A+ A-

Izgalom a fürdőben 1. rész

Már tegnap mondta a párom, hogy el kellene vinni a lányokat az élményfürdőbe. Nem voltam túl lelkes, mert a kisebbik lányom kissé nehéz eset, a felügyelete egy embert kíván, így előre láttam szomorú sorsomat... míg a párom a nagyobbik lányommal csúszdázik, addig én a gyerekrész mellett a kicsire vigyázok. Már az indulás sem volt egyszerű. A kicsi formában volt, hisztizett amin tudott. Nem mondanám, hogy jó kedvvel indultam neki. Át öltözés után, nyilván a gyerekrész volt az első amit meglátogattunk. Itt már közölte a nagylány, hogy menni akar csúszni, így egyedül maradtam a kicsivel, ahogy sejtettem. Az egyetlen vigaszom az volt, hogy a kicsi teljes erővel bevetette magát a területe, élvezte a terepet.
Bizalmatlanul néztem körül. Nem szeretem sem a tömeget (ami szerencsére nem volt) sem a vizslató tekinteteket (az sem volt). És akkor... felfedeztem egy jacuzzit a terem egy sarkában. Hm... onnan figyelhetem a kicsit és még én is lazíthatok - gondoltam, és arra vettem az irányt. Egyedül egy idősebb férfi volt benne. Élvezettel nyújtóztam el a medencében. A melleimet alig takaró bikinifelsőm kikandikált a vízből és magamban mosolyogva vettem észre, hogy a szeme sarkából a férfi azért megnézett magának. Minimum húsz év lehetett a korkülönbség, és igazából azt vettem észre, hogy tetszik a dolog. Gondoltam a "papának" legyen egy jó napja... direkt kéjesen domborítottam (jót tett a testemnek az elmúlt hónapok edzése) és érdeklődve figyeltem mit reagál.
Kissé csalódott voltam, mert nemhogy figyelt volna, inkább elfordult. Gondoltam, "az ő baja". Nem is foglalkoztam tovább vele. Viszont közben a kicsit azért szemmel tartottam és úgy alakult, hogy közelebb kerültem az idős férfihez. És akkor... éreztem ahogy simogat a víz és hozzám ér... Gondoltam véletlen... háttal voltam neki, rá sem néztem, de újra éreztem a fenekemen a simítást... Jól esett (teljesen ki voltam éhezve) így nem reagáltam semmi és el sem húzódtam. Felbátorodott (nyilván rájött, hogy nincs ellenvetésem) és a hátsó részemet merészen simogatta. A hátsó részembe dugta az ujját... éreztem ahogy az izgalomtól pirosodni kezd az arcom, de csak hagytam tovább csinálni, sőt... mozogni kezdtem az ujján. Tudtam hogy áll a dákója, de nem értem hozzá. Hagytam hogy élvezze ki a testem.
A fenekemből kiszállt egy idő után, és a puncimat kezte simogatni. Nem hinném hogy minden nap simogat egy teljesen borotvált pinát, mert nagyon sokáig csak játszott, míg hozzáértő módon a csiklómra nem tért. Éreztem, hogy nagyon meg akar dugni. Remegett a keze a puncimon. Én pedig nagyon élveztem. Hagytam mindent neki. A víz alatt megragadta a mellemet és én tényleg közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek. Aztán hirtelen elhúzódott, és én szinte mérgesen néztem körül, amikor észleltem, hogy mások is érkeztek a jakuzziba. És akkor megéreztem a lábát a lábam közt. Egy erőteljes mozdulattal feldugta belém a nagyobb lábujját és mozgatni kezdte. Nagyon izgató volt, hogy közben beszélgetni kezdtem egy nővel, a férfi lába pedig a puncimban... éreztem ahogy tüzel az arcom, de nem számított.
Élveztem nagyon. A nő elég hamar kiszállt, így folytatódott az izgatásom. Két kézzel izgatott. Mindkét lyukamat kényeztette és én tudtam, nemsokára elélvezek. Közben új emberek érkeztek a medencébe, így csak a lábával simogatott a víz alatt. Biztos voltam benne, hogy más körülmények között már vadul kefélne a kisöreg. Vártam a folytatást. Amint újra kiürült a jakuzzi már a puncimon volt az egyik keze, a másik pedig a fenekemben. Értette a dolgát. Éreztem, hogy brutális orgazmusom lesz, és lélekben készülten, hogy mindezt nemcsak teljes csendben, hanem minden reakció nélkül kell átélnem. Ez külön izgatott még... egyre mélyebben szedtem a levegőt és tudtam, hogy lüktet a pinám, annyira várom a kielégülést. Nem kellett sokáig várnom. Hosszan élveztem és a víz alatt finoman vonaglottam. A "papa" érezte, hogy sikerrel járt, húzta az ujjait belőlem és a fenekemet markolászta.
Nem szóltunk egymáshoz egész idő alatt, és ha igazán belegondolok, egymás szemébe sem néztünk. De jó volt ez így. Kielégítő ;).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013
2018. 09. 21. péntek 21:02
elfogadható.... Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2018. 09. 20. csütörtök 06:34
Bevezetésnek nagyon jó! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 09. 19. szerda 21:47
Kezdetnek egész jó, csak így tovább. Válaszolok rá!
#6 Akai Mózes
2018. 09. 19. szerda 12:02
Nem rossz! Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 09. 19. szerda 07:33
Jól kezdődik, kíváncsi vagyok a folytatásra. Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 09. 19. szerda 05:50
Jól kezdődik..kiváncsi vagyok a többire. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 09. 19. szerda 05:16
Jó kezdet. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 19. szerda 04:08
Ez nem rossz,kíváncsi vagyok a folytatásra. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!