A+ A-

Barátnőm húgával

Egy ideje már együttlaktam a barátnőmmel, és az akkor 14 éves húgával. Mi mind a keten 16 évesek voltunk.
A szüleik kezdtek el építkezni, de még nem volt teljesen kész a ház, és hogy ne álljon üresen, mi beköltöztünk. Az emeleten volt a barátnőmnek és a húgának is külön szobája, alul pedig nappali, konyha és egy másik hálószoba. Az egyik este történt, hogy a barátnőm elment tornázni, én pedig egyedül voltam otthon, ezért bekapcsoltam a videót, és egy szexfilmet kezdtem el nézni.
Nem sok idő telhetett el, de a filmben már javában történtek dolgok, amikor egy kis zajt hallottam hátulról. Odanéztem, és a barátnőm húgát, Ágit vettem észre, amint a képernyőt bámulja meredten. Zavarba jöttem, és gyorsan kikapcsoltam a videót, majd megkérdeztem, hogy mióta áll itt. Azt felelte, hogy csak most jött le a szobájából, mert eddig aludt, de tőle nyugodtan nézhetem, mert őt nem zavarja, csak egy könyvet keres. Ezután a kezében egy könyvvel leült mellém a heverőre, és elindította a lejátszót, majd elkezdte lapozgatni a könyvét. Én zavartan néztem tovább a filmet, szerencsére most éppen nem szex jelenetek voltak, hanem éppen beszélgettek valamiről. Néhány perc múlva azonban váltott a téma, és belekezdtek egy forróbb jelenetbe. A szemem sarkából rápillantottam Ágira, és láttam, hogy kitágult szemekkel a filmet nézi. Megkérdeztem tőle, hogy látott - e már ilyet, mire elpirulva rámnézett, és mondta hogy még nem, de érdekesnek találja. Az is kiderült, hogy még nem is csókolózott, és ez eléggé zavarta. Azt mondta, hogy biztosan nem is tud, mire én megnyugtattam, hogy az nem lehet, mert az nem olyan nehéz dolog. Erre megkért, hogy mutassam meg neki, hogyan kell, majd félénken közelebb húzódott. Én odahajoltam hozzá, és adtam egy puszit a szájára. Erre azt mondta, hogy ennél azért ő is többet tud, majd hirtelen átült az ölembe, keresztbe téve rajtam a lábait.
Ez váratlanul ért, de ő átkaroltam a vállát, majd a számhoz nyomta ajkát, és megcsókolt. Éreztem, ahogyan szétnyilnak a puha ajkai, és a finom kis nyelve átkúszik a számba. Vadul, és szenvedélyesen csókolni kezdett, amitől a farkam egyből megkeményedett. Ezt ő is érezhette, mert elkezdett lassan csúszkálni rajtam, a farkamhoz dörzsölve a fenekét. Olyan szenvedélyesen csókolt, hogy a nyálunk összekeveredett, és átfolyt a számba. Mikor szétváltak ajkaink, ő pajkosan rámmosolygott, és a kezeimet lehúzta a derekára, majd egy szempillantás alatt lehúzta a pólóját. A következő pillanatban ott ült rajtam félmeztelenül, és én le sem bírtam venni a szemeimet a gyönyörű és feszes cicikről. Miután megcsodáltam őket, egyből rábuktam a számmal, és elkezdtem nyalogatni, majd a számba véve finoman harapdálni a mellbimbóit, miközben a két kezemmel nem győztem markolászni a ruganyos dudáit. Ági felsóhajtott, és a kezeivel átkulcsolta a tarkómat, a fejemet még jobban a melleire húzva. Eközben tovább mozgatta a csípőjét, és egyre csak a merev farkamat dörzsölte a nadrágunkon keresztül a pinusával. Ekkor váratlanul leszállt rólam, és a következő pillanatban kigombolta a farmernadrágját, majd ledobta a földre. Csupán egyetlen kis virágos bugyi maradt rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.87 pont (163 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 16. szombat 05:06
Aha... és méghogy csókolózni se tud, szerintem csak azért mondta, hogy levegye a lábáról az írót....
#8 feherfabia 2014. 12. 17. szerda 06:21
8P
#7 listike 2014. 07. 3. csütörtök 14:16
Jó volt.
#6 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:44
Kedves kis írás.
#5 Atter 2003. 11. 15. szombat 18:34
"Egy ideje már együttlaktam a barátnőmmel, és az akkor 14 éves húgával. Mi mind a keten 16 évesek voltunk." Együttlaktak? MIondegy azért jó volt.
#4 Belzeebub 2003. 03. 18. kedd 12:13
Aha... és méghogy csókolózni se tud, szerintem csak azért mondta, hogy levegye a lábáról az írót....
#3 A Hegylakó 2002. 11. 26. kedd 23:10
ez sztem is elég jó:)
#2 Ralf 2002. 06. 12. szerda 21:42
NEKEM AZ ILYEN TÖRTÉNETEK TETSZENEK EMBEREK!A KIS TINIK MOST FEDEZIK FEL EGYMÁS TESTÉT ÉS EZ A JÓ EZEKBE A TÖRTÉNETEKBE,ÉN IS KISLÁNYOKKAL CSINÁLOM,EZEK A JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?