi! - jelentette ki Ted.
- Nagyon szeretjük - vágtam rá.
Teddel dumáltunk pár dologról, de Debbie végig néma maradt. Egész jól elvolt nyakig a vízben mögöttem.
Végül a beszélgetés a régi játékokra terelődött.
- Az üvegezés elég jó volt - mondta Ted.
- Meg a Felelsz vagy mersz?, én azt szerettem - tettem hozzá. - Debbie, felelsz vagy mersz?
- Hogy, tessék? - mormolta a feleségem a karom mögül.
- A Felelsz vagy mersz - ismételtem meg.
- Azt nem ismerem - felelte szelíden Debbie.
- Egyszerű játék. Választani kell, hogy igazat válaszolsz valamilyen kérdésre vagy bevállalsz valamit. Ha az igazat választottad, meg kell mondanod az igazat, bármi is legyen az. Ha a bevállalást választottad, azt kell végigcsinálnod, bármi is legyen az - magyaráztam. - Ja és váltogatni is kell a két lehetőség közül, hogy ne mindig csak az egyik legyen - tettem hozzá gyorsan ezt a kitalált szabályt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Bizse42 2018. 10. 8. hétfő 00:16
Gyönyörű Vasárnap végé volt. Megint egy óriásit élvezhettem! Amint mondtam imádom az anált és még ezt "szendvicsbe is csinálják nekem a CSÚCS.... Szinte minden este elmentem és nem akár hogyan??? Most megint mehetek "tisztálkodni", csupa csúnya, ragadós, lett a ........ Élveztem nagyon. Én kimerem mondani az érzelmeimet, s átadom magam az írás hatásainak. (Nem a nyelvtani helyességen lovaglók!! - Mint egyesek -. Nem akarom megbántani Őket, mert joguk van cikizni, ezért fizetik az oldalt)
#9 Pavlov 2018. 10. 7. vasárnap 23:41
Köszi, köszi!
#8 feherfabia 2018. 10. 7. vasárnap 07:21
Nagyon átlagos! 5P
#7 sportyman (alttpg) 2018. 10. 5. péntek 12:28
Élvezem, ha egy férj leszopatja, megdugatja feleségét a barátjával... Élvezetes írás, és Pavlov megfelelő színvonalon írta meg!
#6 Akai Mózes 2018. 10. 5. péntek 09:30
Nagyon jó!
#5 Pavlov 2018. 10. 5. péntek 08:07
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
#4 veteran 2018. 10. 5. péntek 07:43
Lettem volna a fekete helyében,valószínű kisebb farokkal.
#3 cscsu50 2018. 10. 5. péntek 06:41
egy remek hármas
#2 A57L 2018. 10. 5. péntek 03:30
A szokásos kiváló Pavlovi írás.
#1 Törté-Net 2018. 10. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?